![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
Faina lucrare.
|
Quote:
Quote:
On: Oare sunt bune de ceva sinteroamele alea?:rolleyes2 |
Un prieten a avut Bosch pe masina apai nustiu originale sau contrafacute si nu mergea frumos frumos motorul rotund si cum trebuie sa mearga o pui Sinterom si merge perfect.
|
Si eu zic tot la fel ,sinteromu sunt cele mai bune pt dacii, si eu am avut facaturi si acum m-am trecut pe sinterom sunt foarte ok ;)
|
da poze cu caloriferu si schimbarea lui ? nimic? ca aia era cea mai importanta operatie
-treaba cu platina... pune-ti senzor -treaba cu bujiile... 3 ani am avut sinterom mi-am pus brisk mi-am blestemat zilele... acum am Bosch cu 4 electrozi tot incerc sa imi fac timp sa le schimb cu un set de sinterom... -acele de reno... ara fain dar ala de la kilometraj nu e pus bine si nu ma contrazice ca stii ca am dreptate -tabloul de sigurante cu sau fara leduri e aproape la fel de jmecher ca senzoru pt delcou... ai grija ce sigurante pui sa fie ce trebuie nu dalea de 30 ca iei foc (ca mine) ia-ti si un set de fise TESLA si e blana la iarna nu o sa ai probleme cu aprinderea |
Quote:
La tablou nu-ti dau dreptate, ledurile te ajuta forte mult:-P eu am panou cu leduri si sunt super bune:D |
nush eu am gotronic de 3 ani si nu am avut probleme... cat despre panou ma-am referit la tipul de sigurante... ca nu se misca la fiecare groapa
|
Cosmine tata ce se mai aude pacolo pe la tine??? Nimica nou? Cam pustiu tocicul tau:lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Aa, si ca noutati 2 butuci de papuc diesel regauriti la 4*100 pentru inceput, maine plec pe la niste tigani cu fier vechi poate gasesc niste fuzete de nova sa iau discurile, etrierii si port etrierii. Multumiri DannY_Smekerul pentru butuci:D |
daca as fi in locul tau as lua ori noi ori de la o masina functionala care se dezmembreaza... aia de la remat au un motiv pt care nu vad elemente de siguranta, frana sau directie
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si niste poze de cand am adus-o acasa de la vopsitorie.... Era cam jegoasa, dar cum vad pozele astea prind mai mare dragul de ea :chuckel:
|
Quote:
Am eu port etrieri daca vrei;) si 2 discuri folosite pe batrana mea, daca te intereseaza vb:-P ai o maneta de semnal\bloc lumini de Nova care ma intereseaza... poate ne combinam |
Quote:
Ai P.M ! |
In poza a doua se poate observa bara antiruliu de 22 mm :D (Pentru cei care vor sa isi puna si nu stiu cum arata) Si: Dvl-ule ne auzim pe P.M sau pe Y!M ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning