![]() |
Re: Agressive Racing Team
Mersi...mai e mult de lucru la ea ca sa arate bine...criza ne`a afectat pe toti mai mult sau mai putin..bafta si tie
|
ma da pe unde va intalniti acu....ca in parcare la primarie nu cred ca e locul ideal :)))
|
Se lucreaza acuma pe aicea dar seara e loc ,nu ne deranjeaza nimeni ,de aicea o inceput totul si aicea vom continua sa ne intilnim,
|
Intilnirile se fac in parcare in spatele primariei in fiecare Simbata,la care participa numai membri A.R.T-TEAM si de-acolo stim locatia unde mergem,si ora intilniri:lol: Simbata asta are loc evenimentu TUNING din Sibiu unde participam cu citeva masini ,urez succes baietilor
|
tre sa trec sa vad ce masini ati mai facut;) foarte bine man...succes in continuare....tineti`o tot asa...defapt nu asa...sa cresteti mariii!!!!
|
GallDann : Ti`am vazut Golfu azi parcat strategic la nr3 sa atraga privirile? ;) frumos sa ai bafta cu el !!
|
Quote:
|
te-ai scos ;)...dada am vazut ca ai mers cu un opel de pe acolo ;) mandru golfuletu ;)
|
4 Attachment(s)
GallDann de chestia asta era vorba :D nu stiu cum sa o numesc...teoretic e un WW Bora...practic e un Golf 4 Bora si Seat Leon :)))
|
14 Attachment(s)
Quote:
|
bravoo zalauu...da care 2 man? SDS`u nu era si el? sau nu a participat?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
man...voi aste putini daca o tineti tot asa e foarte ok ;)
mult mult mult succes pt ca sunt baieti foarte ok in club...cred ca au ramas exact care trebuie! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning