![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
stii ce? gandeste-te la prietena ta care te iubeste foarte mult ...ii zici in fatza ca vrei sa o terminati.incepe sa planga...CUM TE SIMTI?
|
probabil najpa ....
da si eu am avut experientza din asta in trecut ... nu imi sta in fire sau ceva ... da` si la tipa respectiva am tzinut foarte mult ... si nah` ... ea mi-o zis in fatza ce si cum ... si mi-o dat lacrimile in fatza ei. nu ca am vrut sau ceva dar pur si simplu ... si oricum ... da` .. plange ... da` dupa aia ii trece. eu in seara aia am fst cu baietzii la un mic party acasa la unu din ei. de trecut mi-o trecut ... si oricum ... nici tipa nu cred ca o avut gretzuri ... sau sa aiba probleme de somn ... deci ... si inca ceva. nu ti se pare ca cu cat timpu trece intr-o relatie cu atat e mai greu sa o inchei ? si oricum ... persoana aia ... tot o sa sufere nu conteaza ce si cum ai face. dar macar stie adevaru` ... ce si cum ... ca plange .. oky plange ... da` macar i-a trece mai repede. ca altfel mai exista si umbra aia de indoiala ... si care lasa o ushoara speranta ... ca da .. am gresit .. da` poate ma iarta ... sau ii trece ... si putem fi iar impreuna. parerea mea .... cand esti convins ca nu mai vrei sa fi cu cineva ii zici in fata tot ... ce si cum. macar in momentu` ala potzi fi complet sincer ca oricum .. de pierdut nu prea mai ai ce pierde. si macar e si cealalta persoana umpic mai cu sufletu` impacat. chiar daca nu ii place pe moment ... dar e mai bine sa stie adevaru` ... parerea mea |
yo una nu pot sa zic in fatza....nu ma lasa sufletul..serios....mai bine ii un zic pe mess...ca nici la telefon n-am curajul.... si asta tocmai pt k ma intereseaza persoana....si nu vreau sa il vad ca se simte prost :( nu pot sa-mi explic de ce....dar nu pot :(
|
se pare ca gandesti cam in aceleasi linii ca ea ...
ca inca o interesaeaza de mine .. si din astea .. si nu vrea sa ma vada ca sufar .... si culmea ... faza asta .. cu punct mi-o zis-o pe mess dak iti vine sa crezi |
WOW!....Inca odata WOW! Eu pana acum am intalnit o singura fata care mi-a zis in fata ca "ar fi mai bine sa puntem punct si gata".Eu pe aceasta fata si in ziua de azi o respect mult si recunosc ca inca mai tin la ea. Treaba sta cam asa: oamenilor le este destul de greu sa raneasca asa pe direct si prefera pe ocolite,adica nu iti spune in fata "ba nu mai vreau sa fiu cu tine pt ca afara ploua" trebuie ori sa afli de la x sau y ori ca sa iti spuna chestia asta face un ocol foarte mare si iti da de inteles.Treaba nasoala cu ocolul e ca tu observi ca ea\el se raceste fata de tine si cum tu esti orbit\a de love te lupti ca sa pastrezi tot ce ai investit in relatie.De aici cred ca i se trage lui Spark treaba cu tinutul la ea,chiar daca ea...pauza.
|
Bai nene, ce va place si voua sa scrieti :lol: si ce lene-mi e mie sa citesc! :roll:
Scurt pe 2: daca nu mai merge, nu mai merge si gata! Vorba melodiei: "frate, daca ea nu mai vrea, eu ma mai duc?". PS: Spark, daca vrei sa-ti faci inima rea, baga LIVE Adrian - Titanic :lol: |
ahahhahhahha =)) ai dat-o pe manele =)))
btw: vreau si eu melodia ca n-o am :D ! |
[QUOTE=Gabi;544874]Scurt pe 2: daca nu mai merge, nu mai merge si gata! Vorba melodiei: "frate, daca ea nu mai vrea, eu ma mai duc?".[QUOTE]
Normal k te mai duci dk iti pasa si dk vrei sa o recastigi.....si sa faci in asa fel incat <sa mearga>...... |
Sefa, nu stiu cate relatii care sa presupuna sentimente ai avut tu pana acum si nici cate despartiri pentru ca unu' dintre voi nu a mai vrut, da' iti spun sincer, ca daca eu nu mai vreau, nu mai vreau si gata, acelasi lucru fiind valabil si pentru cealalta persoana. Daca nu mai merge relatia, daca nu mai exista intelegere, daca nu mai exista incredere, s-a dus la cimitir totu'!
Parerea mea! |
Gabi are dreptate... dar inainte de dus la cimitir trebuie incercat absolut tot ca mai tarziu sa nu zici " ce prost am fost ca am renuntat usor cand puteam sa fac asta.." asa ca incerci tot..si daca nu merge .. merita la cimitir? eu zic sa lasam la morga :twisted:
|
Quote:
|
tuningboy..."mortu nu se intoarce de la groapa" oricum daca e chestia asta nu are rost sa mai incerci nimik pentru ca oricum nu va fi ca inainte asta in 99% din cazuri
|
nu e k inainte....da poate fi mult mai bine...;)(iti spun din propria experienta)....
@Gabi certuri am des si des ne spunem unu la altu k nu mai vrem si gata (cum spui tu).....da` pana acu` tot ne`am dat seama k e mai bine unul langa celalalt.... |
Lasa "certurile"! Eu ma refer la CERTURI, nu la "glume" facute la nervi! Oricum, nimanui nu-i doresc probleme-n cuplu; stiu cum e si... nu e deloc bine!
|
n`o mai face pe singurul care a avut parte de certuri si de suferinte .... toti mai devreme sau mai tarziu trec prin asta....si iti spun ceva: EU DEJA AM TRECUT......si a fost ceva mult mai mult decat un cuvant scris cu litere mari..(CERTURI)..crede`ma.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning