![]() |
Re: Sexy braileanca B 44 DVL
1 Attachment(s)
N-am mai intrat demult pe-aici, faine jante ti-ai tras mosule :)
O idee.. :rolleyes2 am vrut sa vad cum arata, dar nu arata bine. Mai bine asa cum sunt acum. ;) |
Quote:
|
lasa ca nici cu dacia nu mie rusine:lol::lol: ce crezi ca gasesti mare benzina in dacie??? ca numai cu taraita bagi in dacie:lol: eu cel putin asa fac...
rares mersi pt VT dar vb ta mai bine arata cu ele asa gri inchis:) legat de inchidere..... cine naiba vine cu 4 persoanse sa deschida o masina??? acum serios?:lol::lol: sa fim seriosi:-P o sa pun o inchidere centralizata pe usa mea si o sa elimin butucul cu cheie si aia e... acum care stie o inchidere cu telecomanda fara alarma? ceva mai ieftina... practic am nevoie de telecomanda si de modulatorul ala(sau cum se numeste cel care primeste semnal de la telecomanda sa deschiue usa) ca servoul il am deja:) deci stie cineva? |
Salut
De unde ai luat jantele astea ? |
Quote:
Jante...li se spune la cercurile alea. asta ca sa inveti si limba romana pe 4tuning sa nu zica invidiosii ca pe aici nu se "face carte". |
bah vere dak mai vazut mai mik ce ai zis sa faci mijto de mn?
scz k an zis GENTI :-@ nu stiu sa vorbes romana da nici chiar asa sunt de la tara dak vrei sa stii .... _______________________________________ si acm imi zici de unde leai luat?:D Data viitoare sa folosesti PM`ul, asta este topicul B 44 DVL ... si uite doua link`uri utile aici si aici ...By Ja_Rule |
Quote:
p.s. nu-l baga in seama pe andi:-P asa e el.... ii place sa corecteze dar nu o face cu rea intentie:-P ja_rule.... lasa-l frate ca e la inceput:-P mai are pana invata cum e treaba pe 4T si imi cer scuze pt off topic pe topicul meu:-P |
multumesc
|
frumos VT-ul facut de Rares si zic ca ar arata mai bine cu inelul alb..cum ai acum e prea mult negru pe ea....
|
Quote:
|
Arata bine cu jantele astea, si nu aratau rau cauciucurile cu TOYO scris cu alb. Nasol ca a atins si ti s-a sters :P
|
Quote:
|
acum cateva ore am venit si eu dintr-o scurta escapata din bucurestiul asta murdar:)
am fost multumit de tinuta de drum a masini... ca de cand am facut trecerea in 4 nu am scoso din bucuresti.... in viraje sta bine... directia foarte usoara, franele si-au revenit si sunt precise(doar ca in mers liber cu viteza redusa mai scartaie placutele.... foarte enervant...) dar alta e problema.... se tot incinge si nu pot sa-mi dau seama de ce... daca ma infing in ea ajunge la 95 si mai si trece, dar nu revine decat daca dau eu drumu la caloriferul pt caldura sau daca e mai racoare afara... aerisirea e bine facuta... chiuloasa de cand am planato a mai fost odata stransa , electro ventilatorul lucreaza bine... nu stiu ce sa-i mai fac... mai e varianta sa dau radiatorul jos sa-l curat super bine(dar nu stiu cu ce...) si sa-i pun fulia aia mica de nova dar pentru treaba asta trebuie sa las mai jos elv-ul ca acum distanta dintre elv si cureaua de la alternator este de un deget:-P astept si parerile voastre legate de problmea mea cu sistemul de racire.... |
Duboiasa treaba.
Curata radiatorul. |
in primu rand frumoasa masina ta iar in al doilea rand pune si u un radiator ca a lui way-iu break ul ala sal si bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning