![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
O sa punem poze de vineri seara, si o sa postam si ceva material de la indemanarea de la Predeal, unde , din pacate, numarul de participanti din clubul ACCELERATE a fost extrem de mic, sau mai bine spus, am fost eu si Vali. Cu toate acestea, am reusit sa ne distram si sa aducem acasa si o cupa, respectiv locul 3 la grupa N3 castigata de mine. Tin sa-i multumesc lui Vali pentru prezenta si sa-l falicit pentru un bine meritat loc 4 la grupa N3!
CCY |
Quote:
Imi pare rau ca nu am putut sa ajung si eu la Predeal, dar la urmatoarea competitie promit sa fac tot posibilul sa ajung si eu. Asteptam pozele !!! |
[QUOTE=FoX_BvStreetracing;2699595]O sa punem poze de vineri seara, si o sa postam si ceva material de la indemanarea de la Predeal, unde , din pacate, numarul de participanti din clubul ACCELERATE a fost extrem de mic, sau mai bine spus, am fost eu si Vali. Cu toate acestea, am reusit sa ne distram si sa aducem acasa si o cupa, respectiv locul 3 la grupa N3 castigata de mine. Tin sa-i multumesc lui Vali pentru prezenta si sa-l falicit pentru un bine meritat loc 4 la grupa N3!
Felicitari pt cupa si tie si lui Vali !!! eu nu am stiut k e indemanare la Predeal k sincer veneam am aflat dupa ce ti-am vazut statusul k ai luat locul III. |
Felicitari la amandoi si din partea mea :D
|
:woowoo: congratulations...
Pai acum asteptam pozele. Diseara pun si eu ceva poze de la K.O.E Cluj 20.09.09 |
Va multumesc frumos pentru felicitari :-D
La urmatoarea competitie promit sa anunt pe toata lumea personal ;-) |
Din nou on AIR :-D
|
Quote:
Pana facem putina ordine...postam acolo in BV. |
salut hai ca pun si eu niste poze cu cauciucuri preparate de e30-u meu
|
2 Attachment(s)
cam asa
|
1 Attachment(s)
si filmuletu asta, tre vazut!
|
neaparat
|
In sfarsit s-a redeschis forumul accelerate.....:joy::joy::joy:
Salutare la toata lumea..... |
mai este unul deschis in sectiune Brasov ;)
@florea... foarte tare filmuletul :D |
era my e30
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning