![]() |
Re: Nissan GT-R 35 vs Restul
Vreau sa vad aventadorul ala langa GTR Alpha Omega. Sa nu mai vorbim ca lambo-ul costa triplu...
|
Quote:
Lamborghini LP 700-4 Aventador vs Nissan GT-R Ecutek (700 HP) https://www.youtube.com/watch?v=xWm0yoGh4cs |
Pai eu ma refeream la Aventador UR vs GTR Alpha Omega :D
|
Cand si DACA vor fi scoace pachetele R pentru aventador ... cred ca vor bate la 2000 cai.... alpha omega gama epsilon samd ... nu o sa aiba nici o sansa.
Dar recunosc ca dpdv al pretului sunt imbatabile. |
Ma indoiesc ca se va depasi pragul de 1.500 cai putere, la fel cum ma indoiesc ca va exista o cerere prea mare.
Ramane insa de vazut. Eu unul astept cu nerabdare viitorul Gallardo. :-) |
Quote:
|
Quote:
Altfel Aventador este foarte, foarte misto, Lamborghini (VAG) fiind foarte inspirati sa pastreze linia de desig tipica lor, gen naveta spatiala. |
Nu stiu ce se agita lumea atat.. Fiecare masina e unica in felul ei, ofera o experienta diferita care nu este echivalenta cu pretul ... Nu totul se rezuma la cifre.
|
Quote:
Oare de ce in toate testele de speicalitate se face referire la cifre? Daca esti femeie poti sa te uiti doar la design, iar pretul este elocvent in orice caz. |
Quote:
|
Quote:
Daca as tine cont de buget normal ca GT-R, daca bugetul ar fi nelimitat, normal ca Aventador. Gresesti putin. In lumea pasionatilor bugetul are mare valoare, in lumea bogatasilor se pune mai mult accent pe design decat pe performanta. In cazul in care esti si bogatas si pasionat probabil cumperi toata gama de masini supersport :)) |
Un citat amuzant extras din unul din fumurile lui Mitrasca “Porsche e pentru singuratici care nu fac sex , Ferrari pentru frustrati, Bentley GT pentru fotbalisti, Wiesmann pentru snobi care se cred cultivati iar Mitsu Evo pentru piloti mediocri. Asta cred eu! ":D
|
Nissanu GTR ar fi masina lui Iisus daca ar reveni maine-poimaine printre noi.
|
N-am nimic cu tine dar mai mare porcarie nu puteai sa scoti... Iisus n-a avut nimic "pe numele lui".
|
nu e foarte relevant filmul, dar cel putin atmosfera e foarte misto :)
https://www.youtube.com/watch?v=LTm8a...layer_embedded |
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning