![]() |
Re: Supercars - Japoneze vs. Europene
cred ca s-a referit la faptul ca bentley nu valoreaza mai mult de 50 k... sau chiar nu inteleg ce a vrut sa zica..
iar la faza ca rolls-ul nu are eleganta si stil.. poate are hyundai accent.. :rolleyes2 |
Quote:
Si probabil accentul ar avea (stil) daca ar costa 400000 euro si ar zice "columbeanu" asta. |
Quote:
|
Este foarte trist cat stiti despre masinile japoneze...
Din cauza ca sunt pe partea cealalta a gobului considerati ca ori nu exista ele, ori ca nu sunt capabili sa mearga 2m... Eu nu am vazut nici un test facut in europa cu supercaruri japoneze, mi se pare snobism. Uitati noua Skyline, deocamdata bate masini care costa 2 sau 3 ori cat ea, si nu este facut ca sa fie supercar, si totusi bate supercaruri europene. Si fiabilitate, eu rar ma intalansc cu masini japoneze cu probleme de gen, in urmatorii 15 ani sunt pe primele locuri. La servicele private prprietari spun ca daca ar fi numai masini japoneze ar muri de foame...ca numai consumabile ar raman se le schimbe. La fel e si cu supercarurile lor, mai ales ca sunt si relativ ieftine in comparatie cu cele europene. Ps. pe voi ce va intereseaza, un sac de gunoi (dar mult sa fie) sau 2-3 diamante mici dar perfecte ??? |
Quote:
Bine zis! Foarte tare replica! Imi place! |
nu uitati japonia este doar o tara iar europa este alcatuita din mai multe state deci cine e pe primul loc.??
|
Quote:
O fi batand skyline-ul ala masini care costa de 3 -4 ori mai mult ca el, dar soferul poarta casca, interiorul e protejat cu bare suplimentare, centurile te strang pana si de coitze, confortul e zero. Cat despre treaba cu diamantele...las-o moarta...or fi perfecte da-s false. Si dak diferenta ar fi asa mare cum exprimi tu acolo toata lumea ar avea japoneze...dar ghici ce... e fix invers asta insemnand ca trebuia sa faci comparatia invers. |
Cineva (parca Race) a spus odata ca un supercar iti ofera placerea de a conduce relaxat confortabil etc....si putere evident...sincer ... in momentul de fata as prefera un Aston Martin Ventage la cam orice masina sport
|
ar fi mult mai multe masini japoneze daca europeni nu ar percepe asa mari taxe de inmatriculare in europa pt cele aduse din japonia. cautati si voi si vedeti ce preturi au la plecarea lor din japonia.si tot au preturi mici la noi asta nu inseamna ca nu sunt bune.
|
1 Attachment(s)
referitor la aston am vazut 3 buc.sapt trecuta impreuna cu 3 ferrari.sunt un fan al masinilor japoneze dar nu pot sa zic ca numai japonezele imi plac.gusturile sunt gusturi.
|
Vantage , imi cer scuze . Cel pus de tine cred ca este Vanquish nu?
|
Quote:
De ce termin pe primele 10 locuri la testele de fiabilitata pe termen lung japonezi? De ce vanzarile masinilor japoneze cresc, in ciuda costului la vama? Raspunsul e scurt si simplu de inteles. Sunt mai buni ca tot restul, in privinta de fiabilitate, pur si simplu tin mai mult si ai probleme mai des decat cu cele europene. Si acuma, ce asi cumpara eu daca asi detine de 20 ori valoarea acestor masini. Ambele numai pentru frumusetea lor, nimic mai mult, nu ca technica, fiabilitate sau performante. Numai ca sunt foarte frumoase... http://www.carmagazine.co.uk/images/...mo_1_560px.jpg http://www.autosportdesigns.com/Sale...1410-35668.jpg |
Quote:
apropo, daca vand cele mai multe masini nu inseamna ca sunt cei mai buni, iar la faza cu fiabilitatea are si Toyota niste recall-uri.. totusi depasim subiectul topicului.. |
daca nici el nu a condus masini la viata lui......si uite ce parere are ...https://www.youtube.com/watch?v=7hPa2...eature=related
|
clar k japonezele...
se tuneaza mai ushor...au un desing aparte shi nici nu costa cat un ferrari sau lambourghini;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning