![]() |
bah frate da ce avetzi toti cu mine ce am facut .. :) .... aoleoo ...
adi ... femeia mea e obishnuita .. da a zis k aseara s`a cam speriat cand mergeam pe tomis pe banda a 3`a ... las`o mah k merge asa .. cantam eu :) .... cat despre intalnire .. respekt :) a fost show show .. eram asa d multzi a fost prea beton :) ... hahahahaha mi`e unu mi`a placut .. nu mi`a placut k m`a facut dogarel :) .. da oricum eu unu m`am distrat :) ... ahahhahaha respekt ... nu trebuie facute d`astea asa d des .. ptr k se toarna garda .. mai rarutz si mai dragutz .. si mai GALAGIOSHI mah ... scoatetzi draq tobele .. !!! acu urmeaza sa scot si eu filmele si pozele din telefon ... si sa le urk aici :) ... hahahahahah oricum respekt .. si nu mai zicetzi k sunt nebun ... k nu sunt ... io sunt kalm .. merg k pensionarii .. hahaha radeam dupa aia de faza care am facut`o pana la m****o cu tovarasha si pana in m*****a ... k nu a stat nimeni la roshu .. k plm .. si ii zic lu tov. daca era maica`mea cu mine pana acu gaurea pedalieru d la frane si vomita de cel putin 5 ori :) ... hahahahah ... luatzi exemplu .. asta inseamna sa fii descreierat .. aa hai da`ti mashini puternice pe maini la nebuni ... :) a zis mama k trebuia sa`mi ia d majorat bicicleta .. :) hahaah |
dogarel ma fac eu cu tine data viitoare
pya aseara te-am vazut tirziu ca te faceam una |
Re:
Quote:
Sa mor daca nu ash manca un mic facut la tobe ! :peace: |
Eu pariez pe Dogarel ca stiu ce poate(desi scorul e deschis pt. amandoi :wink: )
Pt. data viitoare imi fac si eu timp sa ajung ca se pare ca nu sunteti sanatosi :peace: |
Re:
Quote:
pai daka vii da-ne shi noua mai multe detalii te rugam...cu ce mashina ...culoare...chestii ajutatoare... |
Re:
Quote:
Just kidding! :P |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Facem nene andule cu cea mai mare placere :D
Chiar daca o iau macar sa o iau frumos :peace: E corect spus mai rarutz ca-i mai dragutz. |
poate data viitoare filmam, poate iese un filmuletz ceva, cu un montaj ... alea alea :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
|
buey steven spielberg.......facem hombre un \"2 fast 2 real for constantza\"?
|
Re:
Quote:
|
Salz allz! Am auzit ca sunt super intalnirile pe care le facetzi acum ... am sa revin si eu la intalniri ca am lipsit cam mult :D abia astept si eu urm intalnire ... 2 fast 2 real for constantza :peace: :hug: :peace:
|
am un super baiat in cartier care poa sa faca nishte montaje de mori .. in leg cu suc`u ... hai frate lasati`o mai moale cu sucu` .. k o sa facem broashte .. hai intr`un club undeva k nu am mai ieshit d mult .. bourbon .. virus ... plm ce cluburi stiti voi k accepta nebuni .. p unde avetzi o pila ceva k sa ne ia mai multe mese :)
|
deci facem???facem,ce draq.ce,numa' americanii pot?putem si noi :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning