Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Corrado - 2.9 vr6, micutul meu VW (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/99812-corrado-2-9-vr6-micutul-meu-vw.html)

clau lcf 28-05-09 21:39

Re: Micutul meu VW Corrado 2.9 vr6

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by topser (Post 2359849)
felicitari , cu ce l-ai curatat ca a iesit prea bine?

Cu dero si perie si multa rabdare. tapiteria de pe banchete am scos-o de pe scaune, am bagat-o la masina de spalat, si apoi am tapitat iarasi scaunele. munca multa , dar a meritat.

O imagine cu interiorul, cand era postata pe mobile.de la vanzare :D

b31rmy 29-05-09 12:49

Imi place de tine ca esti foarte harnicut :))

clau lcf 31-05-09 11:42

9 Attachment(s)
Merci domnu RMY. Alaltaieri i-am dat si o spalare, ca nu mai vazuse de vreo 2 luni. Saptamana asta vreau sa ii pun si macheta, sa ii vopsesc si etrierele pe stanga, si apoi sa ii refac si pozitiile in faruri. Dupa care urmeaza compartimentul motor, care e vai mama lui ....

speed_senzation 04-06-09 17:47

eu zic sa iti angajezi femeie de serviciu in masina...sa iti faca curat mai des...dar una 90-60-90

450yfz 04-06-09 20:54

foarte frumoasa masina.....dar pls fa ceva cu motorul o spalare sau ceva sa iasa k masina impecabil....si sa imi zici si mie reteta k si al meu e la fel!!!!

taz21 05-06-09 09:24

Ai inmatriculat masina?
Bafta in continuare.

clau lcf 05-06-09 18:05

Nu se poate, o bate 1st woman. :))

Motorul , incepand de sapt viitoare.

Din pacate nu l-am inmatriculat, nr sunt doar de poza.

clau lcf 10-06-09 16:56

6 Attachment(s)
Salve. Ieri i-am spalat motorul, de acum sa o desfac sa vopsesc ce e de vopsit, sa duc sabloanele pt oglinzile de pe capota.. e "multe" de facut. astazi i-am refacut pozitiile in far, cu 4 leduri , alb rece. astept seara sa vad ce a iesit.

Later edit...

Asa arata motorul dupa prima spalare ( mai urmeaza 2 etape), si asa arata pozitiile cu 4 leduri.
Unde au fost buretii pe capota, vor fi oglinzile

internetix 12-06-09 23:09

bro... vad in prima poza un volan original, il mai ai? vrei sa-l vinzi sau sa-l schimbi pe unul sport? da si tu add la [email protected]

clau lcf 13-06-09 07:43

L-am vandut, acum am volanul Momo, dar am cumparat si volanul original inapoi. Nu vand nimic din ce schimb, si orce modificare fac, o fac in asa fel sa fie reversibila.

P.S. Dupa ce am adus masina acasa, se pare ca s-a gasit unu sa imi rupa manerul de la usa soferului. Animalul....

speed_senzation 13-06-09 12:06

arata belea pozitiile,le-ai pregatit pt xenoane?

clau lcf 13-06-09 20:42

Mai are pana la xenoane.

bankaru g3 13-06-09 20:53

tare faza cu volanu' :))

clau lcf 17-09-09 22:41

7 Attachment(s)
Salve. Nu am mai scris de multisor pe aici, pt ca nu am mai facut nimic la masina. Din pacate tot neinscrisa e si acum, si tot caut o cale mai acceptabila. Citind pe forum, dand din site in site, am aflat ca e posibil sa mearga trapa de golf 3 pe corrado. Am cumparat una, si m-am apucat de desfacut. Am reusit sa o montez cu mici modificari (20 de saibe ca distantiere). Acum am o trapa perfect functionabila, cu geam. Intradevar trapa este un pic diferita, este mai curbata fata de cea a masinii, lucru care ma deranjeaza un pic, din punct de vedere estetic. Esta mai bombata la mijloc, si mai joasa pe capete. Cine e atent la detalii observa, cine nu..... e perfecta. Pe viitor, probabil o sa o schimb cu una de passat b3, care e identica cu cea de corrado, si pana atunci ma hotarasc daca va fi cu tabla sau cu sticla.

Cateva imagini

renatonas 18-09-09 11:02

Foarte frumos....ai schimbat toata trapa...sau doar geamul?

clau lcf 18-09-09 16:31

Am schimbat toata trapa. Nu se potriveste decat cadrul de la cea de golf 3, si cea de corrado. Aia de golf 3 are plasticul retractabil, parghiile difera din cauza asta, si tot asa...

Deci nu merge varianta, din doua, (golf si corrado) sa faci una.

DonAlien 26-09-09 13:51

Re: Corrado - 2.9 vr6, micutul meu VW

felicitari .. omule , ai facut foarte multe modificari , minore dar semnificative:).... pana la un tuning adevarat intretinerea sta pe 1 loc:)... bv si spor in continuare ..

PS: Spor as avea si eu , bani sa imi dea cnv=))

clau lcf 27-09-09 10:36

1 Attachment(s)
Mersi. Ce ziceti de farurile astea? sunt de Audi a4 , :D

quick_silver2 27-09-09 13:30

vrei sa pui pe masina faruri de a4?

renatonas 27-09-09 21:29

1 Attachment(s)
vrea sa faca ceva de genu...:lol:(proiect abandonat momentan):sad:

clau lcf 28-09-09 19:29

3 Attachment(s)
Ai dreptate Retonas. asta ar trebuii sa iasa.

corraptor_evo 30-09-09 14:03

Bravo, omule! Multa pasiune, multa de tot, se vede de departe! Spor la treaba in continuare!

clau lcf 01-10-09 16:46

Merci CORRAPTOR EVO. E o onoare pt mine, comentul tau. Esti printre persoanele care m-au facut sa indragesc corrado, prin munca si pasiunea care ai depuso in PAH. Ti-am citit topicurile despre corrado-ul tau de pe mai multe site-uri, de la inceput pana la sfarsit. Datorita catorva topicuri si persoane, am cumparat si eu unu, si sunt mandru de el. Sper cu venirea lui ianuarie sa reusesc sa il inmatriculez. Pe 26 oct fac 1 an decand il am. Felicitari pt munca depusa si pt masinuta care o ai. ;)

D_M_X 01-10-09 18:12

eu nu stiu cum rezisti sa stai cu el in parcare.Eu daca nu merg 2 zile cu vr-u ma apuca dracii.Spor

corraptor_evo 02-10-09 08:13

Clau, iti multumesc! Este cel mai frumos lucru pe care mi l-a spus cineva vreodata legat de masina mea!
Sunt sigur ca vei reusi s-o inmatriculezi (incearca chestia cu "donatia" din Elvetia pe care ti-a sugerat-o cineva).
Spor mare la treaba!

roberto27 02-10-09 09:33

Quote:

Originally Posted by roberto27 (Post 2330033)
Clau sper sa te ajut cu ce iti spun: clinica la care lucrez a cumparat anul trecut un vw transporter din 1998 VR6 2,9L. Problema a aparut anul acesta la inmatriculare definitiva in Romania la plata taxei de poluare. Masina era de provenienta din Elvetia la fel ca si tine din cate am citit, tara care nu face parte din UE. Clinica a platit si taxele vamale cred ca in valoare de 2300 de Ron dar nu si cea de poluare. Rezolvarea a fost printr-un act de donatie(nu cunosc mai multe detalii) din Elvetia cum ca masina este folosita pentru persoanele cu handicap locomotor si astfel a fost scutita de la plata taxei de prima inmatriculare care era destul de mare chiar si pt o firma. Daca o poti rezolva cumva cum ti-am scris mai sus ar fi super bine. Sper sa-ti fie de folos.
Bafta!

Clau incearca sfatul meu privind inmatricularea, este pacat cum scria cineva mai sus, sa o tii in fata blocului sa stea degeaba si sa nu traiesti senzatiile pe care ti le poate oferi acest "dracusor" numit Corrado :D.

vdub 02-10-09 14:05

pai la el nu e problema de taxa de prima inm... pt ca in cazul lui nu se aplica.
la el e problema de taxele vamale si de ideea de a da bani statului roman.

brgds,
edi

clau lcf 03-10-09 16:20

@ corraptor evo = Nu ma las pana ce nu o inmatriculez ;) Poate ne gasim pe la Iasi odata. Vizitez Iasi-ul de cateva ori pe an. Am bunicii acolo.

@ vdub = Ideea de a platii 10800 E:D. jegosii.

@ roberto27 = 2300 ron e putin, in comparatie cu 10800 euro, si diferentele intre masini sunt anii (1994 si 1998 ) , si tipul (limuzina si dubita).

Merci baieti.

bubugsi 26-10-09 23:18

clau ai o masina senzationala....asculta sfatu cu recarosarea ptk eu am golf 3 vr6 cumparat cu nr de ger. inca unu avariat si am luat actele de la el (250 e) si am masina de romania.eu aveam din cate am auzit o taxa de 4000de euro dak nu mai mare,2,8 motoru`......io ma ascultat la lume si asta a fost cea mai buna afacere.Si dak nu ma insel si KALU de la valcea a facut tot recarosare.....bafta incontinuare....
P.S DMX ai o masina senzationala..o adevarata bijuterie...iar despre plimbatu cu vr6-le la 2 zile ai mare dreptate.knd ies din scara parca ma manca picioru drept...

clau lcf 28-10-09 22:27

Se pare ca in Bulgaria, de la 1 Ianuarie se anuleaza taxa pt masinile peste 120 de kw, si inscrierea cu totul va costa 800 e. Pe Bulgaria bineinteles. Din pacate Corrado-ul va sta un timp pe bulgaria. Folosesc reducerea de taxa ca sa imi inscriu alta masina, pt ca am nevoie de una de zi cu zi.

b31rmy 28-10-09 23:38

Nu conteaza numerele,conteaza sa fuga ca nebunaaaaaaaaaa :lol::lol:
Iese soarele si pe straduta ta Clau stai linistit :-P

Paco4golf 31-10-09 10:07

cat te-a costat cand lai cumparat ? si mai exact lai adus sau ti la adus cineva?cat ar fi taxa.multumesc

clau lcf 03-11-09 23:04

3 Attachment(s)
@ PACO4GOLF - Am dat pe el 2800 E, l-am luat personal din Lahr, Offenburg.

Dupa cum scriam, vroiam o masina de zi cu zi. Am luato inmatriculata, deci numerele si scutirea de taxa raman tot pt corrado.:D

Am cumparat o ruda apropiata corrado-ului. Un vw vento din 1998, 1.9 TDI, 110 hp, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, climatronic, cu 174 de mii la bord. sunt multumit de masina, dar mai necesita niste mici interventii. Deacum actaraia sa fie pe numele meu.

aleps_corrado 03-11-09 23:09

frumos vento ! sa ai parte de el si fara incidente !

Adryanno 04-11-09 14:17

imi poti spune cat a fost vento ? :) daca vrei .. bafta cu amandoua ! :)

clau lcf 04-11-09 16:23

Ms frumos. 3200 E

speed_senzation 04-11-09 17:00

scump frate

IONUT-GBP 04-11-09 17:02

scump ? :)

mie mi se pare un pret bun la vento... :) la cum se prezinta masina

speed_senzation 04-11-09 17:04

dar Clau stie de ce am zis scump.....moca e mai bine:D

clau lcf 29-11-09 13:49

Salut. Lume, aseara facand curat in actele mele, am dat de o hartie in germala, pe care scrie cv de vama, si un birou vamal. nu inteleg prea multe de acolo, dar macar e o pista. Poate e hartia care trebuie, desi nu cred, pt ca este un xerox dupa original. Sper sa fie bine. Cand am dat actele la tradus, traducatorul a spus ca acea hartie nu trebuie tradusa, asa ca am luat-o si am bagat-o in cutia cu actele personale. Aseara , dupa ce am dat de ea, de curiozitate am inceput sa traduc cuvinte pe google, si am dat de numar decizie vama, si birou vamal. SA AUZIM DE BINE....SPER

All times are GMT +2. The time now is 03:16.

- Copyright 2026 4Tuning