![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
|
E perfect ursul asta...
|
voi dati comanda de machete sau le cumparati din magazin... E 30 e suuper......tineo tot asa
|
foarte misto m3.... ca macheta...masina ma lasa rece :P
|
Foarte frumo ursulica :D
|
Asteptam pozele cu Subaru si Mitsubishi(7) :D:D
Astepti cumva Evo 9? |
Exact la fel e si din punctul meu de vedere. O macheta care trebuie detinuta, oferind detalii foarte bune la un pret ok, cel putin la reducere.
Evo IX nu l-am comandat, dar o sa il iau candva. Nu stiu exact cand, ca momentan vanez niste 4x4. Poze cu EVO vs STI as face dupa ce o sa am toate cele 4 modele, dar sa vad. Pana una alta trebuie sa pozez si G-ul ... ps: machetele sunt luate din diverse locuri, 99% din afara prin diversi utilizatori de pe forum. sunt si cazuri cand le gasesti la noi in tara, dar in niciun caz in magazine (supermarket-uri), daca te referi la modelele mai detaliate. |
Am vazut tot ce ai postat pagina cu pagina si sunt socat!
Bravo, esti cel mai tare nici nu stiu ce sa mai zic...superb, fabulos... -cea mai tare macheta parerea mea este dricul!!!! esti ca o reprezentanta de frumuseti auto!!!! |
Frumos ursu';-)
|
G-ul se lasa asteptat... :evil_laug
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ai facut rost de H1 Exoto? Prezinta-l cat poti de repede, ca am auzit ca e smechera rau macheta asta 8)
|
21 Attachment(s)
Quote:
Mercedes Benz G - AutoArt 1:18 Model produs de mercedes din 1979 pana in prezent, cu un design schimbat foarte putin pe parcursul fabricatiei. Este recunoscut si pentru calitati offroad destul de bune, astfel ca am incercat cateva poze pe un astfel de teren. Macheta are balamale reproduse exact dupa modelul real, suspensii, grile perforate, sistem de inchidere pentru usa spate si capota la fel ca in realitate si restul detaliilor tipice autoart. Din pacate dispune si de nituri de prindere pentru stopuri, proiectoare si semnalizari, dar pe mine nu ma deranjeaza asa mult. Din punctul meu de vedere este realizata foarte bine, imbinarile fiind la nivel inalt, iar detalile nu lipsesc deloc. Un alt mic detaliu ar fi ca sub scaunul soferului se gaseste un extinctor reprodus foarte frumos. Am pus ceva mai multe poze. Enjoy :D |
:shock: perfect! Poze superbe si macheta nu mai zic ! BRAVO!
|
Pe langa modelul auto care mie intotdeauna mi-a placut foarte mult si macheta arata de zile mari. Super!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning