![]() |
Re: AUDI A4 B5
La tine in zona nu stiu pe nimeni.
Pregateste masina sa fie totul ok (furtune,coliere,evacuare) si pregateste-te de un drum pana la Buzau sa faci si dyno dupa ce e gata. Ai grija ca softuri custom sunt putini in tara care fac cum trebuie. Ii numeri pe degetele de la o mana. |
Quote:
la motor nu mai e mult de munca, vreau sa-mi iau un filtru de aer sport in carcasa de carbon si sa leg un injector pe admisie pt precombustie http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...n-9297396.html |
Te cam grabesti cu filtrul ala.
Dai banii aiurea pe el la un diesel. Mai zi de injectorul ala. Ce vrei exact sa pui. |
Quote:
- filtru normal nu mai intra din cauza turbinei, doar daca-i fac cutie la comanda, am incercat sa o fac dar nu mi-a iesit si sunt mai multe probleme(de ex, nu are loc, nu-i gasesc pozitia, debitmetru nu am cum sa-l pun, etc) asa cu filtru ala in carcasa e mai protejat si nu e atat de munca. STIU CA FILTRU SPOR NU AJUTA DIESELU - injectorul, vine montat pe admisie,injectorul e de benzina si se alimentea de pe returul de la injectoare si lucreaza dupa 1.800-2000 rotatii, adica pulverizeaza motorina in aerul de pe admise pt a marii explozia si a grabii arderea, am umblat la retur pt a avea presiune de 2.7 bari ca sa poata deschide injectorul. lasa-mi un nr de telefon in pm si te sun sa-mi explici despre bacau si ceea ce nu mai stiu iti multumesc de ajutor, dau o bere mare prin curierat rapid :D :D :D |
8 Attachment(s)
salutam,
stiu ca nu am mai postat de mult, dar nu mai aveam ce sa postez, ma refer la lucruri noi. de o saptamana am bagat masina in garaj si asteptam primavara, sa iesim la plimbare, dar pana atunci trebuie sa ne pregatim financiar pt a termina cu motorul, iar daca mai raman ceva bani sa fac si interiorul....... |
Am văzut maşina acum două săptămāni īn faţa blocului!
Păcat că eram īn trafic şi nu am avut unde să opresc . Foarte frumoasă este , īn realitate zici că e bibelou ..īţi ia ochii :) |
Quote:
|
Ceva noutati despre masina?:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
LLAA MMUULLTTII AANNII!!
scuze de intarziere si de faptul ca nu am mai intrat pe forum cu actualitati, dar nu mai este nimic nou.... intre timp am am gasti filtru sport in carcasa de carbon si am cumparat |
3 Attachment(s)
cu ajutorul unui prieten, furnizor de piese auto, am reusit sa cumpar si senzorul MAP, pe original la fabuloasa suma de 100 de lei, nou,
cum l-a gasit la pretul asta nu stiu, pt ca la BOSCH era 180 lei, iar pe pe original era 230 lei, probabil de la un magazin la lichidare de stoc....nu stiu dimineata la ora 4 am vb cu el pe mess de senzor, iar seara la 9 l-am avut, in situatia in care a fost trimis de la timisoara, fara bani pe transport olaru bogdan mihai timisoara id: [email protected] telefon 0765313103 piesele nu trec prin magazin, deci nu au tva. |
7 Attachment(s)
cu ajutorul unui prieten am gasit niste faruri de facelift , care astazi mi-au ajuns de la constanta
sunt originale, valeo, cu lupa pe scurta si semnalizare alba au un singur defect, dar nu mare, are soclurile de la pozitii taiate, dar le-am primit si pe acelea, trebuie lipite si gata de folosire.... am postat poze si cu el mai am nevoie sa cumpar pentru ele, motorase electrice, mufa de conexiune instalatie-far, doua kituri de xenon, trebuie modificate putin, polisate si folie neagra pe faruri...... |
Ovi ochi de vultur. Mane arata super, sa te lumineze mult si bine, dar nu folie pe faruri ci vopsit interioru:lol:
|
Quote:
|
am o super-mega-hiper-fantastica surpriza pt "voi" ...... ieri si astazi am facut niste cumparaturi bomba.....o "bomba" am luato, alta "bomba" trebuie sa-mi vina pana vineri cel tarziu..... o sa postez pozele cu ele, dupa ce le montez si le fac o proba....asta fiind weekendu viitor (sper) :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning