Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

codrin44 22-11-05 17:26

1 Attachment(s)
un rival pe masura ptr.cosworth.numa' ca nu stiu ce putere are!

florin_cars 22-11-05 22:26

eu zic sa nu te bagi la chestii prea HIGH tech de sudat, modificat cat timp poti cu piese deja existente de serie. nu cred k vei reusi sa pozitionezi motorul exact paralel cu solul, oricum pastreazaza asta k ultima solutie, asa am vrut si eu sa fac la OHC-ul meu pana am aflat k sunt suporti de la Granada 2 exact cum vreau eu :wink: asha k>>>>
Iti fac rost de suporti V6 de Granada 2 :lol: de la un 2.3
Numai k trebuie sa schimbam un 2.3 cu altul tot 2.3 la Granada respectiva si sa vad cat vrea omul pe ei.. :P
Oricum 2 seturi de suporti nu-i trebuie si cum vrea sa arunce masina la fier vechi k e praf, salvam doar motorul.. :twisted:

inka ceva...suport de Al (Sierra/Scorpio) am vazut rupt..la Diezel ce-i drept, dar de metal BA :!:
plus k sunt mai ieftini si vin BOLT ON fara prea multe batai de cap..dk asha zici tu, dk nu, at e beleaua ta :twisted: :lol: :lol:

florin_cars 22-11-05 23:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"

pai depinde de pe ce masina l-ai gasit..este pe Cougar, Mondeo 2(dupa culoare si inscriptie e Mondeo 2 da cat costa fata de 200E a lui Dascalu :twisted: si mai e si transversal...deci no chance for a kit car :lol: )..
k date am gasit 168 Cp si 200 Nm..sincer :oops: kaka cuplul dar...ata ete :roll: oricum se intinde pe o plaja enorm de mare, 90% fiind disponibil de la 2000rpm pana la 5800rpm, asha k macar e bine pus in valoare....

jaguar211 23-11-05 00:27

CAPRI KEEPS THE LEGEND ALIVE !!!

Va salut cu respect , taticilor de Ford Capri !!!
Discutiile voastre sunt interesante si ma bucur ca mai exista iubitori de masini adevarate.
Am si eu un Capri 2000cmc, v6, din 1981. Am luat-o anul trecut intr-o stare deplorabila si doresc sa fac o masina aratoasa din ea , asa cum ii sta bine unui Capri.
Caut un far dreapta, un bord cu 6 ceasuri, consola centrala cu ceas(cuprinde schimbatorul si frana de mana) si un sfat pentru barile de protectie fata si spate, ale mele fiind distruse.
Astept un semn de la voi...

florin_cars 23-11-05 01:01

barile fibra, oricum sunt nashpa originale, vezi destule modele pt inspiratie online.
Ceasuri era unu care vinde pe un alt forum. dau de el si-ti fac legatura desi e din C-ta tipul parca....
far dreapta sau setul de pe dreapta(amandoua pe suport) :?:

baftaaaaaaaa ..inka un nebun printre noi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

codrin44 23-11-05 12:23

vwelkame....m-au inebunit nemtii...de ce nu vb si ei engleza?
bara fata si spate de mk3 am eu,ca le-am aruncat.ori pui spoilere ori cauti o bara cromata gen consul sau capri mk1.
faruri....noi nu se gasesc si te rup de bani.eu am gasit o pereke,nu stiu care parte cica de pe BMW dar veneau perfect pe capri.l-am descompletat dar mai am suportii din tabla care sunt OK

florin_cars 23-11-05 12:43

Dascalu nu e nevoie de girafa..cel putin la montare..
eu am facut totul, demontat motor sierra/Granada, bagat motor sierra in Granada, totul cu o gramajoara ce duce 500kg, din aia cat juma de flacon de 2,5 de Cola. Cu lanturi, si n-a crantit niciodata, a tras chiar si botu la Granada in sus pana au iesit din tampoane suportii metalici, fiind oblici trebuia Jigling, jigling pana sa iasa..

avea un vecin o sina pe tavanul garajului, cu un mecanism cu role si carlig in care am agatat macaraua asta. Deci o miscam inainte si inapoi dupa ce am pus masina drept cu macaraua deasupra motoarelor si treabaa fost usoara..relativ dar in 2 oameni am rezolvat....am scos mosntrii intregi, cu cutie cu tot de fiecare data, la fel am si montat OHC-ul :wink:

deci lasa nu mai plange dupa capra/girafa k ai rezolvat treaba cu ea.
Dk asha de rahat e...atunci de ce naiba au mai facut-o...ce prostie la 400kg sa se rupa girafa..si butelcutza asta mica sa tina 500kg si inka ceva, in piatza am gasit una noua Made In Britain de 2.5T cu lanturi cu carlog cu tot la 1.5milioane..da n-am avut bani si nu meirta pt o lucrare la cativa ani, da dk zici k se rup girafele asa usor..cred k merita :evil:

Apropos, am fost sa-mi iau suportii motor de la Lugoj de la un schrot si akolo era o girafa mare de 2 Tone si era si aia rupta, bratul superior si era sudata, placata cu platbanda groasa asha k te cred si era cat minde de mare aia..vo 2 metri.. :yikes:

Codrine vezi sa nu invetze nemtii alta limba dekat a lor, eventual dau din cand in cand cu limba da cam atata...
sunt curios sa vad piesele dk iti vin pt k tre s aplatesti inainte de a veni marfa nu dupa :wink:

DASCALUGABRIEL 23-11-05 13:15

poti sa faci o foto cu mecanismu lu vecinu?ma intereseaza in special chestia cu sina si cum se prinde scripetele de sina!

florin_cars 23-11-05 13:46

1 Attachment(s)
poza n-am, card reader la fel, degeaba fac poza, da fac desen ....Artistic :twisted: si shou la tini :wink:

:arrow: :arrow: V
v

DASCALUGABRIEL 23-11-05 16:54

suporti

danke man!

bil1706 23-11-05 19:44

Re:

Quote:

motoru' ala are 170 de cai > acelasi motor e pus pe Ford-ul Mondeo ( versiunea pt Canada )

DASCALUGABRIEL 23-11-05 19:54

pina la aproape 200 de cai mai are! :D
dar din cite am inteles de la florin_cars cuplul motor e bunpe o plaje de turatii destul de mare ,deci singura cale de afla care trage mai tare ar fi ane kline liniutza cu je si cu respectivu :lol: (asta cind o fi gata-adica in primavara)

viviesp 23-11-05 21:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bil1706\"
Quote:

motoru' ala are 170 de cai > acelasi motor e pus pe Ford-ul Mondeo ( versiunea pt Canada )

e total aiurea, sa pui un motor de 400kg cu 170 de cai !
mai bine pui un 2,8 V6 care este mult mai usor ~150 kg si la caluti e pe aproape.

DASCALUGABRIEL 23-11-05 21:06

ooooo!lume noua!uite cine ne onoreaza cu prezentza:jupin vivi!welcome back man! :D :D

viviesp 23-11-05 21:07

Re: help

Quote:

Originally Posted by \"DASCALUGABRIEL\"
HELPPPP!cime ma poate ajuta cu 2 bukake suporti motor de ford V6(NU BRATELE DE ALUMINIU SI BINE INTELES CONTRACOST)?

deci pana la urma, ce-ti trebuie? tampoanele de cauciuc sau suportii metalici?
mai explicit, te rog.
poate rezolvam daca mai e de actualitate.

All times are GMT +2. The time now is 06:16.

- Copyright 2026 4Tuning