![]() |
Re:
Quote:
|
modelul e Civic, varianta e Type R sau Si :roll:
dar nu este Type-R Si, Scooter stie dar mai uita omu' :lol: Quote:
|
inshtintare catre flocea : la umatorul tau post ampulea de azi ma voi lua de sora-ta ... iara te-o acpucat ? azi in 2 ore ai pus 15 posturi .... stau si ma tot gandescc cand incetezi .... iara esti prin vecini si faci economie la curent si acuma postezi de la ei sa fie sigur pentru toata saptamana :evil:
|
Re:
fratzilor e de rau,pt mine doua vesti,aia buna e ca mi-am pus net acasa(sa va asteptatzi sa o iau pe urmele lu flocea)pt ca is obligat sa stau in casa 2 saptamini de OREON atzi auzit? :(
|
florin_cars are dreptate: \"modelul e Civic, varianta e Type R sau Si\"....iar asta din poze e Si
|
Normal, platforma e Civic aia e clar, dar daca l-ai vedea trecand pe strada pe langa tine nu cred ca ai zice ca e Si ci Type R daca e s-o luam asa... ( nu toti poate, dar majoritatea )... parerea mea...
* o mica chestie * off topic * Ieri seara la intrunirea voastra ( unde am fo si eu invitat, mersi oricum ) s-a discutat pe tema unei Mazda 323 ( e chiar foarte simpatica masina ) care este a mea... Insa, se pare ca cineva n-a inteles ce vroiam eu sa zic cand am vb de acea masina, sau inseamna ca nu m-am exprimat eu bine... Masina cand o sa fie gata o sa faca fatza, adica o sa se mentina bine pe langa orice masina cu care ar concura ( nu am zis ca o sa faca orice masina ), adica n-o sa se faca masinutza si nici eu de ras la terminarea eventualei intreceri... Momentan nime nu poate sa critice asta, deoarece nu stie masina, nu stie cum o sa fie, adica ce modificari o sa aibe... Parerea mea este ca e diferenta mare, intre a face pe cineva si face fatza cuiva... Nu vreau sa atac pe nime, dar nici eu la randul meu nu vreau sa fiu gresit inteles, ca am mari sperante... asta e altceva... si chiar cred in ceea ce spun :D |
Nu-ti fa griji, nu te ia nimeni la mistouri, cel putin pana nu scoti sub 14.09 secunde sfertu' de mila :lol:
Asteptam sa te prezinti cu Mazda cand e gata - se pare ca RR devine un club de masini preponderent japoneze :? cred ca-mi pun sigla de Accord pe cehoaica... |
1 Attachment(s)
Sunt fan Audi, dar sa modific un Audi ca sa scoata niste performante asemanatoare cu ce am de gand cu Mazda, ar trebui sa castig duminica la loto... Am pus o poza cu masinutza mea, care la randul ei e de vanzare...
Am atasat si un clip foarte fain, printre cele mai faine pe care le-am vazut eu, reprezentand firma Audi... :D Poze cu japoneza mea... Mazda... de care sunt foarte incantat... o sa pun in curand, sper sa merg astazi sa fac altele, sa fie new... deoarece, masinutza a suferit un mic accident, iar acu e la medic, se trateaza... sa vad si eu cum arata dupa ceva tratament... :) |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Inca una, mai recenta...
|
salutare la toata lumea , sunt caius si am o nova tare de tot :P
|
Re:
mai soricelule vezi ca ai nimerit intre motani
|
defapt io acuma is cioli da il ajut pe el cu forumu :D
|
oauuuuuuuuuu
Sa ma cac pe el forum... pana ma obisnuiesc cu el...
|
mei Devyll in directia in care te uitai pare sa fie o pancarta tare ciudata pt barbati :oops: :lol:
mai cioli mai, acu intri cu pseudonime si te mai iei si de altii P.S. am dreptate si gata, nu faceti gura aiurea cioli, scooter Akimoto stie mai bine, l-am citat doar :? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning