![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
5 Attachment(s)
Cu siguranta cand o sa am banii ma decid ce fac si o sa va spun.
Momentan niste poze de azi...scuzati claritatea telefonul e de vina :D |
Frumoase pozele si Zuz`ul normal :lol: ti`am vazut acum cateva zile un frate... avea B -- ZUZ ..:-P
|
Mersi andrey. Daca mai vede careva zuz-i sa le faceti si o poza ca m-am apucat de colectionat :lol:
|
:twisted::twisted::twisted: tunarii de strada:)))))
|
Daca nu ne sponsorizeaza si pe noi cineva cu un garaj ce sa faci...:))) asta e. Iese meserie si pe strada :D
|
ailele si ce meserie8)
app, arata zuzu real marfa rau de tot si cum se aude:oops::oops::oops::oops::shock::shock::shock:: shock::shock: |
Multumesc. Ma bucur ca iti place cum se aude si cum arata my zuz:-)...si vumm vumm-ul tau arata bine. Imi place cum a iesit cu badboy.
|
Quote:
@Alex, cand vii pe la mine mesteresti cat vrei la masina ca stau la curte, eventual ii facem si un interior-exterior ca sa fie treaba treaba :D |
Pai poate ne vedem toti la un gratar ceva...daca tot stai la curte e bine :-). Momentan nu prea mai am ce sa mesteresc la ea...dar o sa urmeze
|
Inca unu care sta la curte :>.Poate eu o sa am ce mesterii la masina daca merge treaba luna asta :))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
@NXdev: Mesterim la bara aia a ta Alexe :D
@dj_t: Pai inainte mi-am facut un mic VT in creier si am vazut ca o sa dea bine :)). Pozici noi... |
Ba adevaru e ca Alex cu bara de Nissan lipsea azi :lol: Si era tacamu complet :D A, ba nu, ne trebuia si nou o undita ceva pana se usca lacu sa prindem o balena mica :lol: M-am indragostit de toba ta Alex... chiar daca nu e roz... a lu Pustiu poate sa fie cum vrea el numai sa sune ca asta :D Misto pozele de azi.
PS: S-a intors prea repede grasanu ala ca faceam rost si de oglinzi de Prestige, ca aveam scule destule la noi :D |
2 Attachment(s)
Liviule toba mea chiar e roz :)). A fost caterinca azi:lol:
|
uite-ooo maaa:oops::oops::oops::X:X:X:X:X ce frumoasa e si ce gura mare are:))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning