![]() |
Re: my tuning r5
tu iti iei ideile de pe internet?
ps: am o grila , scrie RENAULT, este noua (am primit-o), cred ca este si cu adeziv. daca te avantajeaza dami un pm cu sa ti-o trimit . merge pusa pe spate ceva de genul doar ca este noua http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10085436.html |
nu ar arata rau cu sticlele de la faruri clare si o lupa cu angel eyes alb si bi xenon...
|
2 Attachment(s)
grila 80% finisat
|
nu crezi ca e cam mare ROMBU ?
|
unpic da nuam alta acuma
|
Quote:
|
NXdev;ok
|
Hai ca incepe sa prinda contur masina,si incepi s-o iei pe drumul cel bun.Te rog pe viitor sa nu mai apelezi la kitsch tuning pentru a-ti modifica masina.In legatura cu grila,mie mi se pare ca a iesit destul de bine.Mai ai de finisat la ea.Si da,mai bine ai scoate rombul de pe grila dupa cum a spus NXdev.
|
pune folie rosie pentru triple pe semnalizarile de sub faruri...eventual incearca sa ii pui pozitii america in bara sau macar fa`i semnalizarile sa stea aprinse :>
|
Quote:
|
cand o sa am timp o sa iti fac poza la aia. vb pe privat sa imi dai adresa. o lasam pe sapt viitoare ca nu sunt in buc.
succes in continuare |
1 Attachment(s)
grila fara romb
|
Asa man ;), felicitari, chiar imi place.
Bafta in continuare, te-ai indreptat cat de cat . |
ok mersi ,numa cu bara de fata nustiu cesofac casa fie mai faina unpic.
|
Astupa locul la numar ( adica sa aduci bara la acelasi nivel ) si dai vopsea rosie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning