![]() |
Re: Machetele mele - alexu_bad_boy
Nu stiu ce firma e ca scrie in chineza....dar deocamdata nu are poze si nici nu promit in curand ca va avea.....cel putin poze cu ea pot sa fac dar nu sa o prezint ca nu mai am timp
|
M-am gandit sa scriu si eu ce a mai intrat in colectie
1/18 Hoover (macheta de la reprezentanta) 1/24 Porsche GT3 RS (Cu telecomanda) 1/43 Seat Leon Cupra,Seat Ibiza,Mercedes CL,Maserati MC12 1/32 Toyota FJ Cruiser si Toyota Camry P.S. 1/18 Chopper (are 2 butoane care ii se aprinde farul si se aude motorul)[/QUOTE] Au mai intrat cateva in colectie. 1/64 Nissan GT-R R34 si Dodge Charger Drift (HW) 1/32 Mercedes C-class (china) 1/24 Dodge VIper (jada toys) |
azi au mai intrat 3 in colectie.
1/64 Mazda Furai 1/43 Ford StreetKa si Porsche Cayenne Turbo |
Pe topic se prezinta machetele achizitionate. Daca nu ai poze te rog sa astepti pana faci si apoi sa postezi.
|
14 Attachment(s)
Am pus cate o poza cu ce am achizitionat in ultima perioada. Imi cer mii de scuze ca nu se vad bine dar timp sa le fac mai bune nu am.
Daca e vreo problema se pot sterge. Am mai gasit si Renault Megane F1 HW 1/64 (poze inca nu am) P.S. chiar imi pare rau ca nu mai pot sa stau pe aici cum stateam inainte dar mai arunc si eu cate un ochi cand apuc. |
Eu vreau hover-ul ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning