Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

Narcys_dj 12-04-07 16:08

Re: Alba Iulia

eu ma incercat odata un trapez dar nu a prea iesit bine=)))))))

ghostdog 13-04-07 15:44

duminica la 17.e ok,dar nu trebuie exclusi cine nu vine....nu e drept fata de altii care nu poti!!eu sunt liber:))

bogdan100 13-04-07 18:11

ehhh si tu...a glumit Alin,sunt sigur :)...
am vb cu ALin,proprietarul tuning-shopului din Sebes(altuning parca) si a spus ca sapt viitoare o sa vina si el...nu sunt pb,nu?

Narcys_dj 14-04-07 00:35

ok deci duminica ne int acolo.lada de bere cine o aduce?:)))))

ghostdog 14-04-07 08:55

din partea mea poate sa vina!!berea?LADA:)))man...din salarul nostru de bugetari?:))

bogdan100 14-04-07 19:20

deci maine...sa fim cat mai multi :)de abia astept

hoinar 16-04-07 09:30

dragi copii, baieti si fete. nu pot sa nu remarc cata agitatie e pe aici: "noi cand ne intalnim?", "abia astept sa ne intalnim ca o sa vin si eu", etc. ieri a fost ca si cand nu ati fi fost. bogdan a fost la datorie ca de obicei. au mai venit danny si narcis. si restul?

hai sa revenim la chestii serioase. vreti club? pai faceti ceva in sensul asta... ca nu se naste de la sine. sau cel putin nu am auzit sa se fi intamplat o astfel de "minune" pana acum.

ab79fly 16-04-07 13:08

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 853774)
dragi copii, baieti si fete. nu pot sa nu remarc cata agitatie e pe aici: "noi cand ne intalnim?", "abia astept sa ne intalnim ca o sa vin si eu", etc. ieri a fost ca si cand nu ati fi fost. bogdan a fost la datorie ca de obicei. au mai venit danny si narcis. si restul?

hai sa revenim la chestii serioase. vreti club? pai faceti ceva in sensul asta... ca nu se naste de la sine. sau cel putin nu am auzit sa se fi intamplat o astfel de "minune" pana acum.

...... Opel Manta si Sapporo .. absenti nemotivati si motivati .. nu am avut cum sa ajung :( imi pare sincer rau ...

hoinar 16-04-07 13:23

cei care au anuntat erau deja scuzati :) si nu la ei ma refeream. ci la restul, care nu-s fondatori si care au aratat mult interes pe forum si la discutii la un moment dat... si ne-am bucurat ca nu suntem putini cei care vrem ceva in orasul asta...

bogdan100 16-04-07 15:36

ehh...am ramas putin dezamagit de ce anume am vazut duminica...:| dar sper ca sapt viitoare sa fim toti ca altfel...degeaba

CED 16-04-07 19:02

imi pare rau ca nu am reusit sa vin

silk' 17-04-07 20:15

3 Attachment(s)
salutare baietii!!!....ce mai faceti mah?....salut aline!.....fly!......cu scuzele de rigoare nu am putut veni dar duminica fara discutii sunt cu voi........cred ca si restu au avut problemele lor de nu au venit,tre sa-i intelegem....si ca sa mai descretzim fruntile.....va arat la ce lucrez acuma....

silk' 17-04-07 20:20

ma gandesc ca v-ati dat seama despre ce-i vorba.......acum astept ledurile sa vina.....mi-a dat umpik de furca dar am gasit rezolvare!dupa chestia asta vreau sa schimb toate luminile din bord care se aprind pe pozitii(ma refer la consola...blocul de lumini ,etc!)...va mai tin eu la curent cu evolutia...........oare stiti pe cineva care poate face cadrane ....parca le-as personaliza si pe astea!ma mai gandesc...daca stiti pe cineva dati un pm sau tel sau ce vreti voi!

hoinar 17-04-07 21:44

adi, tata, se pare ca a venit primavara si la tine :) da-i cu licuricii inainte. clubul te sustine :)

Narcys_dj 17-04-07 23:08

fratilor eu am tot sperat sa pot si eu veni la adunare.si cand am venit din pacate am fost doar 4 dar sper ca urmatoarea data sa fim mai multi si sa hotaram ce mai e de facut pt club ca sa se poata da drumul la acte sa fim si noi in regule cu tot....alloha!!:)))))

All times are GMT +2. The time now is 23:44.

- Copyright 2026 4Tuning