Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - VENOX (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/151262-machetele-mele-venox.html)

e30_eVG3n 06-03-10 21:44

Re: Machetele mele - VENOX

Frumoasa macheta... frumoase si pozele... combinatia perfecta;-) Vorba lui Calin, a 6a e bestiala!
De curiozitate numai... cand ai facut pozele(zilele astea cumva?), pentru ca in Brasov e zapada de ieri:-)

gabitzUU 07-03-10 01:50

Frumoasa rau si macheta,dar si pozele ti-au iesit bine de tot ,app este de la noi modelul asta? :D

VENOX 07-03-10 12:11

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3154066)
Faina macheta, faine si pozele. Poza 6 cea mai tare.

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3154330)
Prea tari pozele! Si macheta! Te pricepi de minune la prezentat 1/24! :D

Merci mult! Intr-adevar sunt de acord si eu ca poza 6 e cea mai reusita.
Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3154500)
frumoasa machete ai VENOX! Nu prea am machete asa mici, dar imi dau seama ca se renteaza din considerentul ca nu ocupa atata spatiu ca una 1/18 :D.

Frumos, m-am uitat la dubita Mercedes (cea care a avut tatal tau 1/1) , pe vremuri se faceau bani frumosi cu ele, se cara orice ... hihihi! :lol:
Am vazut si ultimul Subaru, macheta este frumoasa iar pozele sunt frumoase foc. Totusi, am observat ca , pe partea stanga portiera nu se inchide de tot, iar capota are un mic luft... eee... asta sa fie problema :D Nice!

RESPEKT.

Merci frumos pentru aprecieri, ai dreptate, duba aia chiar aducea ceva bani pe vremea ei. La Subaru se inchide usa bine doar ca nu am observat eu ca a ramas intredeschisa la poze. La capota in schimb intr-adevar are un luft, dar la pretul ei... n-ai ce sa ceri mai mult.

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3154756)
Frumoasa macheta... frumoase si pozele... combinatia perfecta;-) Vorba lui Calin, a 6a e bestiala!
De curiozitate numai... cand ai facut pozele(zilele astea cumva?), pentru ca in Brasov e zapada de ieri:-)

Merci mult! Pozele sunt facute weekend-ul trecut, de atunci a nins si aici, dar azi (duminica) a iesit soarele iar.
Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3155299)
Frumoasa rau si macheta,dar si pozele ti-au iesit bine de tot ,app este de la noi modelul asta? :D

Ma bucur ca iti place, da, macheta am gasit-o anul trecut la Penny Market si de atunci nu am mai vazut-o.

VENOX 07-03-10 14:55

7 Attachment(s)
Vine politiaaa... :lol:

FORD Starliner 1960 (Highway Patrol) (1/26) Maisto

THUNDER77 07-03-10 15:26

Frumoasa ca masina clasica......Parerea mea de "classic-ist" este ca ar arata mult mai bine cu jante stock - jante cu capace cromate si marginea alba la cauciucuri - sau o janta cu un pic de aroma de tuning ;) Si nu ar fi rele niste led-uri pe faruri si o antena cromaya :D Oricum este o macheta foarte frumoasa si bine facuta , sa o stapanesti sanatos ;)

CALIN 79 07-03-10 16:24

Foarte frumoasa macheta. Ai avut ceva de lucru sa editezi pozele.

Creative256 07-03-10 17:20

VENOX tata , desi cineva a criticat Maisto ca fac masini de politie, mie asta imi place foarte mult :-D. Felicitari pentru poze si achizitie !

VENOX 07-03-10 18:01

Quote:

Originally Posted by THUNDER77 (Post 3156774)
Frumoasa ca masina clasica......Parerea mea de "classic-ist" este ca ar arata mult mai bine cu jante stock - jante cu capace cromate si marginea alba la cauciucuri - sau o janta cu un pic de aroma de tuning ;) Si nu ar fi rele niste led-uri pe faruri si o antena cromaya :D Oricum este o macheta foarte frumoasa si bine facuta , sa o stapanesti sanatos ;)

Multumesc pentru aprecieri in primul rand! Sa stii ca m-am gandit la un moment dat sa incerc sa o fac stock si daca imi vor parveni niste jante clasice cu cauciucuri cu dunga alba sigur le montez!
Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 3156971)
Foarte frumoasa macheta. Ai avut ceva de lucru sa editezi pozele.

Merci! Sa stii ca am fost destul de ocupat azi cu pozele :D

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3157177)
VENOX tata , desi cineva a criticat Maisto ca fac masini de politie, mie asta imi place foarte mult :-D. Felicitari pentru poze si achizitie !

Sincer sa fiu scapari clar exista si pe asta dar pur si simplu mi-a placut cand am vazut-o. Mi-a placut ca nu are o amarata de placa la motor, mi-a placut ca interiorul nu era extrem de modificat... si am zis ca nu ma mai intalnesc eu prea repede cu modelul asta.

THUNDER77 07-03-10 18:41

Asa e VENOX...Eu l-am vazut acum doua zile intr-un hypermarket din Pitesti , si azi am trecut pe acolo sa analizez putin situatia si sa ma hotarasc daca il iau sau nu....Din pacate nu am mai avut ce lua.....Ai grija de ea si nu uita de roti ;)

gabitzUU 07-03-10 19:50

Frumoasa asta mica de militie :) Am vazut-o si eu pe rafturi dar nu prea ma pasionat asa mult ca este retro,dar este foarte tare :) Felicitari

inchains0 07-03-10 19:52

Cica "asta mica de militie". Chiar, te-ai gandit sa o revopsesti si sa scrii "MILITIA" pe ea? :peace:

radu_rs 07-03-10 19:56

ce poze misto ai realizat!!!! macheta este mega tare, imi aduce aminte de copilarie, am avut una asemanatoare RC , BRAVOS!

radu_bv 07-03-10 20:11

"MILITIA PATROL" :lol: frumoasa,desi materialele de la interior sunt cam slabe...per total o macheta faina:-P

gabitzUU 07-03-10 20:14

Pai politaii nostrii au ajuns sa fie iar militieni:)

VENOX 07-03-10 21:35

Multam fain baieti de aprecieri! Cat despre militie, m-ati pus pe ganduri :lol:

http://www.freewebs.com/masinute-de-fier/IMG_1343.JPG

All times are GMT +2. The time now is 16:28.

- Copyright 2026 4Tuning