Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/200515-dacia-1310-79-exp-db-07-vnf.html)

SOLENZAXJG 16-11-11 20:42

Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF

Faina lucrare.

Cosmin-SNR 16-11-11 20:46

Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 4719314)
Good job man ! Foarte tare. Hai...maga mare..a venit iarna..cum se lucreaza la masini :D

Multumesc Stefi, bafta si tie cu PeJeJe-ul :D

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 4719316)
Faina lucrare.

Merci Tudor :D

On: Oare sunt bune de ceva sinteroamele alea?:rolleyes2

SOLENZAXJG 16-11-11 20:57

Un prieten a avut Bosch pe masina apai nustiu originale sau contrafacute si nu mergea frumos frumos motorul rotund si cum trebuie sa mearga o pui Sinterom si merge perfect.

DJBOSS 16-11-11 21:17

Si eu zic tot la fel ,sinteromu sunt cele mai bune pt dacii, si eu am avut facaturi si acum m-am trecut pe sinterom sunt foarte ok ;)

Old_boy 16-11-11 22:29

da poze cu caloriferu si schimbarea lui ? nimic? ca aia era cea mai importanta operatie

-treaba cu platina... pune-ti senzor
-treaba cu bujiile... 3 ani am avut sinterom mi-am pus brisk mi-am blestemat zilele... acum am Bosch cu 4 electrozi tot incerc sa imi fac timp sa le schimb cu un set de sinterom...
-acele de reno... ara fain dar ala de la kilometraj nu e pus bine si nu ma contrazice ca stii ca am dreptate
-tabloul de sigurante cu sau fara leduri e aproape la fel de jmecher ca senzoru pt delcou... ai grija ce sigurante pui sa fie ce trebuie nu dalea de 30 ca iei foc (ca mine)

ia-ti si un set de fise TESLA si e blana la iarna nu o sa ai probleme cu aprinderea

b08ygs 16-11-11 22:45

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4719571)
-treaba cu bujiile... 3 ani am avut sinterom mi-am pus brisk mi-am blestemat zilele... acum am Bosch cu 4 electrozi tot incerc sa imi fac timp sa le schimb cu un set de sinterom...
-tabloul de sigurante cu sau fara leduri e aproape la fel de jmecher ca senzoru pt delcou... ai grija ce sigurante pui sa fie ce trebuie nu dalea de 30 ca iei foc (ca mine)

ia-ti si un set de fise TESLA si e blana la iarna nu o sa ai probleme cu aprinderea

La platina si la bujii iti dau mare mare dreptate, aprinderea Gotronica o am si pe motorul asta sie bomba iar Sinterom sunt cele mai smechere bujii pentru motorul stock de Dacie;)

La tablou nu-ti dau dreptate, ledurile te ajuta forte mult:-P eu am panou cu leduri si sunt super bune:D

Old_boy 16-11-11 22:52

nush eu am gotronic de 3 ani si nu am avut probleme... cat despre panou ma-am referit la tipul de sigurante... ca nu se misca la fiecare groapa

Cristinelul 25-11-11 16:23

Cosmine tata ce se mai aude pacolo pe la tine??? Nimica nou? Cam pustiu tocicul tau:lol:

Cosmin-SNR 25-11-11 20:55

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 4719349)
Un prieten a avut Bosch pe masina apai nustiu originale sau contrafacute si nu mergea frumos frumos motorul rotund si cum trebuie sa mearga o pui Sinterom si merge perfect.

Am observat ca merge mai bine cu Sinterom, daca mai aveam si o aprindere cu senzor, era crima, sa vedem daca vine si una din aia..

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4719391)
Si eu zic tot la fel ,sinteromu sunt cele mai bune pt dacii, si eu am avut facaturi si acum m-am trecut pe sinterom sunt foarte ok ;)

Da, sunt chiar reusite.

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4719571)
da poze cu caloriferu si schimbarea lui ? nimic? ca aia era cea mai importanta operatie

-acele de reno... ara fain dar ala de la kilometraj nu e pus bine si nu ma contrazice ca stii ca am dreptate

Ba te contrazic cu acele de reno, ala de la vitezometru indica perfect, ca inainte, la 3.000 RPM am 100 km/h , tabloul de sigurante cu leduri momentan nu e pus ca nu am sigurante:))

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4719601)
La platina si la bujii iti dau mare mare dreptate, aprinderea Gotronica o am si pe motorul asta sie bomba iar Sinterom sunt cele mai smechere bujii pentru motorul stock de Dacie;)

La tablou nu-ti dau dreptate, ledurile te ajuta forte mult:-P eu am panou cu leduri si sunt super bune:D

Oooo e bomba ? :shock: e grava situatia atunci :lol::lol: (glumesc) da sa stii ca te ajuta mult ledurile, si bujiile, sunt tipla:D abia astept sa imi pun aprindere cu senzor:D

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4719617)
nush eu am gotronic de 3 ani si nu am avut probleme... cat despre panou ma-am referit la tipul de sigurante... ca nu se misca la fiecare groapa

:lol::lol: Momentan nu mai fac nimic la ea ca a venit frigul, si m-a izbit si o raceala spurcata:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Cristinelul (Post 4739778)
Cosmine tata ce se mai aude pacolo pe la tine??? Nimica nou? Cam pustiu tocicul tau:lol:

Oooo salut boss, pai ce sa se auda? Motor de dacie alergat, momentan iarna asta nu o sa faca prea multi km ca nu am gume de iarna:rolleyes2

Aa, si ca noutati 2 butuci de papuc diesel regauriti la 4*100 pentru inceput, maine plec pe la niste tigani cu fier vechi poate gasesc niste fuzete de nova sa iau discurile, etrierii si port etrierii.
Multumiri DannY_Smekerul pentru butuci:D

Old_boy 25-11-11 21:42

daca as fi in locul tau as lua ori noi ori de la o masina functionala care se dezmembreaza... aia de la remat au un motiv pt care nu vad elemente de siguranta, frana sau directie

Cosmin-SNR 25-11-11 22:25

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4740448)
daca as fi in locul tau as lua ori noi ori de la o masina functionala care se dezmembreaza... aia de la remat au un motiv pt care nu vad elemente de siguranta, frana sau directie

Am zis ca ma duc sa vad DACA AU, nu ma duc sa imi iau sigur 100%:rolleyes2, portfuzeta oricum imi iau noua, orice ar fi:rolleyes2

Cosmin-SNR 25-11-11 22:47

5 Attachment(s)
Si niste poze de cand am adus-o acasa de la vopsitorie.... Era cam jegoasa, dar cum vad pozele astea prind mai mare dragul de ea :chuckel:

b08ygs 25-11-11 22:52

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4740532)
portfuzeta oricum imi iau noua, orice ar fi:rolleyes2

DE CE???? Are vrun rost? Serios acum, crezi ca daca e noua o sa fie mai rezistenta.... fi serios.... cauta in pana mea sh si gata, ca nu o sa-ti cada roata daca e sh

Am eu port etrieri daca vrei;) si 2 discuri folosite pe batrana mea, daca te intereseaza vb:-P ai o maneta de semnal\bloc lumini de Nova care ma intereseaza... poate ne combinam

Cosmin-SNR 25-11-11 23:13

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4740575)
DE CE???? Are vrun rost? Serios acum, crezi ca daca e noua o sa fie mai rezistenta.... fi serios.... cauta in pana mea sh si gata, ca nu o sa-ti cada roata daca e sh

Am eu port etrieri daca vrei;) si 2 discuri folosite pe batrana mea, daca te intereseaza vb:-P ai o maneta de semnal\bloc lumini de Nova care ma intereseaza... poate ne combinam

Ai P.M !

Cosmin-SNR 26-11-11 08:24

In poza a doua se poate observa bara antiruliu de 22 mm :D (Pentru cei care vor sa isi puna si nu stiu cum arata) Si: Dvl-ule ne auzim pe P.M sau pe Y!M ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:27.

- Copyright 2026 4Tuning