Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

cozo 12-08-09 11:57

Re: E30 - taxiul meu

domnul jakal este la mare in aceasta perioada! se bronzeaza omu ( nu ca ar mai avea nevoi ) dar este o fitza la moda!
azi cred ca va fi cleste toata ziua.....

sanatate si inca o data: LA MULTI ANI!!!!

Lucian_GXZ 12-08-09 14:39

La multi ani si multa sanatate si din partea mea! Dupa ce va sta la soare va fi in carne si oase un fel de Black Jack(al). La Multi Ani inca odata!

jakal 12-08-09 20:13

va multutumesc tuturor pt urari......am sarbatorit intradevar la mare ziua mea....cu o "paralela"......cu baietii din INFERNO constanta....le multumesc pe aceasta cale ca m-au asteptat.....in rest soare namol ca sa mai ma innegresc si eu un pic...:) .....si .....;)

taxiul nu m-a dezamagit nici de aceasta data facand fata cu brio drumului....
multumesc pe aceasta cale celor care au facut A2 pt ca la o denivelare luata cu 200 pur si simplu masina a zburat de la pamant....nevasta-mea si fimiu care dormeau in spate i-am vazut lipiti pe plafon....:)):)):))...
multumim guvernului....vom plati rovinietele si daca le scoateti...
o sa revin si cu poze.......

va multumesc inca o data pt urari......

bafta la toti...

bmw_motorsport 12-08-09 20:20

la multi ani bai boss....visele frumoase sa ti se indeplineasca alaturi de cei dragi.
numai de bine sa auzim

Cataaa_ 12-08-09 20:48

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2553782)
multumesc pe aceasta cale celor care au facut A2 pt ca la o denivelare luata cu 200 pur si simplu masina a zburat de la pamant....nevasta-mea si fimiu care dormeau in spate i-am vazut lipiti pe plafon....:)):)):))...

acum se poate spune ca e avion !!! la multi ani boss si multa sanatate !!

daffy duck™ 12-08-09 23:35

traiasca taxiul pazit de BGS :lol::lol::lol:

pune o poza sa vada si lumea :lol::lol:

jakal 13-08-09 00:06

va multumesc la toti pt urari..........intradevar masina este obiectiv protejat BGS...momentan nu am poza facuta......

b31rmy 13-08-09 10:31

Pai sa stai tu blat ca e ziua ta ma ? :) Scuze frate nu stiam ... la multi ani si toate cele bune.

jakal 13-08-09 14:54

7 Attachment(s)
sa mor daca nu uitasem....:)....noroc cu tataie JAC , el a fost primul care mi-a dat mesaj....mare om....mare caracter.......:)).....apoi au curs mesajele de la baietii din IMS bucuresti .....baieti de baieti....

multumesc la toti..
ceva poze cu getaxu pe la nisip....nevasta-mea suferea un pic de fotomodelism d-ala........:lol::lol:

si eu intr-o pauza dupa ce am avut niste cantari cu salam, adi minune ...astia cu care mai cant eu ca doar asa a zis lumea ca sint lautar...:lol::lol:

johnny325 13-08-09 15:09

se putea sa nu intra ursu la plaja :):):):):):):):)
sper ca nu ai uitat de dambul ala de tura trecuta

zamburic 13-08-09 17:35

Apropos, vezi ca merge treaba aia , dar sa fie de rechin si in stare buna ;)

jakal 13-08-09 17:39

Quote:

Originally Posted by zamburic (Post 2556000)
Apropos, vezi ca merge treaba aia , dar sa fie de rechin si in stare buna ;)

chiar vroiam sa te sun zilele astea sau sa vb cu el direct....vad eu cum fac ca trebuie sa ajung pe la LAF ca am rupt torpedoul....

FLO_GSU 13-08-09 18:07

Te intereseaza cumva jantele astea???Nu pt cel galben :P ca asta are jante prea adevarate...: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-T-408162.html

Pe la Valcea cand ne mai onorezi cu prezentza?
Bafta cu ursu!! Si poate imi gasesti si mie client la jante...:-"!
Imi poti lasa un PM cu id de mess sau ceva al prietenului tau cu ursu rosu AAP ca nu am reusit sa dau de el!!! MS!

FLO_GSU 13-08-09 18:59

Jakal scuze e vorba de PH 69 PLM......ursu ala rosu....despre el voprbeam si vroiam id de mes al omului sau nr de tel ceva!!!

73dy 14-08-09 00:31

Jakal scuze de intarziere...La multi ani!

All times are GMT +2. The time now is 17:55.

- Copyright 2026 4Tuning