![]() |
Re: Propuneri/Challenges
se activeaza airbagu si iti sparge nasul si maxilarul =)) mistooooooo
|
eu n am facut delta si nici nu o sa o fac pentru ca nu mi place masina...
intre timp pana se face poll ul la lancia, ace, putem sa incepem lucrul la alta masina?ca sa nu stam pe bara:-) |
dar de ce sa facem 2 in paralel? daca deadline era duminica, dc sa mai astepti sa intre si altii...asta e farmecul unei competitii si ai de invatat doar daca incerci, faci sacrificii sa termini la timp. :???:
|
haaaaaaaaa? ziceam sa incepem alt challange...
|
=)))))))) voi aveti prea mult timp liber =)))))
pheerya .... in afara de masini nu mai desenezi si alte chestii ? :> as putea sa iti fiu subiect dak vrei :> |
Quote:
chiar as propune sa faceti poll`ul pentru lancia ..ca nu mai sunt in stare sa o fac ...nu am nici un chef de desenat..mersi ! |
ah ... ma dezamagiti ... lks tu ai castigat ultimul challenge ...alege tema pt urm challenge. intre timp votati : Poll Lancia Delta Integrale x8
|
Numa sa fie ceva care sa atraga oamenii...un Logan ceva? :D Sau poate un Trabant...:-P ar fi super :D
|
lks nu te tine sa redeschizi un challenge cu un 1300 =))
|
ar fi ceva :D
cred ca m-as baga si eu... |
Quote:
stai ca mi`ai atins un punct sensibil :D Dacia 1300 ramane ! ..termen 2 saptamani .. adica pana pe 2 noiembrie 2007 Spor la treaba ! |
pfoa ... dativa k ati emotionat lucasu :D
|
Quote:
ba si stia ca am eu ceva cu daciile astea 13sute .. :D una peste alta. .eu tre sa ma apuc sa o fac wkndu asta ..ca dupa aia plec 2 sapt la bucuresti ..cu munca ..si n`o sa am timp ...asa ca ..ma pun pe treaba :D |
Quote:
|
Quote:
nu mersi :D n`are nici un farmec .. oricum vin cu a mea :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning