![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
eh, asa glumeam noi pe la 4 tuning de toate masinile tunnnningate din salon, erau de CUR-se :))
|
super ursuletzu..printre cele mai frumoase si bine realizate(dupa parerea mea din RO) ..tine`o tot asa..asteptam la vara un motor pe masura :)
p.s. am avut wall o poza cu xxs`u vre`o 2 sapt in calc :) don`t tell nobody |
|
Ce sa-ti mai zic .... bafta :(
|
nasol frate, nasol tare, nas fi crezut ca nai sa te duci pana la batranete cu dansa, scuze de off
|
e chiar misto masina....imi place cum a iesit.......e tipu de tuning la care ai ajuns intr-un punct si zici ghata...nu mai fac nimik....dekt la motor si in interior da la ext chiar nu mai trebuie absolut nimik....pakt ca o vinzi:(:(:(
|
nu ai cum sa ajungi in punctul in care zici "gata"....
|
ai dreptate da mari modificari la exterior nu are ce sa ii mai faca uita-te si tu e destul,... dak mai face ceva pe deasupra ii strica aspectu........dar la int si ext niciodata nu te opresti;);)
|
:)) nu vezi la tuningul american cum, dupa ce fac o capodopera de masina incep sa o umple cu tot felul de kitschuri,asa e cand ai fonduri, vrei sa bagi in masina, si nuti dai seama ca e GATA! daia trebuie sa sti cand sa te opresti!
|
Quote:
|
Salut , imi pare rau ca vinzi masina asta ... dupa atata munca si bani investiti e pacat sa o vinzi :( .
P.S Ce a patit e36-le acela ? ? ? Va salut ! ! ! |
bafta frate..ai o masina cu gust!
|
Quote:
mersi si s-ar putea sa ramana tot asa....aflu saptamana viitoare daca nu va mai trebui sa o dau....si noua ta masina e bestiala!!!! |
Si oglinziiileeeeeeeeeee ? dupa ce imi faci pofta ? :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning