![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
Quote:
Quote:
Quote:
|
ca magazin online incearca fierostore.com
|
eu aici, ca cei mai mari si mai tari oferitori de piese īi am pe KTS American Parts:
www.kts.de si la astia..............."ceata locala" cu toate ca sīnt singura reprezentata directa pt. Europa. la ceilalti, se gasesc dar numai SH si asta foarte putin. Quote:
|
Se gasesc piesele....chiar usor unele...insa preturile pot sa fie uriase, stai sa ai nevoie de piese mai "complicate" si mai discutam.
Nici eu nu vreau sa-ti stric afacerea, mie personal imi place masina, dar trebuie sa te corectez, preturile acelea pe care le-ai vazut tu sunt pt. masini reconditionate perfect, motorizarile V8....deci nu SE-ul V6, care, daca vrei,iti aduc 4 bucati in 5000 Euro. Singura justificare a pretului la tine este taxa de poluare, care cred ca este uriasa avand in vedere ca intra probabil la non-euro. |
al meu este gt. este mare diferenta intre se si gt.si cum enormal la romani o baga la non euro , cu toate ca ea saraca are catalizator euro 2,noroc ca a mea este inmatriculata pe ro.
|
Euro 2 pe dracu. Ai vrut sa spui EURO 1.
E Euro 2 numai daca o modifici si o reomologhezi. Daca ai cumparat-o gata modificata, ai avut noroc. Din fabrica au toate NUMAI europeanul EURO 1. |
Cyber ti-am dat un PM recent, dar vad ca m-ai ignorat.
In fine, vreau sa vad intreb de Cadillac Eldorado 95-99... ca ma bate un gand. Ma intereseaza doar varianta in 2 usi. Are cineva oarece experienta cu ele? |
Quote:
eu am primit 2 PM-uri si astea se refereau la noua serie Knight rider Alt ceva n-a fost īn acont si astea 2 vechi le-am sters. :rolleyes2 |
de vreo saptamana, in legatura cu o cutie de Saab...
|
Quote:
daca nu ma insel, 8th a venit numai coupe (ETC, adica Eldorado Touring Coupe si ESC, adica Eldorado Sports Coupe) ca idee, generatia a 8-a de eldorado e tzapana. am avut ocazia sa conduc vreo 2 ani una (ETC, 4.6L V8, 295 de cai), si una peste alta am fost multumit. inclusiv de consum, care nu sarea de 14 mixt. insa, inca o data, 4.6 l V8... acum depinde ce te intereseaza pe tine sa afli despre ED... |
Acum am remarcat si eu ca vine doar in 2 usi, varianta in 4 banuiesc ca e STS, doar dupa aspect luat.
Ma intereseaza detalii despre intretinerea masinii, sunt scumpe piesele? E solida masina? Cel putin din imagini pare foarte bine facuta. Tot la 4.6 ma gandesc si eu, si la consum ma mira, peste tot unde am vazut e dat 21 interior. Oricum, avand in vedere ca masina mea de acum consuma 16-17 in oras, n-ar fi chiar mare diferenta. |
Quote:
Scuze daca sunt enervant, dar nu-mi pare ok sa incerci sa vinzi ceva fara sa dai TOATE DETALIILE CORECTE despre ceea ce vinzi |
sincer nu ii mai trebuie nimic . problema care am avut-o am rezolvat-o. era vorba de un sincron din cutia de viteze. cum nu am gasit doar sincronu , am luat tot trenul de pinioane.. asa ca , masina este in perfecta stare de functionare.
alte probleme ascunse nu are. |
Quote:
una peste alta, e o achizitie. oricum mult peste europene si japoneze din aceeasi clasa... |
Salutare,
revin cu primele poze dupa mult timp masina este aproape gata, nici mici probleme cu aprinderea dar care vor fi rezolvate in primavara. A durat cam 2 ani si sper sa va placa ce a iesit. https://forum.4tuning.ro/568-old-scho...-a/page-2.html |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning