![]() |
Re: TXA
felicitari pt cursa!!! txa a castigat, ce e drept cu nos...dar se dau sa vada care e cel mai tare din cate am inteles eu ??? din cate am vazut txa-u e cel mai bun 0-400 m URS CU MOTOR DE M5!!!!
din cate am auzit dgh-u vrea si fara nos....txa-ule pentru o comparatie care te ajuta si pe tine sa vezi cum iti merge masinuta ar trebuii sa va dati si fara nos...ca idee...mai ramane sa vedem cu 2.5 -le alea turbo ce se intampla ...emil cu al lui....mai sunt ceva ursi cu turbo care ar putea pune probleme.....dar la m5 ?? n-am vazut nici unul mai tare...spre sa nu supar pe nimeni cu postul asta dar asta e parerea mea...inainte sa sariti cu gura cititi bine ce am scris!! felicitari pt investitie dgh si txa! |
mai sunt si 3.5 turbo care sigur o sa puna probleme ;)
|
Quote:
|
Cu Nos In Treapta A 2 Si A 3 Si Dupa Aceea Normal Ca Imi Luam Avans Mult Prea Mare...............
|
fara nos crezi ca te bate ?
|
cu boh ce spui?
|
frate nu te supara dar nu iti luasei avansul prea mare
erai in fata lui cu o masina cert este ca l-ai batut |
Quote:
SI NU VAD CUM AR PUTEA SA AIBE MASINA AIA REPRIZE BUNE........:)) GLUMEAM... VA POOPA FRATELE VOSTRU PS. MERSI DGH PT URARE FELICITARI DGH SI TXA |
Treaba e clara ...TXA E30 il bate pe DGH numai cu NOS fara nu are sanse si asta s-a vazut alta data cand s-au dat fara NOS nu aseara ....pisicuta din cate s-a vazut nu are sanse in fata lui DGH:)),cat despre Z4M si-a furat-o cu NOS oricum nu asta conteaza ...cam fricos soferul punea frana aiurea ...ma refer la "geaba"....cat despre usuletele alea periculoase de 2.5 turbo....sunt prea "mici "ca sa poata avea si ele un cuv de spus ...poate BOH-ul are ceva de spus da altele nu dau nume....mai au de umblat la motor ca sa traga klumea.....iar 3.5 ala de care vb toata lumea e grav rau de tot si abia astept sa iasa ca unii vor ramane uimiti de ceea ce poate .........nici macar NOS-ul nu face fata :)))))))) Pana una alta ....DGH...si TXA sunt cei mai tari....ramane de vazut cine va fi nr 1 ....:)))))))) P.S- Pt cei care nu au avut niciodata o masina modificata sa isi vada de treaba lor sa nu mai rada de masina altora ..."gunoi" cum o fi ea bate multe masini faceti si voi o masina sa fuga si apoi sa vb ....pana atunci gura mica si joc de glezne ..ma refer la cei care sunt simpli spectatori si comenteaza aiurea! Multa bafta !!!!
|
numarul 1 la ursi cu motor de m5 s-a vazut cine este ...sa vedem cine este numarul 1 la ursi pur si simplu.....eu asi pune banii pe mtj-u....
|
Quote:
|
nu stiu cata vreme o sa stea sus....depinde si cat functioneaza din timpul asta........ oricum pe termen lung ....batalia o sa fie intre DGH SI TXA........TURBO...SI AICI INCEPE ARTA.....trebuie sa mearga la adevarata valoare cu turbo....sa vedem cine gaseste mecanicii mai priceputi pt asa ceva,,,,
|
Un aspirat cu , compresor eventual (si cu) nos poate fi ajuns din urma de un motor ceva mai mic dar turbo . Pentru ca turbo este turbo restul ....
ar mai fi ceva de zis si de ursul MTZ care promite multe ... felicitari TXA si DGH pentru munca depusa , foarte tari ambele masini . |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning