Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   CLUB Fiat PUNTO (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/21559-club-fiat-punto.html)

momo romania 11-04-07 14:49

Re: Club Fiat Punto Tuning

Quote:

Originally Posted by LucianF (Post 845826)
Si apropo daca cumperi un PUNTO CABRIO vezi ca am achizitionat un cutit nou de taiat porcu.:twisted:

pe cine ziceai ca il roade invidia :twisted: :twisted: :twisted:

antonio74 11-04-07 16:38

cica momo ....m au intrebat la job de ce scrie mama pe masina ?? fac reclama la restaurantul la momo ????hahahhahah.....cred ca imi trebuie ceva mocca de la momoromania ....:PPPP

monk 11-04-07 18:21

trebuia sa le zici ca e o noua marca de pantofi...

pytyk' 11-04-07 20:27

Quote:

Originally Posted by B.v.L (Post 837904)
daca asa arata in realitate si nu ti`l tre tie .. te rog sa ma anunti ca as fi eu interesat ..

sal, are ceva si pt modelul tau ,si e pe forum il gasesti aici "vand ceasuri plasma"

antonio74 12-04-07 09:26

eu nu pot sa vin la intalnire duminica , maine plec la ski :(

antonio74 12-04-07 10:09

3 Attachment(s)
dar astea sunt noutatile mele .....volan sport " momo " si toba finala " remus " :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :lol: :lol: :lol:

punto26 12-04-07 11:03

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 847427)
dar astea sunt noutatile mele .....volan sport " momo " si toba finala " remus " :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :lol: :lol: :lol:

antonio si cu airbagu ce ai facut ? :) l`ai anulat :D.

Foarte frumoasa masina.

Mi`am vandut si eu cazanu de uno si vreau sa imi iau din nou un punto ... dar nu gasesc :( .... pe culoarea mea preferata (black).

antonio74 12-04-07 11:24

da ...e anulat , dar printr o mufa , cand pun cel original il recuplez , vezi ca e un punto in 2 usi pe banu manta recent adus din germania , l am vazut ieri dimineata

dynamo 12-04-07 12:23

misto midificarile. chiar vlanul e super. sa stii ca o sa-mi pun si eu unul. dar acum sunt in cautare de o toba sport nu prea scumpa ca bugetul e limitat

momo romania 12-04-07 12:42

Quote:

Originally Posted by dynamo (Post 847669)
misto midificarile. chiar vlanul e super. sa stii ca o sa-mi pun si eu unul. dar acum sunt in cautare de o toba sport nu prea scumpa ca bugetul e limitat

vezi ca am eu pe stoc tobe sport !!!!!!!!! super adevarate ....sa il intrebi pe antonio si pe lucian

momo romania 12-04-07 12:44

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 846262)
cica momo ....m au intrebat la job de ce scrie mama pe masina ?? fac reclama la restaurantul la momo ????hahahhahah.....cred ca imi trebuie ceva mocca de la momoromania ....:PPPP

mai mult decat preturi bune ... nu prea am cu ce sa te ajut :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .....
aaaaaaa si inca ceva ... nu stai la coada cand vii la magazin .. ca te cunosc iti dau pe sub mana si intri in fata :lol: :lol: :lol: :lol:

antonio74 12-04-07 12:48

Quote:

Originally Posted by dynamo (Post 847669)

iti dau eu toba sport powerfull chiar pt fiat

antonio74 12-04-07 12:49

Quote:

Originally Posted by momo romania (Post 847706)
mai mult decat preturi bune ... nu prea am cu ce sa te ajut :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .....
aaaaaaa si inca ceva ... nu stai la coada cand vii la magazin .. ca te cunosc iti dau pe sub mana si intri in fata :lol: :lol: :lol: :lol:

dupa faza cu bmw ul .....trebuie ceva moca ca sa mai aiba omul incredere :)))))))))))))

momo romania 12-04-07 13:09

Quote:

Originally Posted by antonio74 (Post 847719)
dupa faza cu bmw ul .....trebuie ceva moca ca sa mai aiba omul incredere :)))))))))))))

doi zapcii ..... si tu si lucian

antonio74 12-04-07 13:47

Quote:

Originally Posted by momo romania (Post 847763)
doi zapcii ..... si tu si lucian

hahahahhahaha....cine vorbeste

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning