Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Speedster vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/14863-opel-speedster-vs.html)

bbm 16-12-07 23:46

Re: Opel Speedster vs. ???

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1249564)
40% cat e marja lor de profit.

in cazul asta andrei trebuie desemnat managerul anului in romania daca a reusit asa ceva......sau tu nu te refereai la marja de profit........

on topic: pepy and cezar o sa rezolvati disputa doar cind masinile se vor afla la start, pina atunci daca mai continuati sa postati pe ton de "razbel" o sa va injurati unul pe altul si doar atit, nu cursa nu nimic

blazeyblaze 17-12-07 00:16

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1249617)
Sa nu iti fie cu suparare ca nu o zic cu nici un fel de rautate dar daca asta crezi ca inseamna sa fii moderator... ai niste ideei in viziunea mea gresite.
Moderatorul e cel care ii ingradeste pe ceilalti sa ramana in limite civilizate si este un exemplu pentru restul.

Pai o sa vorbim si despre pepy si czr dar momentan nu vorbesc nici iei unul cu altul ci unul de altul. Oricum atata timp cat e zapada ar trebui inchisa toata sectiunea de PROVOCARI.

asta inseamna ca ar trebui sa iti dau warning pentru ca pe 4tuning nu se promoveaza incultura si e deja facut un thread (si sticky pe deasupra!!!) in care vi se atrage atentia ca ar fi cazul sa va revizuiti gramatica .... dar sa o lasam asa cum a cazut....

blazeyblaze 17-12-07 00:46

[QUOTE=SEBASTIAN;1249564]40% cat e marja lor de profit.

in definitiv eu o sa-i dau profit 80%....asa ne place noua sicilienilor.....rulam banii in familie ;)

andreitentean 17-12-07 00:52

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1249259)
Desi sustin ca au posibilitatea sa resofteze edc17 nu va avea decat in urmatoarele zile, e mincinoasa :lol: si are si taste aburite.
Sper totusi ca o sa-ti mearga bine masina facuta la ei. Insa sa nu crezi ca nu puteai face tot asta lafel si la alt pret, iar daca vrei exact SKN se poate la 1/2 din pret.:lol: identic!

Ce sa-ti mai zic sebastiane, esti ... cum esti....
Ce ne amuza pe toti este cum te ***e pe tine grija de altii, ce grijuliu esti !!!!
Sa stii ca lumea chiptuningului nu a inceput si s-a terminat la 1.9TDI, despre care oricum nu stii nimic, la 1.8T ar trebui sa ai bunul simt sa taci in fata mea. Incearca sa-ti explici, daca tot suntem asa slabi de ce intre clientii nostrii regasesti M3 csl, 997 turbo, M5 V10, RS4, S8, CLS, SL 55 AMG, Range Rover supercharged, 335 d, 535 d, 335 i, S60 R si bineinteles pamantenele Q7, X5, A4, A6.
Cat sa ma supere pe mine vorbele tale cand imi incedinteaza clientii masini precum S 600 sau A8 W12. Tu realizezi la ce nivel sunt aceste masini ? de pret si de rafinament al functionarii ? al preteniilor clientului ?
Intelegi cat conteaza pentru mine ca iti racesti tu gura aici ?
Iar in ce il priveste pe propietarul de Skoda daca alege sau nu SKN este castigul sau pierderea lui. Noi oferim o varianta de calitate, e doar o varianta, nu e nimeni obligat sa aleaga ceva certificat si acoperit de garantie.

Hai ca ti-am mai dat ceva teme de care sa te legi.
De ce nu incepi un topic anti SKN pe forumul asta ? pentru ca nu poti!!!
incearca la tine pe forum unde unul intreaba si tot acel ins raspunde sub alt user , si tot asa. SPOR.

mpa 17-12-07 01:23

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 1249754)
Noi oferim o varianta de calitate, e doar o varianta, nu e nimeni obligat sa aleaga ceva certificat si acoperit de garantie.
.

Corect fiecare cere cat vrea, fiecare da cat crede el ca e normal.
Sa zicem doar ca SKN e o forma de tuning high class in Romania.
Experienta personala cu SKN.
Am pasit intr-un showroom, sala de asteptare, atelier pentru care tin sa va felicit. Am primit un pret care ma facut sa ies aproape la fel de repede cum am intrat.
As fi curios cum au zis si altii sa luam o masina si sa o testam cu toate softurile existente pe piata sa vedem ce iese.

blazeyblaze 17-12-07 01:35

Am Zis Gata Cu Discutiile Pe Langa

Sunteti Batuti In Cap?

din momentul asta nu mai tin cont....cine a gresit, warn si imediat dupa ban
nici nu discut
aveti de facut o reclamatie SKN Racing Code sau mai stiu eu cine, mergeti la ei la sediu. NU va voi permite pe un thread de provocari sa discutati probleme de genul asta. Stick to the topic si gata!!!!!!

andreitentean 17-12-07 09:38

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1249777)
Am Zis Gata Cu Discutiile Pe Langa

Sunteti Batuti In Cap?

din momentul asta nu mai tin cont....cine a gresit, warn si imediat dupa ban
nici nu discut
aveti de facut o reclamatie SKN Racing Code sau mai stiu eu cine, mergeti la ei la sediu. NU va voi permite pe un thread de provocari sa discutati probleme de genul asta. Stick to the topic si gata!!!!!!

Corect .
Fa curatenie.

SEBASTIAN 17-12-07 16:58

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 1249956)
Corect .
Fa curatenie.

Normal ca adevaru deranjeaza si trebuies ascunse unele gainarii.

zarathustra 17-12-07 17:48

hai va rog nu faceti curatenie... e asa de fain thread-ul..

yoda 17-12-07 17:55

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 1249754)
Iar in ce il priveste pe propietarul de Skoda daca alege sau nu SKN este castigul sau pierderea lui. Noi oferim o varianta de calitate, e doar o varianta, nu e nimeni obligat sa aleaga ceva certificat si acoperit de garantie.

sper ca nu e vorba de mine!!!:shock: :shock: :shock: nu am absolut nicio treaba cu agitatia voastra!cu fiecare dintre voi vorbesc la fel !!!
inca o data sper sa nu fie vorba de mine!!!!

U_TUNING 25-12-07 21:42

app asta era un topic......speedster vs ???....asa ca stick to the topic.

Chiar nu stiu de ce exista moderatori pe acest forum?!?!?!?!?!?

blazeyblaze 26-12-07 23:04

te-ai trezit si tu?

SFW 30-12-07 09:40

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1241047)
Prost e Pepy ca nu face ceva bani dintr-un proces de calomnie. Tare sunt curios cu ce va proba "REGELE" in instanta afirmatiile astea de 2 lei. E culmea cine a ajuns sa vorbeasca de altii de caracter infect. Unul care nu se mai sufera nici pe el , care in afara de atacuri personale , jigniri ... dupa ce umple internetul de cursele care le face el si ca nu-l bate nimeni se mira si o arunca pe altii cand in toarna politia . Ce IQ alfanumeric tre sa aibe regele asta ...

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1240323)
Ce complicata e uneori limba romana si sensurile ei ... ;)

Imi cer scuze ca ma trezesc si eu dupa atatea zile ... da acum am citit topicul asta ... si dupa ce m-am amuzat putin, nu am putut sa remarc ca unii ii privesc pe altii de sus, spun cum ca aceia nu cunosc limba romana, dar ei la randul lor dovedesc asta.
Cu privire la al doilea citat, nu stiu daca ii era adresat lui czr, dar daca da, eu zic sa observi mai atent semnele de punctuatie (cele doua virgule) si o sa fie clar. Daca nu ii era adresat lui czr imi cer scuze.

Cu privire la calomnie... :lol: :lol: :lol:
Nu mai acuzati pe altii de incultura, de folosirea unor cuvinte sau sintagme a caror sens nu le este cunoscut cand voi la randul vostru faceti acelasi lucru.
Citeste codul penal si o sa vezi ce inseamna calomnie... intotdeauna m-a amuzat cum majoritatea foloseste acest termen, fara a avea curiozitatea de a cerceta ce anume inseamna, si e confundat in majoritatea covarsitoare a cazurilor cu insulta.

Imi cer scuze ca am intervenit intr-un topic in care nu eram implicat, si ca am intervenit si la mult timp dupa aceste afirmatii, dar czr e coleg de club, iar Lucian il acuza de niste lucruri pe care el insusi le face.

Scuze din nou. Nu incerc sa reincep scandalul, doar sa fac unele precizari care am crezut ca trebuiau facute.

La multi ani tuturor!

bbm 30-12-07 12:27

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1267651)
intotdeauna m-a amuzat cum majoritatea foloseste acest termen, fara a avea curiozitatea de a cerceta ce anume inseamna, si e confundat in majoritatea covarsitoare a cazurilor cu insulta.

corect romaneste se spune "majoritatea folosesc" si daca nu ma crezi o sa ti explic si de ce [majoritatea "oamenilor" folosesc]

cum spunea cineva "nimeni nu are monopol pe inteligenta"

la multi ani si tie

AlecsM 30-12-07 16:43

e corect in ambele variante ;)

All times are GMT +2. The time now is 03:15.

- Copyright 2026 4Tuning