![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
Quote:
pai inseamna ca nu erai offtopic , pentru ca masina e din pitesti ;) |
aceeasi bara ca la passatul alb...dar pareri contrar opuse...
|
deci masina e din albota, suntem toti offtopic. iar treaba asta nu are nici o relevanta masina e si prin pit si prin miov si prin naiba sa o ia. au vazut toti la stadion cum l-a batut loganul lui carlig din razboieni si cei ce au studiat masina indeaproape stiu cum era vopsita bara am incheiat tot rahatul asta, acum da arata bine
|
da frate eu sunt de acord cu ce zice MMihai ....chiar era cu oja ....acum arata mai bine dar...daca e din fibra nu tine mult...o coborare de pe o boldura o parcare cu spatele pana in boldura si gata...s-a dus:-P... din curiozitate cati cai o avea ? sau numai exteriorul e de ea?
|
nu stiu de ce am eu impresia ca numai exteriorul
|
Quote:
daca tot si-a facut exteriorul, inseamna ca trebuie sa-si fi facut si motorul.... (parerea mea) ca doar ''are balta peste'' :)) |
Sall sunt si eu din pitesti din cartieru nord am vazut niste masini uimitoare ,si foarte rapide unele dintre ele la brancoveanu la cursele alea leagale ati fost dar numai am poze cu masinile alea.
|
Quote:
|
Quote:
respecta topicul... ''poze cu masini de aici'' adica din pitesti ;) |
Ai dreptate ,imi pare rau ca mi-am facut windwosu din nou aveam multe poze cu masini din pitesti .
|
baieti da o poza cu Maserati-u ala alb cu Ag xx (nush cat ) DAN nu are nimeni ?? l-am vazut azi da... nu ma puteam opri in jumatatea intersectiei sa ii fac poza . era in capatul scuarului de la casa cartii . stie cineva ceva?
|
este al lui DAN Sandulescu...
printre altele si posesorul hotelului euro |
Quote:
daca vreti sa-l vedeti live platiti intrare la mine la poarta :)) (cam de 2 ori pe saptamana) =)) |
si o tura cat costa?:))
|
6 Attachment(s)
o mica GAZa in spate la MOBILUX ... partea funny e ca din cate stiu eu, soferul e barbat :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning