![]() |
Re: Stickere 4tuning
thank you !!!
|
eu sunt din ploiesti,de unde pot sa fac si eu rost de stickere? eu am un Mercedes 190 D si de putin timp o dacia 1410 sport (adica varianta in 2 usi de la 1310),sunt sigur ca ar da foarte bine pe ea...sau pe mercedes...sau pe aman2.Deci de unde pot sa iau stickere?? :D
|
eu trimit si in tara... ai messul meu jos... daca esti interesat
|
Quote:
|
Quote:
|
aditzu08: omg, eu sunt din bucuresti :D
|
Sunt din Bacau , daca ma duk la o firma de tipografie si imi fac stickerul , primesc vreo amenda ceva pt ca nu e original ? ..
|
nu ... nu primesti nici o amenda.
|
Maskatu:plz pune si tu id tau aici sa-u dami un PM, ca ma intereseaza si pe m ine un stiker
:D ..astept |
Quote:
|
salut baieti.....vreau si eu un sticker 4tuning....de unde as putea sa fac rost si cat m-ar ajunge?sunt din Botosani........:) ....
Mersi si bafta! |
Quote:
|
??????????????
|
7 Attachment(s)
sal , mi-am facut si eu stickere la imprimanta :d . nu m-a costat nimic . hartie normala + scotchi ;) . si au iesit destul de bine . asi fi putut sa le tiplez , dar mi-era sila sa ma duc pana la xerox :) . scotchul l-am pus ca sa nu se ia culoarea in conditii de umezeala . am pus pe ambele parti scotch transparent .
|
aaa acuma vad cum le-ai facut... loool si crezi ca tine scociu ala? :))))))) ala la umezeala intra apa sub el si kiar daca nu ar intra tot s-ar dezlipi din margini !!! banuiesc ca vrei sa il pui pe interior... oricum de admirat vointa ta :D daca vrei iti trimit eu 2-3 calumea:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning