![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
daca va referiti la acest model : https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post3836821 pretul e de 35 lei setul (clar sau mat) in schimb am nevoie de 1 carcasa de semnalizator sa pot reface pozitia suportiilor. La doua seturi de geamuri comandate primiti cadou doua seturi de becuri portocalii. Stima Hadobas Peter |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
ti-am trimis pm
|
27 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !
________________________________ Au ajuns intr-un final setul de lupe mini morimoto pe sistem d2s (kit complect - lupe, masti, becuri xenon si balasturi can bus) isi asteapta clientul nerabdator. Am sa revin cu poze la subiect ________________________________ Intre timp : - Set geamuri semnalizatoare Renault 21 - Geam semnalizator Iveco - 4x geamuri proiectoare Logan - Reconditionat si executat 2x geamuri Tractor - 2x geamuri semnalizatoare Opel Kadet - geam proiector Daf - 2x geamuri proiector Logan - reconditionat stop W Transporter - geam semnalizator W Transporter Stima Hadobas Peter plexiart.ro |
2 Attachment(s)
Salut !
Am o dacia break 1310, (zambetul lui iliescu) si as vrea, daca ai putea sa imi faci o capota transparenta.Am un motor de Golf 3 TDI si se aude tare si toata lumea zice ca imi bate motoru sau ca nu am galerie si multi rad fapt care ma enerveaza pt ca nu stiu ce se "bestie" se ascunde sub capota si as vrea sa imi pun o capota transparenta sa vada lumea ca am motor de golf tdi si din cauza asta se aude asa. As vrea sa imi spui si un pret daca poti si te descurci sa faci asa ceva. |
Salut te-am sunat acum cateva zile in legatura cu geamurile de far de supernova, cand sunt gata matritele se poate sa anunti aici si te sun ;)
|
uite ceva de genu as vrea.
Ori toata capota http://www.japanesesportcars.com/gal...clear_hood.jpg ori sa lasi marginea de tabla si pe mijloc sa o faci transparenta http://carphotos.cardomain.com/ride_...0285_large.jpg |
Quote:
ce ceri tu este exorbitant de scump si trebuie executat dintr-o bucata. Recomand partial ca iese ieftin si are efect. Eu nu ma mai ocup de astfel de lucrari din cauza dimensiuniilor si timpului (lipsa) acordat executarii. _______________________________________ Quote:
matritele sunt terminate mai am un pic de finisat si testat dupa care se poate da drumul la lucru cu ele. Stima Hadobas Peter |
ok am inteles, nu este nimic , dar ai putea sa imi spui cam la ce bani ar ajunge o astfel e lucrare?Din curiozitate.
|
1 Attachment(s)
geamuri transparente semnalizare matiz si triple spate ca in poza si la ce pret
|
47 Attachment(s)
Quote:
_____________________________ Quote:
50 lei setul de geamuri clare sau mate pentru semnale si 150 lei prelucratul geamuriilor de stop. _____________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! _____________________________ Intre timp : - reconditionat stopsi semnal Damas - executat geam far Damas - reconditionat stop Nissan Skyline - executat geam proiector camion Iveco - polish + aplicare strat nou de protectie si U.V. far W Lupo - polish + aplicare strat nou de protectie si U.V. faruri W Passat - Curatat faruri E-Classe - executat 5x geamuri proiectoare Man - executat o lucrare custom pe proiectoare si semnale Audi 100 S-Line - executat set geamuri dacia 1300 pe garnitura portocalii - pozele promise cu kitul complect bixenon minimorimoto ! Stima Hadobas Peter plexiart.ro |
pune ceva poe cu o lucrare nova sau supernova(faruri-stopuri),ms sau lasa p id marsdany8)
|
Ce pret au lupele bixenon?
|
Quote:
____________________________________ Quote:
500 lei fara transport. Stima Hadobas Peter |
merg montate in farul de logan?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning