![]() |
Re: Golan "BRABUS"
2 Attachment(s)
Toate la timpul lor..inclusiv si farurile:)
Am reusit sa montez eleronul (sepcuta) pe luneta :) |
Nenea nenea, vreau si eu un autograf de la matale :D.
Foarte frumoasa masina ... felicitari pentru pasiune, idei, bani, timp, nervi si munca depusa. A meritat pe deplin:!: |
Jantele sunt vopsite final? Sau sunt doar in grund, nu de alta dar arata foarte misto asa grin inchis:D
Felicitari pentru munca depusa;) un adevarat Brabus:D |
Povestea cu jantele e misto. O sa-ti spuna el.
Bro, keep up the good work, like! |
Senchiu Cristi :)
Jantele aratau asa https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1292762589,iar dupa ce "dorel" de la spalatorie a dat cu detartrant,au ajuns ca in pozele de mai sus :sad: Deci nu sunt refacute..inca!! Bafta si multam:) |
Quote:
|
Quote:
Arata super bine masina un adevarat lowridder, pana la urma ti-a reusit suspensia reglabila? |
M-am lasat pagubas,era prea nesigura:)
am facut calcule si la cat ma costa sa o fac,mai bine cumpar un kw reglabil :) |
O idee:
Sunt prea " albe " farurile.. Nu te bate gandu , sa le pui lupe? Cam cum are KYS-u?:) |
arata super amsina, numai ca parca ar cere jante o idee mai mari.Azev-urile pe cat sunt, 15"?
Se vede urat distanta din partea posterioara intre roata si bara spate/respectiv capul de prag fata. In rest...excelent!!! |
Nu cred sa poata pune mai mari Cristi.
Eu spun ca astea sunt de ajuns. Pe 16" sunt. |
Tot Mihai ti-a facut eleronul de pe luneta ? A iesit foarte bine.
|
Eleronul este din kit-ul Dacia,si nu este facut de Mihai,dar am vazut ca a facut si el un eleron pentru logan:)
|
Arata extraordinar.Felicitari pentru ce ai reusit sa faci dintr-un model autohton.Stima si respect..respect pentru ca nu te-ai apucat de o masina straina si ne-ai aratat noua(romanilor) ca se poate ..se poate ca si loganul sa intre in randul masinilor frumoase:D:peace:
|
BV! deci arata prea frumos si prea cu gust masina asta....iar culuara m inebunit foarte frumos:yikes: bafta l modificari in cont !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning