![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
Pe moment nu se lucreaza la masina din lipsa de timp,dar continui sa adun piese
Am reusit in sfarsit sa fac rost de roti late Borbet T 9j et30 toate 4 pe 16 Cele de pe masina Borbet LS r16 ET 38 sunt de vanzare |
salut, imi poti spune de unde ai comandat produse de la Evercoat?
|
6 Attachment(s)
Usor ,usor se mai lucreaza...
|
Bine Lau, foarte frumos ce faci tu acolo! Spatele cum este ? Numa' bine!
|
Caut becuri R5W pentru pozitii spate de culoare rosie sau cu LED neaparat rosii
Pe led sa nu depaseasca diametrul celui normal pentru ca nu intra in lampa Prefer Led pentru ca cele vopsite isi pierd culoarea in timp Atentie celor care pun bec pe led la frana pe astra f cu abs , din cauza becurilor va da eroare pe ABS si nu va mai functiona sistemul |
Ma uit la topicurile tale si imi aduc aminte cu jale de vechea mea masina.. imi pare bine ca tu inca mai ai opel-ul si sa nu-l vinzi :) spor la modificari si la tot ce-ti propui..
|
6 Attachment(s)
De mult timp nu am mai postat aici, a venit caldura si vara asta o sa fie gata noua varianta a masinii
La bara fata nu am montat inca spoilarul si nici plasa in grila, pentru ca urmeaza sa vopsesc integral masina Momentan poze cu jantele in lucru |
frumoase jantele...pe cit sint?
abia astept sa o vad vopsita...ce culoare o faci? hai ca acum ca a mai venit caldura poate ne mai vedem si noi...poate mai facem o intilnire a "F-urilor"....;) |
Quote:
culoarea cred ca va fi tot Albastru de la Subaru Ne vedem cand e gata vopsita |
8 Attachment(s)
Cam așa arată la primul polish abraziv,finisare după ce le vopsesc
|
7 Attachment(s)
am inceput reparatia spoilarului fata cu plastic nu fibra si urmeaza sa adaptez ornamentele laterale de GSi de la 2 usi la 4
|
5 Attachment(s)
Attachment 3094793Am îndepărtat zona ruginita de pe aripa spate in zona rezervorului,urmează pregătire de vopsire.
Am montat capota modificata si mâine urmează hayonul Cât de curând va fi gata |
Ai lucrat frumos.
Ce tratament ai aplicat pe zona reparată? |
Quote:
intre dubluri si segmentele inlocuite am aplicat mastic de lipire si etansare de la Wurth, iar pe interiorul pasajului voi aplica un pat de mastic de etansare, urmat de mastic pulverizabil de la Kent de tip insonorizant intre aripa si dublura voi aplica sprei de ceara de la wurth,dar dupa vopsire sa nu apara surprize la degresare Ieri am montat si suspensia pe spate si am gasit o surpriza neplacuta pe talerul superior de arc, acesta este ruginit si il voi inlocui, mai intarzii putin vopsitoria dar voi remedia toate problemele |
1 Attachment(s)
A început lucrul
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning