![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
cel putin pana la ora asta!!!
|
Felicitari Bobby pentru prestatia de la Targu Secuiesc.
Doua diplome la doua grupe! Super tare! |
Quote:
Ms frumos! |
La prima grupa s-a cam dat singur dar la grupa de 4x4 ultima cursa a fost cireasa de pe tort pt unii sau bomboana de pe coliva pt altii :lol: :lol:
Nota 10 pt sofer si pt masina. Felicitari !!! |
Quote:
|
Bobby MOM a luat cupa pentru locul I si la grupa de tractiune spate si la grupa de 4x4!
Vorba aia: - Sa moara integrala de nu te fac! :lol: |
|
felicitari...MOM RACING TEAM FORTZAAA :)) foarte frumos din toate pct de vedere...felicitari bobby
|
bravo boby!!!felicitari...sper din tot sufletul aceeasi figura frumoasa sa o faci si in ungaria;)
LA MAI MARE!!!!! https://www.youtube.com/user/m5phenomenon |
Inca odata felicitari pentru participare si evolutie echipei MOM Ploiesti (jakal si boby) !!!
Un moment frumos , ce tipa Fane (cred) E BOBI BAH !!! :D :D https://www.youtube.com/watch?v=JrqaUKr-Fzo |
:)))))))))))) Nu era Fane...era dementul ala de Dragos cu M5-ul de Valcea...omul nu e prea sanatos!
Multumesc tuturor...sincer imi pare rau ca nu atzi participat si voi...a fost o cursa organizata fffff bine! Sper sa fie gata mashina pana Sambata...deocamdata este in B sa-i schimb turbina si sa-i monteze managementul! Sincer...dc e gata...vineri seara plec in Ungaria! |
felicitari si din cauza mea...
|
In principiu eu plec joi seara in Ungaria si ma cazez la Budapesta.
Suna-ma Bobby cand ajungi. O sa fie fortza maxima. Vineri si sambata seara de la ora 19:00 pana la 1:00 sunt curse intre cine vrea cu cine poate. Sambata sunt inscrierile si calificarile pentru KOE si duminica e cursa propriu-zisa! :peace: |
mergem vineri seara la o bere in Budapesta?ne auzim la telefon :D
|
475 cai la volanta testul Dyno la urs...o sa duc si 5-ul!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning