Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 26-04-11 07:56

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by alex55 (Post 4281371)
sticle de semnalizare pentru e30 clare aburite ai ?

Buna ziua,
daca va referiti la acest model : https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post3836821
pretul e de 35 lei setul (clar sau mat) in schimb am nevoie de 1 carcasa de semnalizator sa pot reface pozitia suportiilor.
La doua seturi de geamuri comandate primiti cadou doua seturi de becuri portocalii.

Stima
Hadobas Peter

ovidiu89 26-04-11 12:39

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

ti-am trimis pm

hadpeter 30-04-11 15:55

27 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !

Au ajuns intr-un final setul de lupe mini morimoto pe sistem d2s (kit complect - lupe, masti, becuri xenon si balasturi can bus) isi asteapta clientul nerabdator.
Am sa revin cu poze la subiect

Intre timp :
- Set geamuri semnalizatoare Renault 21
- Geam semnalizator Iveco
- 4x geamuri proiectoare Logan
- Reconditionat si executat 2x geamuri Tractor
- 2x geamuri semnalizatoare Opel Kadet
- geam proiector Daf
- 2x geamuri proiector Logan
- reconditionat stop W Transporter
- geam semnalizator W Transporter

Stima
Hadobas Peter
plexiart.ro

kowally 02-05-11 21:48

2 Attachment(s)
Salut !
Am o dacia break 1310, (zambetul lui iliescu) si as vrea, daca ai putea sa imi faci o capota transparenta.Am un motor de Golf 3 TDI si se aude tare si toata lumea zice ca imi bate motoru sau ca nu am galerie si multi rad fapt care ma enerveaza pt ca nu stiu ce se "bestie" se ascunde sub capota si as vrea sa imi pun o capota transparenta sa vada lumea ca am motor de golf tdi si din cauza asta se aude asa. As vrea sa imi spui si un pret daca poti si te descurci sa faci asa ceva.

BlueAngel 03-05-11 01:09

Salut te-am sunat acum cateva zile in legatura cu geamurile de far de supernova, cand sunt gata matritele se poate sa anunti aici si te sun ;)

kowally 04-05-11 13:39

uite ceva de genu as vrea.

Ori toata capota
http://www.japanesesportcars.com/gal...clear_hood.jpg

ori sa lasi marginea de tabla si pe mijloc sa o faci transparenta

http://carphotos.cardomain.com/ride_...0285_large.jpg

hadpeter 05-05-11 19:22

Quote:

Originally Posted by kowally (Post 4298106)
Salut !
Am o dacia break 1310, (zambetul lui iliescu) si as vrea, daca ai putea sa imi faci o capota transparenta.Am un motor de Golf 3 TDI si se aude tare si toata lumea zice ca imi bate motoru sau ca nu am galerie si multi rad fapt care ma enerveaza pt ca nu stiu ce se "bestie" se ascunde sub capota si as vrea sa imi pun o capota transparenta sa vada lumea ca am motor de golf tdi si din cauza asta se aude asa. As vrea sa imi spui si un pret daca poti si te descurci sa faci asa ceva.

Salut,
ce ceri tu este exorbitant de scump si trebuie executat dintr-o bucata.
Recomand partial ca iese ieftin si are efect. Eu nu ma mai ocup de astfel de lucrari din cauza dimensiuniilor si timpului (lipsa) acordat executarii.

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4298585)
Salut te-am sunat acum cateva zile in legatura cu geamurile de far de supernova, cand sunt gata matritele se poate sa anunti aici si te sun ;)

Salut,
matritele sunt terminate mai am un pic de finisat si testat dupa care se poate da drumul la lucru cu ele.

Stima
Hadobas Peter

kowally 05-05-11 21:16

ok am inteles, nu este nimic , dar ai putea sa imi spui cam la ce bani ar ajunge o astfel e lucrare?Din curiozitate.

mannuadi 06-05-11 21:06

1 Attachment(s)
geamuri transparente semnalizare matiz si triple spate ca in poza si la ce pret

hadpeter 07-05-11 16:03

47 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kowally (Post 4305841)
ok am inteles, nu este nimic , dar ai putea sa imi spui cam la ce bani ar ajunge o astfel e lucrare?Din curiozitate.

Undeva pe la 15 mil lei cu conditia sa gasiti masina de termoformare corespunzatoare la dimensiuni.

Quote:

Originally Posted by mannuadi (Post 4308061)
geamuri transparente semnalizare matiz si triple spate ca in poza si la ce pret

Buna ziua,
50 lei setul de geamuri clare sau mate pentru semnale si 150 lei prelucratul geamuriilor de stop.

Up^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp :

- reconditionat stopsi semnal Damas
- executat geam far Damas
- reconditionat stop Nissan Skyline
- executat geam proiector camion Iveco
- polish + aplicare strat nou de protectie si U.V. far W Lupo
- polish + aplicare strat nou de protectie si U.V. faruri W Passat
- Curatat faruri E-Classe
- executat 5x geamuri proiectoare Man
- executat o lucrare custom pe proiectoare si semnale Audi 100 S-Line
- executat set geamuri dacia 1300 pe garnitura portocalii
- pozele promise cu kitul complect bixenon minimorimoto !

Stima
Hadobas Peter
plexiart.ro

20dti 09-05-11 22:57

pune ceva poe cu o lucrare nova sau supernova(faruri-stopuri),ms sau lasa p id marsdany8)

Alin_VAD 09-05-11 23:11

Ce pret au lupele bixenon?

hadpeter 10-05-11 18:45

Quote:

Originally Posted by 20dti (Post 4315286)
pune ceva poe cu o lucrare nova sau supernova(faruri-stopuri),ms sau lasa p id marsdany8)

Numai geamuri clare am dar la sfarsitul saptamanii vor fi poze

Quote:

Originally Posted by Alin_VAD (Post 4315314)
Ce pret au lupele bixenon?

salut,
500 lei fara transport.

Stima
Hadobas Peter

Alin_VAD 10-05-11 19:06

merg montate in farul de logan?

hadpeter 10-05-11 19:38

Quote:

Originally Posted by Alin_VAD (Post 4316953)
merg montate in farul de logan?

Binenteles, si sunt chiar pentru diametrul de bec H4.

All times are GMT +2. The time now is 21:56.

- Copyright 2026 4Tuning