![]() |
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
Ciao! Sunt Timisorean si particip la concursul pentru Guidare Pilotare. Am nevoie de cate un like din partea voastra, daca sunteti amabili, aici: https://www.4tuning.ro/evenimente-aut...are-19557.html la commentul userului George Marinescu: "Am 23 de ani si am crescut urmarind F1 si WRC ...".
Multam fain! |
|
Salut, stie careva un electrician acceptabil? Am nevoie sa imi schimbe instalatia electrica de la proiectoare la un e36. Am nevoie de raspuns in seara asta! Daca nu ma apuc eu maine de cautat. Multumesc
|
sau pe cineva prin Tm care roluieste aripi dar se stie...(adica nu buleste vopseaua si etc..)?
|
cauta userul maniak22 din AR, el si-a facut la un BMW 528 dupa ce la AR i-au facut o munca de mantuiala si mai scumpa parca decat in TM, spune-i ca ai vb cu mine ;)
|
Quote:
mersi....sa vad ce reusesc |
CAUT un garaj/hala colt intr-un service de inchiriat in timisoara unde pot sa lucrez la masina asta! min 25-30mp
https://forum.4tuning.ro/39-timisoara...ml#post5575443 merci! |
Quote:
|
URGENT !!!!
Cumpar cutie viteze pt Dacia papuc 1.9D, tractiune fata. Telefon: 0721.931.432 |
chestia cu saritul vopselei este relativa , depinde de cat de mult tragi de aripi...stiu pe cineva care are scula din aia de roluit dar nu stiu daca are timp sau daca o inchiriaza (pot sa-l sun sa-l intreb daca e de acord sa ii dau nr de telefon ca nu am mai vb cu el de mult)....si stiu pe cineva care le '' umfla'' aripile dar cu ciocanul si trebuie vopsit dupa.....da-mi un mesaj daca esti interesat de ceva din ce am zis eu si iti las un nr de tel si vb apoi.....;)
|
Quote:
dar clar vreau fara sa sara vopseaua,ca totusi acum in vara am vopsit masina si nu mai vreau din nou sa ajung tot acolo daca omul se pricepe si stie treaba ma intereseaza,mersi mult |
Un strungar in Tm care poate sa faca niste capace la jante sa acopere prezoanele stie careva ?
|
Este vreun service de reconditionat/reparat amortizoare pe la noi?Ma refer unde pot umple cu ulei un amortizor scurs.
|
Unde as putea merge,sau daca ma poate ajuta cineva cu o rampa,elevator pt ajustarea suspensiei reglabile(H&R) la un Audi A4,nu am cheile de reglaj,doar pe fata vreau sa o mai cobor putin,max 10mm,pe spate e ok.
|
Retro-parada primaverii Timisoara 2014 https://www.youtube.com/watch?v=g8zKb9z9hBE
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning