![]() |
Re: Dacia B 98 TEI
cred ca-i tragi si o folie pana la urma nu ? :D
|
neah... si asa stau cu batu in fund sa nu ma opreasca politia... si omologata costa prea mult
|
Quote:
|
Quote:
|
tocmai 350... scump domle scump
|
Quote:
eu mi-as pune, daca vor sa te opreasca tot te orpeste si iti gaseste o grama de chestii in neregula |
ma de folie poate sa se ia orice garcea... ca sa se ia de modificari la motor si alte dracovenii mai greu... mai zicea cineva ca l-a oprit ca avea, la logan mcv van, vopsitecu negru locurile unde trebuiau sa fie geamurile din spate si a zis garcea ca e folie :|
|
ce carnat si acolo era tabla =))
|
Folia pentru dacie omologaa te costa pana in 250 lei pe mine m-a costat 180 lei ,m-a oprit politia le-am dat actele si au zis ca, ar cam trebui sa mio trec in carte si le-am zis pai atunci ei dece mai sunt autorizati rar...
Oricum si eu sunt la fel de parere ca daca vrea sa-ti faca ceva iti face , au legea in mana |
2 Attachment(s)
uite si pozele din lateral
|
arata bine :) (o parere): daca ii pui folie nui pune 100% ca nu o sa dea bine punei 50%
|
1 Attachment(s)
Am editat putin a 2-a poza :D
|
Quote:
Quote:
|
nu te apuca ma sa o vopsesti cu negru pe pasaje
daca nu ai timp/chef sau bani sa faci ce trebuie acolo, cumpara niste ornamente dinalea cromate pt pasaje daca nu iti place cromul apelezi la prieteul duplicolor negru mat ;) macar va avea o forma "regulata" |
Quote:
Sfatul meu laso asa, eventual scoate mizeria aia de plastic din spate si lasa asa cum e:)pragu si barile negre si atata Daca ii faci pasajele zici ca esti tractor sa mor... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning