![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
holdo nu ii chiar asa scump sa pui folii autorizate....da ma fwt in ele si autorizatii,daca calculam din Satu Mare cati au folii autorizate....Alex nu am auzit de firma aia...macar ii ceva de ea?Byrons13 iti pun eu folii autorizate de mine:)....sall.
|
Re: discutii Satu Mare
Quote:
|
De cand o venit juana o mai aparut 3 thead-uri noi,sa mai avem ce comenta,una alta....o venit omu cu idei....noah lasa ca bine a fi....ar trebui sters din thread-urile vechi si bagat ceva nou,sa fie subiecte noi unde sa putem comenta mai departe....veniti cu idei..
|
Juana_man. Poate chiar ne stim. Daca stai prin zona carpati I, ne cunoastem. Era un Internet cafe acolo. Matrixnet. De acolo.
Am nevoie de chip pentru masina. Dar nu stiu daca in oras este cineva bun in asa ceva. Detaliile despre ECU le scot cand ajung acas. Poate e careva care cunoaste :) |
Ai nevoie de ajutor la site ? http://nlr-team.xhost.ro asa e cam palida si goala. Hai sa punem nishte imagini macar sau linkuri utile ceva ?
|
eu lucram acolo. Bobo18 eram ;) vine sa plang vremurile faine.
|
prin cluj sau timisoara umbla. mai vine pe la mine uneori. in decembrie vine inapoi cred. aveam mailu lui da nu mai stiu.
|
asa corect juana,sa fie totul la locul lor si fara comentarii in plus...de jolty mi-am luat si eu filtru de aer....arata bine si o fost numa 1 mil.cine vrea?
|
@raul... in legatura cu folie autorizata.. firma stiu k se ocupa cu asta.. nu stiu ce preturi au .. da in orice caz .. au o gramada de culori..
Am postat aci sa nu se supere Criwar k ii poluam topicu` cu offtopic.. :D Zbye all.. :D |
Chip Tuning EDS MOTORSPORT
chiuloasa COSSTCAST fabricata de COSSWORTH vreau si eu sa stiu daca e cum spune manualul are acum 300 de cai masina ... manualul chiuloasei spune ca maxim CP e de 600 riscuri ZERO .. astept si eu un raspuns de la cunoascatori ..... |
*cosscast ;)
esti cam pierdut in spatiu cu intrebarea ta ! juana_man |
Aici sint niste poze din UNGARIA de la evenimentul din 22.10.2006 cu POLO lui SOUNDIDENTITY si citeva masini de pe la ei !!!!!!
http://********************/forum/viewtopic.php?t=154;) |
Daca e cineva pe tzeava sa-mi spuna cum ramane cu intalnirea??? cand (data, ora, loc)
|
:?: Sa spal masina ???
|
lex ... uita0te pe topicul " intalnirea de weekend " .... cred ca scrie destul de clar acolo :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning