Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

no limits design 08-04-08 10:45

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 1460815)
l.am facut si eu pe Stapaul Inelelor;)

foarte tare desenul...bravo...si mie imi plac scaunele asa:lol:

L4uR 11-04-08 21:50

https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/71078-desenele-mele-l4ur.html ....vreau sa intru si eu in freehand design.... pe topicu meu am vreo 3 desene mai vechi.....:d...in rest trebuie sa le scanez sau poate doar le fac poze....mai am niste lucrari in creion...astept pareri:D....

pentru cei care nu le convine postu puteti sal stergeti..dar vad ca scrie lucrari diverse/comentarii/discutii

blue macca 14-04-08 16:22

e marfa :D ...da acum sincer, e copiat? ca proportiile par prea in regula :-? ca, bumperul fata pare mai putin corect desenat fata de restul elementelor. acum nu ma intelege gresit, nu te acuz pe fata, doar intreb de curiozitate:P... si, ai fi putut sa accentuezi hasura, nu o lasa asa grizata, pune mai mult contrast ;) inca o chestie mai minora, roata pe spate e cam intoarsa, oglinda are o priza extraordinara :P, (cred ca se putea vedea un coltisor si din cealalta oglinda), iar farul din stanga nu e drept, ci mai inclinat. sper ca ai facut si versiunea spate, si daca da posteaz.o si aici please:) bafta in continuare la desen

Darius DMS 14-04-08 20:28

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1446700)
un porke de la mine;)

eu nu stiu un singur lucru.:cum puteti desena asemenea masini doar cu un creion.nu stiu cum reusiti.
am incercat de enspe mii de ori si tot nu vrea.asa si lukas cu toyota supra de la 4td.a fakut -o super.doar cu un creion simplu.dak poate sa imi arate si mie printr-un tutorial ii raman recunascator.

LKS 15-04-08 08:27

Cred ca te cam inseli, nu am folosit in singur creion :)

Am inceput cu creion mecanic de 0.5, continuand cu 0.7, si am ajuns intr-un final pana la 4B si 6B

dpaul_gtr 15-04-08 11:55

Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 1483998)
e marfa :D ...da acum sincer, e copiat? ca proportiile par prea in regula :-? ca, bumperul fata pare mai putin corect desenat fata de restul elementelor. acum nu ma intelege gresit, nu te acuz pe fata, doar intreb de curiozitate:P... si, ai fi putut sa accentuezi hasura, nu o lasa asa grizata, pune mai mult contrast ;) inca o chestie mai minora, roata pe spate e cam intoarsa, oglinda are o priza extraordinara :P, (cred ca se putea vedea un coltisor si din cealalta oglinda), iar farul din stanga nu e drept, ci mai inclinat. sper ca ai facut si versiunea spate, si daca da posteaz.o si aici please:) bafta in continuare la desen

M-ai prins! D fapt i-am copiat de pe foaie doar marginile plafonului si parbrizului. Am incercat sa il fac cu mana libera, dar imi iesea mai mult coupe decat hatch, adica era foarte joasa si lata. Nu am mai facut si spatele ca nu am mai avut timp( scoala asta...:sad: ).

Darius DMS 15-04-08 12:13

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 1485098)

Am inceput cu creion mecanic de 0.5, continuand cu 0.7, si am ajuns intr-un final pana la 4B si 6B

ma gandeam si yo.

intrebare pt cei ce sunt prin suceava sau prin altele(nu sa fie aproape de botosneani):unde pot gasi aces creion mecanic?????????:?::?::?::?::?::?:

no limits design 15-04-08 12:54

creion mecanic gasesti la orice librarie.... eu am folosit la porsche hb si 5b

Darius DMS 17-04-08 11:29

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 1485098)

am fost la 3 librari si au spus ca au creion mecanic.dar...cum ati putut desena cu creionu asta?doar are mina de rezerva nu?cum puteti.am dat 7 lei pe el si tot se rupe varful.

LKS 17-04-08 20:34

Quote:

Originally Posted by Darius.desenator de 11ani (Post 1489289)
am fost la 3 librari si au spus ca au creion mecanic.dar...cum ati putut desena cu creionu asta?doar are mina de rezerva nu?cum puteti.am dat 7 lei pe el si tot se rupe varful.

Si la alea de 20 lei tot se rupe varful. Presupun ca l-ai rupt cand il tineai aproape perpendicular pe foaie, incearca sa desenezi cu el inclinat cam la 20grade de foaie, sa vezi atunci distractie:)
Dar te inveti cu ele, in principiu cu cele mecanice nu apesi de nebun pana iese negru perfect din ele, le poti folosi mai mult la contururi si detalii mai fine.

L4uR 17-04-08 20:35

Quote:

Originally Posted by Darius.desenator de 11ani (Post 1489289)

:))se pare ca nici nu prea te pricepi sa folosesti un creion ... si se pare ca e si mecanic:)) tu apesi pe mina precum ai apasa pe pix:|....omule nu ai mai folosit niciodata asaceva pana acum?creion puteai sa iei si la 2 lei:P dar totusi uitate si tu la acele mine ce subtiri si firave sunt...apasa mai incet sa vezi ce bine merge treaba ...

Darius DMS 18-04-08 09:55

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1490240)
:))se pare ca nici nu prea te pricepi sa folosesti un creion ... si se pare ca e si mecanic:)) tu apesi pe mina precum ai apasa pe pix:|....omule nu ai mai folosit niciodata asaceva pana acum?creion puteai sa iei si la 2 lei:P dar totusi uitate si tu la acele mine ce subtiri si firave sunt...apasa mai incet sa vezi ce bine merge treaba ...

n-am folosit absolut niciodata creion ca asta.dar ms orcum pt sfat.sa vad ce imi iese.:D;)

radu.3 21-04-08 08:54

si depinde si de mina...eu si la scoala scriu DOAR cu creion mecanic, si cand nu am gasit mina rotring am luat stabilo, dar imediat simteai diferenta...pana nu apesi asa cam la 20-30 de grade cu el sa isi formeze mina o muchie o sa se rupa...insa dupa ce isi formeaza acea muchie, e alta viata.

dpaul_gtr 23-04-08 19:53

voi hasura o faceti tot cu creion mecanic? Si se gasesc mine rotring mai "moi" decat 2B?

ovidiums 29-04-08 10:39

creionul mecanic e ideal pentru desenele de acest gen. trebuie ceva exercitiu pana ajungi sa obtii grosimi diferite chiar si cu un 0.5, insa merita tot efortul. sunt foarte bune creioanele mecanice care sunt mai masive si mai grele, iar mina 2B e foarte potrivita (poti obtine cu ea valori pana la negru dens)

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning