Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

Psycho 20-02-05 22:21

bah frate da ce avetzi toti cu mine ce am facut .. :) .... aoleoo ...

adi ... femeia mea e obishnuita .. da a zis k aseara s`a cam speriat cand mergeam pe tomis pe banda a 3`a ... las`o mah k merge asa .. cantam eu :) .... cat despre intalnire .. respekt :) a fost show show .. eram asa d multzi a fost prea beton :) ... hahahahaha mi`e unu mi`a placut .. nu mi`a placut k m`a facut dogarel :) .. da oricum eu unu m`am distrat :) ... ahahhahaha

respekt ... nu trebuie facute d`astea asa d des .. ptr k se toarna garda .. mai rarutz si mai dragutz .. si mai GALAGIOSHI mah ... scoatetzi draq tobele .. !!!

acu urmeaza sa scot si eu filmele si pozele din telefon ... si sa le urk aici :) ... hahahahahah oricum respekt .. si nu mai zicetzi k sunt nebun ... k nu sunt ... io sunt kalm .. merg k pensionarii .. hahaha radeam dupa aia de faza care am facut`o pana la m****o cu tovarasha si pana in m*****a ... k nu a stat nimeni la roshu .. k plm .. si ii zic lu tov. daca era maica`mea cu mine pana acu gaurea pedalieru d la frane si vomita de cel putin 5 ori :) ... hahahahah ...

luatzi exemplu .. asta inseamna sa fii descreierat .. aa hai da`ti mashini puternice pe maini la nebuni ... :) a zis mama k trebuia sa`mi ia d majorat bicicleta .. :) hahaah

x-28-TRA 20-02-05 23:38

dogarel ma fac eu cu tine data viitoare

pya aseara te-am vazut tirziu ca te faceam una

X-Ray-Eyes 20-02-05 23:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
SAD-ule la urmatorul gratar te chem sda facem micii si friptanele mai repede :D

Dar trebuiesc sa fie cam piperate si daca iti place mirosul de benzina nu ar fi o problema ...
Sa mor daca nu ash manca un mic facut la tobe !
:peace:

Nesanatosu 21-02-05 01:44

Eu pariez pe Dogarel ca stiu ce poate(desi scorul e deschis pt. amandoi :wink: )

Pt. data viitoare imi fac si eu timp sa ajung ca se pare ca nu sunteti sanatosi :peace:

CT-03-ART 21-02-05 08:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Nesanatosu\"
Eu pariez pe Dogarel ca stiu ce poate(desi scorul e deschis pt. amandoi :wink: )

Pt. data viitoare imi fac si eu timp sa ajung ca se pare ca nu sunteti sanatosi :peace:

pai daka vii da-ne shi noua mai multe detalii te rugam...cu ce mashina ...culoare...chestii ajutatoare...

CT-87-ADY 21-02-05 12:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Sa mor daca nu ash manca un mic facut la tobe !
:peace:

Si in caz de ceva, imi lasi mie mashina? :lol:
Just kidding! :P

madfish 21-02-05 13:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
ce draq mah adi,e prea des mah,n-are rost.ne intalnim mai rar dar cand ne intalnim..............sa iasa minim ce a fost aseara.ca o sa mai iesim la cate un suc,asta-i altceva dar \"intalniri\"mai rarutz zic io

:? Eu zic sambata d sambata sa ne vedem... voi ce zicetzi ? Sau dak nu,
macar o data la 2sapt!
Ashtept Opinii :P

e prea des saptamana de saptamana. Intalniri d`astea cum am facut sambata io zic sa facem odata la o luna, si in fiecare sapt. sa mergem la suc ...

CT-87-ADY 21-02-05 13:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
e prea des saptamana de saptamana. Intalniri d`astea cum am facut sambata io zic sa facem odata la o luna, si in fiecare sapt. sa mergem la suc ...

hmmm.... ar fii si asta o idee! Alte pareri? :roll:

dogarel 21-02-05 15:00

Facem nene andule cu cea mai mare placere :D
Chiar daca o iau macar sa o iau frumos :peace:
E corect spus mai rarutz ca-i mai dragutz.

madfish 21-02-05 16:02

poate data viitoare filmam, poate iese un filmuletz ceva, cu un montaj ... alea alea :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:

needBrain 21-02-05 19:51

buey steven spielberg.......facem hombre un \"2 fast 2 real for constantza\"?

madfish 21-02-05 20:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
buey steven spielberg.......facem hombre un \"2 fast 2 real for constantza\"?

dea ... facem, facem :wink:

GReedY 21-02-05 20:45

Salz allz! Am auzit ca sunt super intalnirile pe care le facetzi acum ... am sa revin si eu la intalniri ca am lipsit cam mult :D abia astept si eu urm intalnire ... 2 fast 2 real for constantza :peace: :hug: :peace:

Psycho 21-02-05 20:49

am un super baiat in cartier care poa sa faca nishte montaje de mori .. in leg cu suc`u ... hai frate lasati`o mai moale cu sucu` .. k o sa facem broashte .. hai intr`un club undeva k nu am mai ieshit d mult .. bourbon .. virus ... plm ce cluburi stiti voi k accepta nebuni .. p unde avetzi o pila ceva k sa ne ia mai multe mese :)

needBrain 21-02-05 20:52

deci facem???facem,ce draq.ce,numa' americanii pot?putem si noi :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:11.

- Copyright 2026 4Tuning