![]() |
Re: Slobozia diverse
5 Attachment(s)
salutare baieti! as avea si eu nevoie de un haion opel astra g caravan cu tot cu luneta de unde as putea sa fac rost de el?si in legatura cu msinile nervoase uite aici cateva
|
vreau si eu gti-ul ala la start la urmatoarea intalnire prin primavara ...
se poate? |
nu stiu, sa vad, nu iti promit nimic:tetter:
DAARR Varooog stiti de unde pot face si eu rost de un haion opel astra g caravan alb preferabil!!:?::?::?: |
Quote:
la bucu sunt 2 iar la platinis 1. mai sunt si la cosereni si pe DN2A, intre Urziceni si BZ (sigur gasesti pe-undeva..) cu toate ca nu stiu ce faci cu el la 13ani ai tai, dar in fine... Quote:
jaguarul si gti-ul nu sunt de la noi (deci nu prea au ce cauta in acest topic) iar toyota MR2 este a unui taran parvenit trezit peste noapte patron de butic, ce iarasi nu are ce cauta p'aici (parerea mea!) |
@Grasu'XxL - Esti proprietar pe vreuna din masini de le prezinti tu?:P
|
SA lamuric cateva lucruri!
1-haion are nevoie tatal meu ca a busit opelu in spate 2-masinile din poze nu sunt ale mele dar le-am facut poze pt ca sunt pasionat de masini(de aceea am si cont pe 4tuning) 3- sunt amator deci scuzami neprofesionalismul in legatura cu remarcile tale 4-Poblem solved(am facut rost de haion):clap: Multumesc pt intelegere |
mr2 era parcat pe la Iris..... este patron pe la vre-un mag/butic de pe acolo?
|
gti-ul e din oras ca l-am mai vazut ... dar nu cunosc persoana
|
.... apropo de masini HOT, am vazut prin oras un Mitsubishi Eclipse GSX portocaliu, fabricatie cred ca 1990..... stie cineva al cui este? frumoasa masina...
|
Quote:
|
eu nam vazut asa ceva in schimb am vazut tot o zaponeza o chema lacer gri foarte frumoasa:-P
|
DA RD-Woo, cel cu nr de BV
|
nu e eclipse si e cu numar de braila :))
este 3000GT ... ~230 cai ... tractiune fata este al lui ludovic ... |
bv 86 ... ala l-am vazut si eu zi vizavi de ialomita:rolleyes2 stuninng
|
a lui ludovic din Amara.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning