Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

SoundIdentity 07-01-07 22:12

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

Quote:

Originally Posted by valerutzz (Post 688877)
Iti doresc numai succese cu ea !!! Sincer, iubesc masina aia, mai ales pentru ca stiu ce o sa reprezinte, si pentru tine sipentru Oradea ! :D

mersi frumos ;) vand e gata ai o tura ;)

SoundIdentity 07-01-07 22:25

10 Attachment(s)
va pun eu cateva poze reusite de mine ca amintire:):)...si un mic anunt important daca cineva este interesat de acest exterior bara fata bara spate pleoape masca kamei dintre faruri eleron spate esapament jante 17 am paravanturi de la gazda anterioara :):):) capacul de pe tavan l-am dat cadou ca era ceva deosebit pentru mine :):) si am preferat siliconul pe tavan decat aceea cupola :):):)deci daca pe cineva tenteaza aceste elemente si stopurile spate si cele de fata eventual astept oferte ca va zic io si pretu...practic cine are golf 4 si vrea sa il tuneze are tot kitul pe tava si facem preturi bune si aceste spoilere va garntez eu de calitatea lor atat in finisaje cat si in constructia lor!!!

valerutzz 07-01-07 22:44

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 688883)
mersi frumos ;) vand e gata ai o tura ;)

Oai doamne ce ma bucur :D Nu te teme, o sa am grija sa`ti aduc aminte zi noapte :lol: Hai ca stii ca glumesc.. Noapte buna, odihna placuta :D

BIG_mafia 08-01-07 18:53

ultima poza rupe :):):):):):):):)

Andre3y 08-01-07 19:57

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 688785)
uitativa bine la golfu asta galben ca in curand va disparea de pe strazile noastre si va aparea in totalitate alt aspect interior si un exterior mult extrem fata de acesta ;)

da da ma uit bine la pozele astea....si la care le-ai pus tu..bafta cu proiectul..sa iasa beton si asta mai belea ca si celalalt polo..;)

szambi77 09-01-07 14:59

Mi se rupe sufletul DAGI !!!!!! :)

LAV77 09-01-07 15:26

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 688785)
uitativa bine la golfu asta galben ca in curand va disparea de pe strazile noastre si va aparea in totalitate alt aspect interior si un exterior mult extrem fata de acesta ;)

Vazand de atatea ori polo-ul sunt ferm convins ca o sa iasa o bijuterie...succes...pe cand e gata?...aprilie?

SoundIdentity 10-01-07 22:15

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 690781)
Mi se rupe sufletul DAGI !!!!!! :)

mie buzunaru la benzina cu masina asta:):):):):)atata suge cat trei tarfi de 18 ani\:):):)

HoricutzWSR 11-01-07 15:31

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 693078)
mie buzunaru la benzina cu masina asta:):):):):)atata suge cat trei tarfi de 18 ani\:):):)

faina comparatie ai facut sandule :))

SoundIdentity 11-01-07 21:38

greu ma prezint cu ceva noutati:(..scuze nu prea am timp dar noutati in schimb destule ;)..incerc sa ma adun un pic ;)

BH-15-RIC 11-01-07 22:55

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 694554)
greu ma prezint cu ceva noutati:(..scuze nu prea am timp dar noutati in schimb destule ;)..incerc sa ma adun un pic ;)

Vezi ca mai ai vreo doua trei topicuri unde nu ai mai scris de mult !!!!:!: Stii tu pe care forum !!!!

DR.ZOZO 14-01-07 13:59

3 Attachment(s)
sa ma proiectez si io cu ceva:))
mai am o zi de lucru zi basta.o bara fata facuta de la 0 dupa imaginatia mea.

kupid0n 14-01-07 14:02

parca arata mai bine cu P**A aia in mijloc :) :) :) :) .....glumesc....nuh pe bune.....chiar arata misto si va arata beton dupa ce va fi gata...bravo!

MKE 14-01-07 14:09

arata f bine felicitari ...

Most_Wanted 14-01-07 21:42

sa o vedeti gata .......atunci o sa vedeti .......ca o sa rupa gura targului

All times are GMT +2. The time now is 21:10.

- Copyright 2026 4Tuning