![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
hai lasa vorbele si resusciteazo !!! |
ce teai mai distrat tu singur azi ...de sarbatoare ...:)) de ce nu mai chemat si pe mn la dezmembrat ....sti cat de mult imi place:twisted::twisted::twisted::twisted::lol:
|
Mereu optimist . Asta imi place la tine ! Bafta cu pitica . Si alta data nu mai face prostii la volan :)
|
clar, macar optimist sa fiu ca o sa iasa mai faina decat inainte :D Mai am nevoie de proiectoare fumurii si nu stiu de unde sa iau, daca stiti de unele, astept un mesaj.
|
Quote:
|
Intre timp mi-au ajuns: farurile zkw, angel eyes ccfl alb, semnale smoked, capota, bara fata m, trager + plastic, radiator clima si altele... se aduna usor usor toate chestiile de care am nevoie :D
S-a stricat si un suport de la motor (piesa 4 de aici) in timpul accidentului si era deplasat putin motorul spre dreapta insa am luat suportul nou azi si pe luni il aliniem din nou. |
Quote:
|
Quote:
on topic....pune'le repede sus si.......''back in bussines'';) |
Quote:
Nosfer : ce faruri ai de gānd să pui acum ? |
@crysty.bobok se vede cat de atent si interesant esti de acest "subiect" ! A scris clar cateva randuri mai sus ce model !
Dormi nos-ul ? |
Quote:
|
Quote:
app,ce faruri ii pui??:lol: |
Quote:
Quote:
Ho bai vere, am scris ca să fiu On! :)) Tu zi continuarea liviule, eu am văzut o dată mașina ta cu bara puțin ciobită, puteam să jur că este un Cadillac ! |
Quote:
pai bara mea era dintr-un an sparta sau ciobita 9 luni! m-a oprit odata militia si chiar m-au indrumat sa merg la RAR sa o trec in carte CA CAdilac Escalade ca ei nu mai pot trece cu vederea actele astea! in talon bmw cu aspect de mobra dintr-o parte si din fata aston martin db9! |
Quote:
Īti dau seama ce fitză de pisică aveai acum dacă ai fi mers la RAR :lol: Marti, miercuri sau cel tārziu joi sunt in afumați, văd și eu noul DB9 ? |
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning