![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Frumoasa macheta... frumoase si pozele... combinatia perfecta;-) Vorba lui Calin, a 6a e bestiala!
De curiozitate numai... cand ai facut pozele(zilele astea cumva?), pentru ca in Brasov e zapada de ieri:-) |
Frumoasa rau si macheta,dar si pozele ti-au iesit bine de tot ,app este de la noi modelul asta? :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Vine politiaaa... :lol:
FORD Starliner 1960 (Highway Patrol) (1/26) Maisto |
Frumoasa ca masina clasica......Parerea mea de "classic-ist" este ca ar arata mult mai bine cu jante stock - jante cu capace cromate si marginea alba la cauciucuri - sau o janta cu un pic de aroma de tuning ;) Si nu ar fi rele niste led-uri pe faruri si o antena cromaya :D Oricum este o macheta foarte frumoasa si bine facuta , sa o stapanesti sanatos ;)
|
Foarte frumoasa macheta. Ai avut ceva de lucru sa editezi pozele.
|
VENOX tata , desi cineva a criticat Maisto ca fac masini de politie, mie asta imi place foarte mult :-D. Felicitari pentru poze si achizitie !
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Asa e VENOX...Eu l-am vazut acum doua zile intr-un hypermarket din Pitesti , si azi am trecut pe acolo sa analizez putin situatia si sa ma hotarasc daca il iau sau nu....Din pacate nu am mai avut ce lua.....Ai grija de ea si nu uita de roti ;)
|
Frumoasa asta mica de militie :) Am vazut-o si eu pe rafturi dar nu prea ma pasionat asa mult ca este retro,dar este foarte tare :) Felicitari
|
Cica "asta mica de militie". Chiar, te-ai gandit sa o revopsesti si sa scrii "MILITIA" pe ea? :peace:
|
ce poze misto ai realizat!!!! macheta este mega tare, imi aduce aminte de copilarie, am avut una asemanatoare RC , BRAVOS!
|
"MILITIA PATROL" :lol: frumoasa,desi materialele de la interior sunt cam slabe...per total o macheta faina:-P
|
Pai politaii nostrii au ajuns sa fie iar militieni:)
|
Multam fain baieti de aprecieri! Cat despre militie, m-ati pus pe ganduri :lol:
http://www.freewebs.com/masinute-de-fier/IMG_1343.JPG |
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning