![]() |
Re: La multi ani !
LA MULTI ANI, GOLFULETZ!!!!!:flower: :flower: :bunch: :bunch:
|
La Multi Ani Golfuletz !! sa te vad peste 2 ani ... la volan....intr`un gti / vr6 ... :D :D :D si sa fii sanatos :-P :-P :dance: :lalala: :peace: :bunch:
|
mersi lume... da am impinit doar 16 ani ... de unde 17 ? :rolleyes2
ideea e ca nu mai conteaza..... cati ani mai sunt pana la carnet.... deoarece.. am multa lume langa mine , care ma inteleg :-P ... si... asa timpul trece mult mai usor......! multumesc... tutoror ! ....! !!! !! oricum vreau sa va zic ca ma simt Excelent..... ! :) alaturi de voi ;) :D si as vrea sa ii enumar pe toti ... fratiorii mei .. .care m`au ajutat m`au inteles si etc sti voi :D .... de`a lungul timpului..... ! ....... :) da sunt prea multi si fac scurta la mana :D ...... TNX AGAIN ! |
Quote:
|
aaa.... pei ..cand am intrat pe forum.. nu te lasa. sa intri daca nu aveai 14 ani parca.... si am pus 15.. si nu am mai modificat si acu nu mai pot sa modific ? ?! ?!?!?!
|
LA MULTI ANI GOLFULETZ ! :peace:
:hug: |
Quote:
|
peste tot sunt cel mai mic :twisted: :D
pe la scoala pe la bloc.... vad ca si pe aici sunt mititel :P ... da e mai frumos asa ! :twisted: |
La multi ani copil nebun :D
|
tnx.... :D .... copil nebun ha ? :D ...... eh bine .... nu zic ca nu e asa.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
tnx si lu asta.. cum il cheama cu 3 litere.... Tng`u parca.. sau nu mai tin minte... :) :lol: |
vezi cat bei .... d ziua ta :D
daca nu seci juma de sticla de j&b ... nu mai esti d`al nostru :P distractie placuta :P copil nebun :) anu asta sa scoti 300 de poze smechere si 3 filme |
o sa incerc ... da saptamana asta .. juma de jb :D ... cat despre poze si filme sper mai multe :D ,,,....
|
Quote:
ce facem apoi fara el :D PS: golfule, jumatea ceallalta de j&b trimite-o la PL :-P |
Cine-mi canta La Multi Ani! azi? :P
|
Toata lumea, babutzo! :flower: Hai La multi ani si sa fii fericita inca cel putin cati ai acum! :hug: :icon_kiss
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning