![]() |
Re: E30 - Masina mea
usor usor incepe s prinda forme, va trebui sa te ocupi putin si de exterior!
|
da...stiu :D ....incet incet !
|
abia astept sa o vedem cu noul motor :twisted: o sa rupaaaaaa:twisted:
|
Ce bine da ciocanul ala langa motorul de 1,8 =)) ma cu motorul vechi fa si tu un cart de mai dai cu el pana iei permisul:P glumeam;)) las k prinde forma e pe maini bune! bafta cu el:>
|
de abea astept sal vad montat ...:D
|
motorul de pe masina aia care e in spatele ursului(in prima poza)va fi pus sus??:> ..ar fi prea tare:X:)) hai bafta si sa vedem cum da ursu' din coada :D
|
ooooooooooooooooo bvo frate ma bucur ca a inceput lucrul la bestia ta pytbule :D:D
|
Quote:
Motorul care se pune pe masina lui este dupa un e36 . Succes cu masina in continuare . |
Multa bafta. Daca ai sponsori si ursul se face de show;). Esti pe drumul cel bun.
|
mersi baieti...a si odata cu motorul va veni si servo si punte spate cu discuri :D
|
Azi a fost extras motorul de 1.8 si s-a montat caseta servo!Poze Danny putin mai tarziu!
|
Da, am vazut si io ;)... succes amice
|
mersi,mersi !
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
mersi pentru poze ....foarte tari primele :lol::lol:
|
Are si durex te doare capul:)) prea tare!!!
|
prea tare
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Hai ca da jale akolo:P
|
3 Attachment(s)
BOSS MASINA AZTA SEARA A PLECAT TAICATU CU IA ,E CHIAR FORTZAAA CRED CA TEA ANUNTAT CA SA CAM SPERIAT CIND LAM LUAT CU MINE SAI FACEM O PROBA.MAI TREBBUI SA VINA INAPOI PNTR INBUNATATUREA FRINEI CA NU MAI ARE NICI UN DNZ SI SUPENSIA LA FEL SA LAMURIT SI EL DAR ESTE UN ADV SI MAI RAR ARINTE A ZIS CIND VINE VREA SATI PUNA SI BLOKNT:lol:LA MASINA MAI AVEM DE RETUSAT CITEVA CHESTI CA NEAM GRABIT SO TERMINAM CUM AM PROMIS ASTA SEARA .U MAI INTREBAT IN CIT TIMP VA FACE SUTA NAM STIUT EXACT DAR IAM ARATAT LUI TAICATU PE O STRADUTA CUM FACE 0 -180KM ESTE CHIAR FORTZAAAA SI NU PREA MAI PUTEAM SA NE OPRIM CU EA IESEA FUM DIN DISCURI:lol:)))ARE O MIK OXCIALATIE PE CARE AM PROMIS CA O FAC ESTE UN MIC AER FALS.TIAM PUS TOT TRASEUL DE E3 28 RAMINE SA PUI U CE FINALA VREI U.ACUM ASTEPTAM SA NE BAGI U UN FIMULET SI SA SPUI DAK ESTI MULTUMIT.DIN PARTEA MEA ITI UREZ SA AI GRIJA CU IA SI DE IA SI IN PLIN FORTZAAAAAAA
|
danny iti multumesc a iesit o masina adevarata ....super bine merge motorul...nu ma asteptam sa traga asa de bine...este fortza !!!:twisted:
|
sa ai grija man, sa te bucuri de el. poate bagi si ceva poze, chiar o mica filmare. bafta
|
:twisted:
Quote:
|
Frumos................deja imi place.A iesit super misto.........bafta in continuare si fara incidente.Am sa urmaresc cu atentie proiectu sa vad ce se va intampla pe parcurs.Sa-l stapanesti sanatos!
|
4 Attachment(s)
sedinta foto
|
beton ma' beton....hai k ii shade bine cu inima noua :D acuma poti sa te apuci linistit si de exterior k apoi e grav rau ursu' ...bafta!!
|
transplant reusit. ursache se face mare:D
|
A fost cel mai mic dintre prietenii lui de joaca. Acum nu mai e. Si e in crestere;)
|
masina a primit interior nou :
fete de usi scaune + bancheta mocheta interior polita boxe spate.. maine bag poze :D |
cois , da niste poze nu bagi sa vada si ochiu nostru?
|
bada..o sa bag maine :D
si in plus a mai primit bara fata cromata impec si bara spate cromata + prelungire spate ..8) |
hai ma cu pozele sa ne clatim si noi ochii:P de knd ti-ai luat urs ai mai pus ceva kg pe tine...cred ca o duci bine:))
|
offtopic: ba daca vrei iti mai dau ceva de la mn ca tu nu ai mai bagat nimik pe tn ...cam greu ..aa ? tot fara masina ?:lol: ..ontopic : am uitat sa fac poze
|
Quote:
|
da iar am uitat:lol: ma iau cu una cu alta si tot uit..mai am la interior de montat cate ceva si de montat barile cromate , inimile de la chedere...si cam atat ptr moment
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
some pictures : :-)
|
o perdea si un biocarpet si o sa fie FORTZAAAA :D
|
imi place ce vad ......bv.....bv.... tine-o tot asa..........
|
1 Attachment(s)
interiorul l-am terminat. acum ma apuc de exterior ..ce ziceti ? o sa iasa ceva?:D ( vreau sa il fac original fara sa schimb cu nimic ce nu a avut din fabrica pe ea )
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning