Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

sonykel 26-02-08 09:39

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

o fi inchis =))

Psycho 26-02-08 19:30

vezi ca i-ai schimbat setariile te-ai jucat prin el .. da-i un search pe google la model si citeste despre el ..

G0rdy 26-02-08 19:49

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1383865)
bai are cineva asa ceva pe masina? sau le-ati vazut la cineva montate? sau stiti vreun magazin care are asa ceva... dar vreau exact nu dalea dute pe poporului :)

sokykel o sa vb cu cineva care aduce....am avzut ca si-a luat el..lucreaza in domeniu si daca e ceva dau un anunt care mai vrea :)

ct11lyv 27-02-08 21:29

detector mort. .altu..

Psycho 28-02-08 07:26

lasa ca la bucuresti au baietii pentru drum .. stai calm

naiman 29-02-08 11:34

is din tulcea si vreau sa foliez masina
am nevoie de un nr de tel care ma poate ajuta

kirin 29-02-08 15:19

cine stie pe cinva care aduce produse de pe eastbay ?

metal_militia 29-02-08 15:40

stie cineva unde e sediul BAT (British American Tobacco) din Constanta? am inteles ca pe varianta undeva..da nu l-am gasit :sad:

CT-00-DNS 29-02-08 16:20

@kirin: Eu, comanda in fiecare weekend, taxa 10$ la orice produs.

Psycho 01-03-08 00:55

Quote:

Originally Posted by naiman (Post 1391221)
is din tulcea si vreau sa foliez masina
am nevoie de un nr de tel care ma poate ajuta

sa o colezi .. sau sa ii pui folie pe geamuri .. daca e de folie pe geamuri vezi pe poporului .. daca e de colat mergi pe tzepes voda pe langa casa de cultura

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 1391688)
stie cineva unde e sediul BAT (British American Tobacco) din Constanta? am inteles ca pe varianta undeva..da nu l-am gasit :sad:

ai interviu ?? vezi ca este pe una din interioare ... cum vii dinspre varianta a 3 - 4 strada intr-o curte

Quote:

Originally Posted by kirin (Post 1391649)
cine stie pe cinva care aduce produse de pe eastbay ?

vezi ca e pe talcioc un gagiu de la bucuresti razak care face... are feedback bun

thr3at 01-03-08 19:15

Quote:

Originally Posted by ct-13-SHP (Post 1382424)
aik...incearca la agigea....dupa ce treci podul,imediat cum se termina faci stanga,cobori pe langa pod,dupa faci dreapta ...o tii pe marginea canalului pana ajungi la o bariera, mai mergi vre-o 500 m si faci dreapta si o tii pe drumul ala...vezi ca sunt si indicatoare daca nu ma insel...da intrebi acolo la bariera ca iti da ala indicatii...eu am dat asta vara 140 lei si nu mi-a verificat decat franele si seriile la motor si mi-a facut poze la motor..in rest sanatate...

Vezi ca aia s-au mutat , tot in zona , cum treci podul spre Agigea imediat pe dreapta ,langa un depozit de materiale de constructii sau ceva cu geamuri termopan , nu retin ; trebuie sa vezi un BMW seria 5 rosu in curte daca-l mai are tipul de acolo.

-=X-Team=-82-MDN 03-03-08 00:20

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 1391688)

langa arabesque ... mai sus sau mai jos ... nu mai tin minte exact unde ... tot pe partea aia ... vezi ca e o intrare mai mica si de acolo dai intr-o curte mai mare :)

Urban_Racing 03-03-08 07:54

vreau shi yo repede un electrician sa imi puna un sistem pop-up doors! ca parca nu prea imi place sa intru prin portbagaj :)

HaRdHouse 03-03-08 09:19

Salutare . Pentru niste folii omologate ce atelier imi recomandati ? si xenoane la fel . ms

kirin 03-03-08 12:42

propun sa facem un topic separat,unde se pun "mesterii" pe categorii : electricieni,mecanici,ateliere unde se monteaza folie,vopsitori,etc. fiecare sa posteze recomandarile lui,fara alte comentarii (dincolo era mai ieftin :) )

asa se vor evita intrebarile care se repeta constant.

ce ziceti ?

All times are GMT +2. The time now is 17:28.

- Copyright 2026 4Tuning