Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

DolusD 05-11-06 15:09

Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)

Quote:

trixi, yo te-am intrebat mai demult pe mess daca nu cumva ai vreo sora
:evil: :evil: :evil:

bluey 05-11-06 19:13

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 610813)
:lol: sa te vad yo cu una timida...cat iti ia pana o bagi in pat si dupa cat iti ia sa o convingi sa faca una si alta...o sa te ia durerea de cap:lol: dar daca ai rabdarica...tot inainte:shock: ps:nu de alta, dar am destule prietene cu care vorbesc de treburi din astea:-)

:)
Daca ai sti tu...
Iti dai seama ca vorbeam din experienta cand am zis ca timidele sunt mai bune in pat.Probabil si pentru ca nu te astepti la mare lucru de la ele.:rolleyes2

Trixi 05-11-06 20:22

@tuningboy,dolusd,bmw rulzzz:ms frumos :oops: ,si as vrea sa fac public k nu am sora!!!si nebunia mea este daunatoare sanatatii altora! ;) sfatuiesc cei kre sunt mai slabi la inima,sa nu-si doreasca asa femei !!!daca nu ma credeti,intrebati sotzu'! :D :D :D

Bmw_Rulllzzz 06-11-06 10:16

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 611865)
@tuningboy,dolusd,bmw rulzzz:ms frumos :oops: ,si as vrea sa fac public k nu am sora!!!si nebunia mea este daunatoare sanatatii altora! ;) sfatuiesc cei kre sunt mai slabi la inima,sa nu-si doreasca asa femei !!!daca nu ma credeti,intrebati sotzu'! :D :D :D

:cry2: :cry2: :cry2:

DolusD 06-11-06 17:13

Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)

mana de la mana si poate o punem de-o clona :D :D !

Trixi 06-11-06 18:20

oameni buni,mai veniti si voi cu povesti...nu imi vine sa cred k nu ati fost agatati niciodata d vreo fata!!!!:D

Bmw_Rulllzzz 06-11-06 19:06

ba da, :) chiar acum vreo 2 saptamani m-i s-a intamplat sa opreasca langa mine (eram langa masina mea) un Lexus rx300 cu geamuri fumurii, deschide geamu' o gagica si ma invita la un suc :lol: si de atunci suntem impreuna :D

dmn 06-11-06 20:47

ba normalca ni s-a mai intamplat... si stii ceva? e ma amuzant asa! adik mie personal imi place mai mult genul asta de fata dezinhibata care se comporta libertin la prima vedere dar calculat la a doua :D:D:D
pe mine personal nu m-au agatat decat 2 femei in viata mea!
prima: eu aveam 19 ani ea 24. mergeam pe strada, ea venea din sens opus cu o prietena si can a ajuns langa mine a spus "uite ce baiat dragut!" ... combinatia... si acum ma mai oftic un pic pt ca i-am pierdut nr de tel.
a doua: acum 2 ani ne-am intalnit la o mica petrecere la o familie de prieteni comuni si m-a intrebat: " ce zici? bem un pahar de vin impreuna?"
e telenovela de care v-am mai povestit si... e departe de a se fi terminat :D

pheerya 06-11-06 20:55

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 611049)
pheerya, dar tu din ce categorie faci parte??? :lol: :lol: :lol:

cam din aceeasi categorie cu Trixi:lol:

schumonik 06-11-06 21:24

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 612923)
ba normalca ni s-a mai intamplat... si stii ceva? e ma amuzant asa! adik mie personal imi place mai mult genul asta de fata dezinhibata care se comporta libertin la prima vedere dar calculat la a doua :D:D:D
pe mine personal nu m-au agatat decat 2 femei in viata mea!
prima: eu aveam 19 ani ea 24. mergeam pe strada, ea venea din sens opus cu o prietena si can a ajuns langa mine a spus "uite ce baiat dragut!" ... combinatia... si acum ma mai oftic un pic pt ca i-am pierdut nr de tel.
a doua: acum 2 ani ne-am intalnit la o mica petrecere la o familie de prieteni comuni si m-a intrebat: " ce zici? bem un pahar de vin impreuna?"
e telenovela de care v-am mai povestit si... e departe de a se fi terminat :D

Oricum cred ca la agatatul pe strada fetele au mai mult succes decat baietii. Sau?

Trixi 06-11-06 21:29

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 612928)
cam din aceeasi categorie cu Trixi:lol:

aloooooo,baga detalii...sa ne mai amuzam si noi!!!:D :D :D

dmn 06-11-06 21:33

Quote:

Originally Posted by schumonik (Post 612963)
Oricum cred ca la agatatul pe strada fetele au mai mult succes decat baietii. Sau?

CLAR SI FARA DUBII!!!

pheerya 06-11-06 21:38

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 612978)
aloooooo,baga detalii...sa ne mai amuzam si noi!!!:D :D :D

acum nu mi aduc aminte... dar si eu sunt destul de NEdusa la biserika...si daca ma siktireste vreunul sau e prea insistent stiu cum sa i tai keful...dar de obicei mie mi a placut sa fac primul pas, ca acum mai greu...am deja o relatie de 4 ani...si pot sa ma mandresc cu faptul ca eu l am agatat...m am tinut de capul lui pana am pus ghara pe el:lol: si ma mandresc cu asta:D
si app...normal ca fetele au mai mult succes cu agatatul pe strada...de obicei cand un baiat face asta...ajunge sa fie injurat:lol: asta e mersul lucrurilor

Bmw_Rulllzzz 06-11-06 21:47

de cele mai multe ori baiatul este injurat daca se baga in seama cu o fata pe strada, chiar daca si fetei ii place de el ;)

pheerya 06-11-06 21:50

nu cred ca stau treburile kiar asa...daca mi ar placea baiatul nu cred ca l as injura...decat daca ar fii nesimtit:D

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning