![]() |
Re: Teribilişti vs depăşiri
Quote:
Nu iti tin prelegeri dar nu mai baga â la inceputul cuvantului ca e deranjant. |
alea doua tiruri care circulau una linga alta paralel nu se depaseau, ci o faceau de ciuda, vreo 5 min o ti-neau asa. degeaba i-am claxonat ca nu-i interesa. pina ce o aparut o alta masina in spatele meu si ala disperat claxona intruna pina s-o enervat si a depasit amindoua tiruri jos de pe carosabil unde era pamint, apoi s-a oprit in mijlocul drumului a scos bota de besbol si ai facea semn la soferu tirului sa coboare din masina. ala n-a vrut, de frica a blocat usile, si asta cu bota i-a tras vreo doua in usa tirului. normal ca nu toti soferi de tir sint la fel, dar majoritatea numai prostii fac. sa nu mai vorbesc de motociclisti. aia tata depasesc fara sa semnalizeze, se baga in fata ta brusc, stau la semafoare si tureaza motoarele de mama focului, ce sa mai zici de aia ? de soferite si femei la volan........ mai departe stiti si voi. nu pe toti ai bag intr-o oala. ca mai sint si exceptii, de exemplu EU :D
|
Ai cuvantul meu ca tu numai din stereotipuri traiesti, si e pacat, iti limitezi tare optiunile gandind asa...
Te priveste cum iti micsorezi orizontul, dar... de ce sa ne covingi si pe noi de asta? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
corect corect.
|
Quote:
Toata lumea stie ca "dacia sucks" si "bmw rulz da si consuma" Cel mai tare ma distreaza cand aud ca "am facut un bmw" dar nu stie de care, ce fel, bmw-ul e masina suprema chiar daca in linie dreapta sunt modele mai lente ca unele logan-uri. La fel si cu "ai bmw? cat consuma?" urmat de un zambet tamp si/sau ironic |
Quote:
|
Quote:
tu ce vroiai de fapt sa imi explici mie aici? |
Odata in viata m-am grabit foc...
In ziua in care trebuia sa dau examenul de bacalaureat,eu stau in berceni iar liceul la care trebuia sa dau proba era la doua sectoare.. Trezindu-ma cam tarziu m-am imbracat am luat ce trebuia HOP in masina! Booon,o iau pe stradute ,rupt de somn era sa o fac de 2,3 ori... Apoi ies pe un bulevard,numit Calea Vacaresti..si dau de primul semafor,si tot ma gandeam...ma da,pentru2-3 minute si era sa fac atatea...! De atunci nu am mai facut gesturi de genu ! Si nu suport cand ma urc cu cineva in masina sa ii traga rau in gura,si eu simtind limitele masinii el tot continua...! Un lucru e sigur nu va grabiti cand sunteti pe fuga....nu merita 4-5 minute in plus conteaza ca ajungi VIU !... Am trecut de febra aia a vitezei...cum o au toti pustii dupa ce iau permisul !.. Si inca nu am cine stie ce varsta...conteaza ca odata si odata trebuie sa ne maturizam si sa gandim mai departe de ceea ce facem cand luam volanul acela in mana !... |
Quote:
Acum merg cu aproximativ 20-40 km mai incet fata de cum o faceam inainte. Daca inainte mergeam cu 99 km/h in localitate acum merg cu 60. In afara rar daca mai ajung la 110. Am mers in stilul asta (mosnegeste) pe Iasi-Falticeni si am ajuns cu vreo 20 minute mai tarziu. Ma intrebam daca se merita, ca pentru 20 minute, sa risti sa patesti ceva. Am ajuns la concluzia ca NU. Vrea sa spun ca prietena mea, care e un pic mai emotiva, este mult mai relaxata de cand am hotarat sa conduc "mosnegeste". Inainte imi zicea: "Imi este frica atunci cand vad ca e o masina in fata ta, pentru ca tu trebuie sa o depasesti. Am palpitatii cand vad cat de repede mergi. Etc etc." |
Teribilistii ar trebui dusi la urgenta sa vada niste oameni cu picioare rupte, sa vada carnea rupta de pe picioare, de pe maini si sa vedeti atunci cum s-ar potolii si ei.
|
Quote:
|
Quote:
Referitor la stilul de condus, eu l-am potolit in doua etape - acum ~6-7 ani aveau ai mei o dacie ce consuma ulei cand ii dadeai in gura si am mers mai incet pana m-am obisnuit - acum 2 ani mi-am luat o masina mai puternica decat ce avusesem pana atunci, contrar ideii ca ai putere - o rupi + un copilas = mi-au potolit stilul, in sensul ca nu ma agit la depasiri, si fac mult mai putine ca inainte, si nu intru decat cand sunt sigur, nucred ca am renuntat la vreo depasire inceputa cu copilul in masina. Practic vitezele maxime cu care merg sunt tot aceleasi, legal in localitati si daca ma grabesc mai cresc 20km/h in exterior cand drumul permite sau pe autostrada. Timpul a scazut dar este considerabil mai mare de cat ar putea sa fie - cam 1 ora+, la ~600km. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning