![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
Quote:
|
10 Attachment(s)
va pun eu cateva poze reusite de mine ca amintire:):)...si un mic anunt important daca cineva este interesat de acest exterior bara fata bara spate pleoape masca kamei dintre faruri eleron spate esapament jante 17 am paravanturi de la gazda anterioara :):):) capacul de pe tavan l-am dat cadou ca era ceva deosebit pentru mine :):) si am preferat siliconul pe tavan decat aceea cupola :):):)deci daca pe cineva tenteaza aceste elemente si stopurile spate si cele de fata eventual astept oferte ca va zic io si pretu...practic cine are golf 4 si vrea sa il tuneze are tot kitul pe tava si facem preturi bune si aceste spoilere va garntez eu de calitatea lor atat in finisaje cat si in constructia lor!!!
|
Quote:
|
ultima poza rupe :):):):):):):):)
|
Quote:
|
Mi se rupe sufletul DAGI !!!!!! :)
|
Quote:
Vazand de atatea ori polo-ul sunt ferm convins ca o sa iasa o bijuterie...succes...pe cand e gata?...aprilie? |
Quote:
|
Quote:
|
greu ma prezint cu ceva noutati:(..scuze nu prea am timp dar noutati in schimb destule ;)..incerc sa ma adun un pic ;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
sa ma proiectez si io cu ceva:))
mai am o zi de lucru zi basta.o bara fata facuta de la 0 dupa imaginatia mea. |
parca arata mai bine cu P**A aia in mijloc :) :) :) :) .....glumesc....nuh pe bune.....chiar arata misto si va arata beton dupa ce va fi gata...bravo!
|
arata f bine felicitari ...
|
sa o vedeti gata .......atunci o sa vedeti .......ca o sa rupa gura targului
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning