![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Numai de bine |
Asteptam informatii noi despre ce ai rezolvat cu masina:D
|
Quote:
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine! |
Lasa ma ca se rezolva, fruntea sus! Fii tare in gura la asigurari ca daca nu te mierlesc astia! Spor la treaba!
|
Quote:
Inlocuit : -bara fata far dreapta -aripa de fata reparatie repere : -capota motor ( intr-adevar nu e rau decii nu putea sa cer inlocuirea ) Pana joi o sa mi se comfirme ce si cum sper sa fie ok ,una peste alta nu am stat degeaba si am mers la un tip care se ocupa cu fibra si tablarie sa vada ce si cum ,pentru ca sa imi fac o idee cum stau lucrurile e ok din spusele lui se pot inlocui si repara fara probleme ,ma gandeam ca in spatele lor sa nu fie alte defecte dar e ok Acuma astept raspunsul celor de la asigurari ,sa vad cum iese As dorii cine are un far de dreapta ,practic imi trebuieste doar sticla ca in rest clemele nu is rupte numai sticla e sparta ! Multumesc! |
hmm...sa stii ca ai tot dreptul sa ceri si capota noua pt ca tu nu ai avut capota chituita si nu esti obligat sa accepti una reparata.binenteles ei or sa comenteze dar le dai cu legea CSA in cap!;)Eu am cerut TOT nou cand am avut probleme!dupa ce ti-a trecut acolo de schimbat la ea suma pe care ti-o da nu cred ca o sa fie prea mare,dar nu se stie.....;)
|
Quote:
daca il face in regim propriu il poate schimba el,oricum paguba ce i o trecut asiguarea acolo va fi undeva la 1000 de euro sau pote si mai mult asta daca il face la o reprezentanta cat de cat.Asa ca poti sa ti schimbi toate linistit cu piese originale din dez.Atata doar ca tre sa ai facturile pentru piesele cumparata si pentru manopera tot asa.Dar daca ai nelamuriri cred ca il poti intrebe linistit pe jiri el lucreaza la fiat service si stie mai bine cum merg lucrurile la daune. ps:shit happens,sa te vedem cat mai repede pe strazi |
Quote:
Numai de bine |
Quote:
Salut,iti multumesc frumos de sfaturii chiar unele imi sunt de ajutor ,eu deja am stabilit sa duc masina sa se ocupe de ea sa o fac singur dar deocamdata astept sa vad ce se intampla cu dosarul ca sa nu incurc treburile ,o sa vad ce se rezolva ,de facut la ei nu o fac pentru ca o sa puna niste chinezarii pe ea care o sa zica ca sunt originale si atuncii imi inchide gura cert e ca prefer sa mor pe mana mea :-) Numai de bine! |
Salutare tuturor am hotarat ca in zilele urmatoare masina sa intre in service desii banii de la asigurarii nu au venit :sad: ,o sa urmeze un update destul de mare ,lista ar fii umatoarea
- bara fata -aripa dreapta -far de inlocuit sticla deoarece numai sticla e sparta in rest e ok -capota renuntat bad boy (ramane stoc ) La vopsit vor intra urmatoarele -bara fata -aripa dreapta - capota -haionul spate -si oglinda stanga care are putin vopseaua sarita -si mici retusuri Vor m-ai fii achizitionate -4 anvelope 195-45-15 -toate 4 la fel - capacele centrale ale jantelor + echilibrat jante - voi renunta la boxele de pe polita spate si voi ramane la boxele ei originale -pe fata deja am vorbit si o sa pun 2 boxe de 16.5 in diametru ca sa se incadreze ok - se va aplica insonorizantul in interiorul masini -se vor schimba bucsile de la brate -schimbat capat planetara care din nou a cedat datorita faptului ca masina e ff joasa si planetara e suprasolicitata :sad: -plus multe alte maruntisurii Sper sa iese bine .... Am cumparat deja : -bucsile brat - vopseaua si toate materialele necesare - termostatul - 2 l antigel - cele 2 boxe fata Lista e cam mare acuma ramane doar sa o scot la capat :-) Numai de bine! |
E bun!poi...spor la treaba ca ai destula si mai tine-ne la curent cu ce i-ai mai facut! + RABDARE cu ce-i de la asigurari! ;)
|
Imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat,dar totusi in toata tristetea asta ma bucura o singura chestie,si anume ca renunti la bb look :D .Modelul tau de fiat e asa de frumos fara bad boy incat in afara de suspensie sport si niste jante adecvate nu ii mai trebuie absolut nimic.Este parerea mea si iti urez multa putere de munca si finante in ceea ce ai de facut!
|
Quote:
Numai de bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning