![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
farurile sunt ok,am luat si eu la e39 si vad bine,partea nasoala e angel eyes-ul care se vede ca foamea pe ziua,se vad 4 becuri la engel eyes parca sunt chinezesti :)) incerc acuma sa le pun niste smd-uri sa vad daca se schimba cu ceva..
|
8 Attachment(s)
Quote:
Angel eyes ul e diferit fata de ce am avut eu dar imi place mai mult ca nu sare in evidenta ca cel SMD ! Am si vandut farurile vechi , mai trebuie sa cumpar 2 becuri pentru semnalizari si gata ! De dimineata trebuia sa plec , ma grabeam , m-am trezit tarziu ( normal pt mine :shock:) .. ies din casa si era sa lesin :D:D M-am pus pe curatat zapada si am schimbat rotile pe spate ca nu puteam iesi de pe strada mea :D |
Quote:
Faruriile sunt prea tari intinereste masina cu , cativa ani , punele folie , mai ales pe timpul asta ca se zgarie si ai scapat de o grija. In legatura cu husa ti-am raspuns la mine , faza e ca nu vreau sa fie deranj , tu imi spui cat ma costa cu totul si pentru tine, in caz ca se concretizeaza ne si cunoastem fac si eu 80 km pana la tine sa vad si plaja din alicante :P Poate te razgandesti si iti aduci fetita ca e pakat ca ai facuto cum a vrut inima ta sa ramana acasa in frig , masinile astea sunt facute sa fie folosite din plin :D |
Quote:
spor ! |
Frumos bmw ! ti-am mai zis .. la peco 8) app..joi erai cam grabit prin Sannicolau ! :D
Jantele sunt bestiale !:evil: |
Quote:
Inca nu m-am decis daca sa o iau sau nu :D Quote:
Quote:
Tu lucrezi la Petrom-ul de la iesirea spre Arad ?:shock: Probabil mergeam mai alert :D depinde de starea mea de spirit , altadata merg ca mortu . |
marfa rau farurile! dau bine pe masina si chiar o intineresc mult! :shock:
|
Quote:
ma anunti , o are ? sau o face intre timp ? daca o face , si vb cu el si poate as vrea putin mai ingusta cu 4-5 cm daca nu , nu e nici o problema :) stii de ce ti-am zis asta ,daca te uiti la m5 ala din germania e unpik mai mica decat asta si mi se pare ca da mai bine , mai agresiv . multumesc mult, mare caracter ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Probabil se refera la asta ... nu-i M5 , e un 530 d individual :D
Mie nu-mi place :shock: dar ii spun la om sa o faca mai scurta cu 2 degete :D Quote:
Quote:
|
Da da .. eu ! :twisted:
|
Quote:
Da la ala ma refer :d daca te uiti la asta are 5 cm peste stema :d cand o sa o vedeti pe a mea o sa vi le taiati amandoi :))))))) |
Frumos "fratiorul":D
Cred ca te-ai saturat cate roti ai schimbat in iarna asta :)) PS: Ve vad mult mai bine noile faruri decat celelalte ;) Bafta. |
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning