![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
9 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri:hug: Intr-adevar este Trans-Am Hot Bird-ul!
@Creative256: Momentan toate pe 2010 care le voi prezenta sunt exclusive8) @steaua23: Inca nu m-am hotarat daca il pastrez sau nu... ma mai gandesc... @Racer21: Incerc sa le strang pe toate 1/18 Bburago Italy... la fel ca pe cele 1/43;) Pentru azi, doua 2010 HW Premiere: '67 Pontiac Firebird 400 1/64 HotWheels '09 Cadillac CTS-V 1/64 HotWheels (destul de detaliat, are acoperis panoramic si consola centrala a bordului este separata - alt plastic, alta culoare:D) |
Foarte tare CTS-V-ul... Pacat ca HW nu a reusit sa-i mimeze forma decat vreo 50%. :(
|
Cele din blister ale cui sunt? :-D Foarte bine arata!
|
Tot alea dar inainte sa le scoata din ambalaj. ;)
Cred... :-| |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Abea astept sa le vad ;)
|
Imi plac amandoua, dar Firebird-ul ala e bestial!!
|
1 Attachment(s)
Mersi Vlad;-)
Noutati:-P Desi plecasem cu gandul sa iau numai 5pack-ul, care il ochisem de mult, cand le-am vazut pe celelalte nu m-am putut abtine sa nu le iau (toate trei - HW + Bburago - sunt premiere pe 2010, dar si premiere aici pe forum:D). Sper sa va placa! |
Tari HW le am si eu mai putzin Chevelle.
|
Quote:
|
Si eu vreau Chevelle dinala:(
|
Ai gasit Leon Cupra pe galben, foarte tare, in Oradea nu au aparut inca Bburago noi.
|
Super achizitii, am o gramada de recuperat... :)
|
6 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri;) Ma bucur ca va plac noutatile!
@steaua23: Escalade a si plecat intre timp:D Totusi i-am facut cateva poze inainte de a-l da. Pentru cei care nu stiu este vorba de un Cadillac Escalade 1/18 de la Jada, dar care a venit cu hayon-ul rupt, iar eu neavand indemnarea necesara repararii lui l-am dat mai departe. Pozele sunt un overview al machetei, urmand ca mai pe seara sa prezint machetele propriu-zise pe azi, doua HW... italience:-P |
Singura machetă care nu îmi place ...fară supărare ...dar arată ca un kitsch ...prea încărcată :( !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning