![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
Quote:
|
cica momo ....m au intrebat la job de ce scrie mama pe masina ?? fac reclama la restaurantul la momo ????hahahhahah.....cred ca imi trebuie ceva mocca de la momoromania ....:PPPP
|
trebuia sa le zici ca e o noua marca de pantofi...
|
Quote:
|
eu nu pot sa vin la intalnire duminica , maine plec la ski :(
|
3 Attachment(s)
dar astea sunt noutatile mele .....volan sport " momo " si toba finala " remus " :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
Foarte frumoasa masina. Mi`am vandut si eu cazanu de uno si vreau sa imi iau din nou un punto ... dar nu gasesc :( .... pe culoarea mea preferata (black). |
da ...e anulat , dar printr o mufa , cand pun cel original il recuplez , vezi ca e un punto in 2 usi pe banu manta recent adus din germania , l am vazut ieri dimineata
|
misto midificarile. chiar vlanul e super. sa stii ca o sa-mi pun si eu unul. dar acum sunt in cautare de o toba sport nu prea scumpa ca bugetul e limitat
|
Quote:
|
Quote:
aaaaaaa si inca ceva ... nu stai la coada cand vii la magazin .. ca te cunosc iti dau pe sub mana si intri in fata :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
iti dau eu toba sport powerfull chiar pt fiat |
Quote:
dupa faza cu bmw ul .....trebuie ceva moca ca sa mai aiba omul incredere :))))))))))))) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning