![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
nu stiu...:???:...da-mi add ...sa vbim;) pe mess
|
da'mi id mah
|
:lol:e la profil
|
pai cico sa fie atunci :twisted: da cico fara tv neptun sau politai...mergeti mai pe burta nu asa in gura mare:-)
|
nu domle ...eu chem politia sa fie ca la legala:eyebrow:..altfel nu ma facem nimic:woowoo:sa fim si noi jmekeri ca :censored:...:yikes:pfff ce prostii zic...da ma metal...cico o sa fie...de care vrei sa-ti iau? :lemon:
ne vdm diseara...numai bine :wave:...deabia astept :crazy::crazy::crazy: |
ce mah nu mai avem voie sa iesim si noi la un cica si sa vedem cine bea mai repede ?
|
zeze ai masinutza diseara ? nice ... oricum vb la tel
|
Quote:
nu stiu nimic:suspiciou dar daca asa se aude ..asa sa fie...vbim diseara:drunk: la un cico :lol: |
mah eu nu mai vreau cico, eu vreau brifco k e mai bun
|
vesti proaste :( dulapul este in stare critica :))) diseara va onorez cu tractorul :)))).:*:*:*
|
Quote:
Oricum de-abea pot sa conduc sunt pansat tot ca o mumie mi-am dizlocat umaru :) nice ah?:) |
stai mainile sus picioarele dupa ureche actele pe capota... GARDA mnacatzash :lol::lol::lol:
yzf cum ai reusit nene cu umaru?????? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
salutare tuturor de pe forum si in special constantenilor.o parte dintre voi cred ca...ma mai cunosc:)) sunt Alex ZBF de la LOGAN CLUB si spun acum in gura mare ca vreau si eu in X-TEAM :D .sper sa nu va suparati.ideea este ca am primit o invitatie de la APV-ul pe care inca nu am onorat-o.dar daca mai aveti nevoie de mebrii sa ma aveti in vedere.va salut si drive carefully
|
Bine ai venit ... sa stii ca s-a schimbat " examenul " de intrare in X - team
1 trebuie sa dai de baut la moderatorii de pe constanta 2 la membrii fondatori si apoi se va discuta in consiliu ... si poate poate... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning