![]() |
Re: E30 - taxiul meu
domnul jakal este la mare in aceasta perioada! se bronzeaza omu ( nu ca ar mai avea nevoi ) dar este o fitza la moda!
azi cred ca va fi cleste toata ziua..... sanatate si inca o data: LA MULTI ANI!!!! |
La multi ani si multa sanatate si din partea mea! Dupa ce va sta la soare va fi in carne si oase un fel de Black Jack(al). La Multi Ani inca odata!
|
va multutumesc tuturor pt urari......am sarbatorit intradevar la mare ziua mea....cu o "paralela"......cu baietii din INFERNO constanta....le multumesc pe aceasta cale ca m-au asteptat.....in rest soare namol ca sa mai ma innegresc si eu un pic...:) .....si .....;)
taxiul nu m-a dezamagit nici de aceasta data facand fata cu brio drumului.... multumesc pe aceasta cale celor care au facut A2 pt ca la o denivelare luata cu 200 pur si simplu masina a zburat de la pamant....nevasta-mea si fimiu care dormeau in spate i-am vazut lipiti pe plafon....:)):)):))... multumim guvernului....vom plati rovinietele si daca le scoateti... o sa revin si cu poze....... va multumesc inca o data pt urari...... bafta la toti... |
la multi ani bai boss....visele frumoase sa ti se indeplineasca alaturi de cei dragi.
numai de bine sa auzim |
Quote:
|
traiasca taxiul pazit de BGS :lol::lol::lol:
pune o poza sa vada si lumea :lol::lol: |
va multumesc la toti pt urari..........intradevar masina este obiectiv protejat BGS...momentan nu am poza facuta......
|
Pai sa stai tu blat ca e ziua ta ma ? :) Scuze frate nu stiam ... la multi ani si toate cele bune.
|
7 Attachment(s)
sa mor daca nu uitasem....:)....noroc cu tataie JAC , el a fost primul care mi-a dat mesaj....mare om....mare caracter.......:)).....apoi au curs mesajele de la baietii din IMS bucuresti .....baieti de baieti....
multumesc la toti.. ceva poze cu getaxu pe la nisip....nevasta-mea suferea un pic de fotomodelism d-ala........:lol::lol: si eu intr-o pauza dupa ce am avut niste cantari cu salam, adi minune ...astia cu care mai cant eu ca doar asa a zis lumea ca sint lautar...:lol::lol: |
se putea sa nu intra ursu la plaja :):):):):):):):)
sper ca nu ai uitat de dambul ala de tura trecuta |
Apropos, vezi ca merge treaba aia , dar sa fie de rechin si in stare buna ;)
|
Quote:
|
Te intereseaza cumva jantele astea???Nu pt cel galben :P ca asta are jante prea adevarate...: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-T-408162.html
Pe la Valcea cand ne mai onorezi cu prezentza? Bafta cu ursu!! Si poate imi gasesti si mie client la jante...:-"! Imi poti lasa un PM cu id de mess sau ceva al prietenului tau cu ursu rosu AAP ca nu am reusit sa dau de el!!! MS! |
Jakal scuze e vorba de PH 69 PLM......ursu ala rosu....despre el voprbeam si vroiam id de mes al omului sau nr de tel ceva!!!
|
Jakal scuze de intarziere...La multi ani!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning