![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Asa pustiu' sportiv,sportiv :lol:. Pai nu stiu ce sa zic sunt banii tai, decizia ta. Eu as opta pentru Vectra...
|
Si eu la fel pentru Vectra..e mai buna de modificat:P
|
9 Attachment(s)
Deocamdata a ramas tot broasca dilie, are ea ceva special + ca m-am hotarat sa trec la ceva mai serios daca tot trec si mai astept putin...deocamdata continuam cu broasca:D
asa ca: am sportit activitqatea proiectoarelor, doar la unul mai am si la celalalt si putin protectie la aripi etc.... p.s. a, xenon h4 folosit putin de vanzare...detalii in p.m. |
Ura :D..e greu sa te desparti de masina..bai trebuia sa-i faci o poza si cu capota inchisa..arata badboy masina:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
^:)^ thank you my lord... poza de avatar :D.De ce vinzi xenonul ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
si clar dupa parerea mea matizul este tras in jos de stopuri...uitati o poza care imi intareste vorba, deci clar trebui sa gandesc niste stopuri sau sa le inrosesc pe acestea total... |
Ooo foarte bine asa:D..si eu imi doresc lupe :(.Masina de expo :>
|
ehe, acum sunt multe idei, daca merge sa omologhez si jante de 14 ar fi perfecttttt:D
p.s. unde gasesc teava de inox pentru traseu? sau prelungire etc..? |
Quote:
Daca gasesti teava de inox, dai si tu detalii aici: diametru, pret pe metru, montaj, etc. |
Cauta pe forum ca sigur gasesti.
|
Asa mergeam si eu cu geamurile negre pe fata fara stres, dar acum numai imi permit...trec pe legal:lol:+ ca eu merg si prin tara, hai in Bucuresti zonele astea nu ar fi prea mare problema, dar daca plec la Iasi sau alte nebunii, acolo esti solo:lol:
In alta oridine de idei am revenit la idea de colantare, am prea multe zgarieturi si indoituri mici care, costa mai mult ca o busitura...deci colantarea si tinuta in husa ca telefonu o bantuie:D Cum am aflat spun toate detaliile Am cautat pe forum dar nimic pana acum:( mai caut:-) |
Aici sunt baieti care efectueaza evacuari custom. Intreabai daca vand si separat teava: https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esa...ercoolere.html
|
am atacat cu un set de intrebari:lol:
in putin timp urmeaza vopsirea spoilerelor fata spate cu ajutorul lui Alex308) si sper si o mica modificare daca ma hotarasc la vreun model subtil:-) |
Sper sa faci rost :P.Keep it clean the baby :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning