Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

civic_ex 28-09-10 01:26

Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate

bine faci ca te orientezi spre alte jante.
sa nu uiti te rog de treaba aia cu catalizatorul. mai streseaza-l

daflyer_oradea 28-09-10 08:52

nu e neaparat bine, dar,..e o schimbare. :???: ma mai gandesc eu si la alte chestii, dar sa vedem cum imi permite timpul si bugerul la iarna - in masura in care sper sa mai am in "parc" inca o masina - pentru Cami - care sa fie everyday car. Ca saracu FLY a fost taxiu anul asta - din martie am bagat mai bine de 8000 de km...drumuri de Romania - 3500 de km numai in iulie si august.

probabil ca si tehnic voi avea iar nua-alta de facut pe ea.
Vom vedea...

gaju 28-09-10 17:20

nu o sa gasesti jante mai faine...............................:twisted:

BMnWA 28-09-10 20:13

arata destul de bine.. daca vrei sa faci ceva sa o ajuti e sa ii pui un 2.5 :)

daflyer_oradea 29-09-10 06:55

nu pot pana nu omologhez 2.0-ul...dupa aceea nu il mai omologhez in veci...

daflyer_oradea 30-09-10 07:28

Nu e neaparat sa le schimb...doar daca o sa gasesc ceva sa imi placa si sa dea bine. o sa ma gandesc momentan de unde mai storc ceva caluti, si sa termin odata cu interiorul.

BMnWA 30-09-10 09:19

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3692432)
Nu e neaparat sa le schimb...doar daca o sa gasesc ceva sa imi placa si sa dea bine. o sa ma gandesc momentan de unde mai storc ceva caluti, si sa termin odata cu interiorul.

cu niste serpisori nici nu trebuie sa storci , se inmultesc intre ei :))

daflyer_oradea 30-09-10 09:29

stau destul de bine langa un 2.0 24 valve stock...cu roti de 17" - am incercat si in1-a a fugit putin de langa mine, a2-a inca foarte putin - in 200 de metri s-a dus un bot de masina - dupa a2-a la 5000 rpm nu a mai plecat - se simte lipsa catalizatorului la mine, probabil, in ciuda greutatii sau a rotilor mari. cu serpisori si cu un soft probabil ca nu m-as face de rusine. cel putin nu cu un Passat TDi :)):)):))

BMnWA 30-09-10 19:06

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3692662)
stau destul de bine langa un 2.0 24 valve stock...cu roti de 17" - am incercat si in1-a a fugit putin de langa mine, a2-a inca foarte putin - in 200 de metri s-a dus un bot de masina - dupa a2-a la 5000 rpm nu a mai plecat - se simte lipsa catalizatorului la mine, probabil, in ciuda greutatii sau a rotilor mari. cu serpisori si cu un soft probabil ca nu m-as face de rusine. cel putin nu cu un Passat TDi :)):)):))

:)) nu te rade de passat , daca ii pun un soft corect ne luptam mai egal :)) nu ca acuma ar fi mai greu :))

daflyer_oradea 01-10-10 08:11

nu.rad,ca.de.la.ala.de.130.de.cai.mi-o.iau. rau.de.tot,iar.cu.ala.de.115.cai.-nu.se.stie. Daca.are.soft.ma.face.
asa.ca.voi.incerca.sa.schimb.situatia.in.masura.in .care.am.bani.si.cu.ce.

daflyer_oradea 20-10-10 16:05

2 Attachment(s)
de vanzare DVD-ul...pret bun, pe privat

http://www.amazon.com/Farenheit-Tid-.../dp/B00362T3B6

e un dvd cu display de 8" si single DIN...va rog, nu ma contactati daca nu sunteti interesati cu adevarat.

A fost folosit de mine aproximativ un an, nu foarte mult, am toate accesoriile, si nu l-am folosit decat ca sa dau semnal la amplificatoare, nu s-a dat semnal prin finalii lui.

eu l-am luat anul trecut in primavara parca, si nu l-am pus in masina decat cand a fost gata, in august 2009. Atunci m-a costat 380 de $ cu tot cu trasportul din State.
Nu il vand decat pentru ca mi-am luat alt player si nu mai am ce face cu el.

SB09HMM 23-10-10 01:51

e o masina superba, ceva mai aparte decat un e36 m-packet ....bafta la modificari in continuare :) avetiva grija unu de celalalt

aleks 28-10-10 23:40

Omul e nebun cu creierii capului, n-o să se oprească cu maşina asta niciodată :lol:

daflyer_oradea 29-10-10 08:21

crezi?
cu putin ajutor,am inceput "demersurile legale' pentru omologarea motorului...si am umblat putin la admisie, poze imediat.
In paralel mai caut una-alta pentru iarna (jante + anvelope), si unele chestii pentru refacerea pasajelor interioare, retapitarea plafonului, OBC si clima...

e "pe vine" un short shift si schimb si toate bucsele de la timonerie (3 sunt doar in total)...va urma si un soft, dar... toate astea incet-incet, pana intram in iarna.

gti 4 ever 29-10-10 12:37

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3766610)
.
In paralel mai caut una-alta pentru iarna (jante + anvelope), .

OFF. cand am avut jante si gume de iarna la juma de pret nu ati vrut niciunul :twisted::twisted:

ON. pune poza cu admisia sa vedem si noi si daca se poate detalii cu omologarea, a fost 4 cilindri inainte asa-i?

All times are GMT +2. The time now is 22:31.

- Copyright 2026 4Tuning