![]() |
Re: MUZICA
si mai are un link deea care merge mai bine. il postez de acasa.
o sa mai bag muzica, dar merge greu de tot de uploadat. si ma plictisesc. :d |
Quote:
vreau sa invat sa mixez la perfectie si dupa aia poate ma apuc... e interesanta piesa!!! dar...minimal-ul e cam pe moarte! chiar dak e minimal-trance... daca sunt "houseri" printre noi pe forum o sa pun link-uri la promo mix-urile mele..poate vreti sa ascultati... le fac pe sculele personale CDJ-uri 1000 MK3 si mixer DJM 800. stilul meu: pai cam orice muzica electronica...nu mi-am gasit stilu inca...mai mult electro..tech house...din ce in ce mai putin minimal ca nu prea mai imi place...microhouse...click house...cu un usor feeling de funk...sau progressive. inca o chestie...masinile sunt pe locul 2 pt mine...dupa dj-ing! |
pai pune ceva ce ai facut tu ...
eu ascult mult trance , f mult pot spune , dar trec si pe la electro din cand in cand..... |
tre sa le inregistrez in mp3 si sa le urc pe un site...
cand oi avea timp o sa pun aici link-urile! :-) |
Quote:
Tac-tu e solist vocal la trupa Walker si cantatzi manele. Maica-ta va aranjeaza concertele... Apropos... super tare videoclipul dupa Taraf TV! :lol: |
si el canta cu formatia aia..Featuring?
|
bonule ai uitat sa precizezi ca tu ne ajuti cu clapele :mrgreen:
|
[QUOTE=Dirty Pusherman;689959] daca sunt "houseri" printre noi pe forum o sa pun link-uri la promo mix-urile mele..poate vreti sa ascultati...
[QUOTE] Ia pune! Chiar sunt curios!:D |
chiar o sa pun...dar sa fac un mix intai cand am timp! :D
|
[QUOTE=dragos2900;694696][QUOTE=Dirty Pusherman;689959] daca sunt "houseri" printre noi pe forum o sa pun link-uri la promo mix-urile mele..poate vreti sa ascultati...
Quote:
De unde pana unde asculti tu house..., cand la tine-n masina auzi numai manele ??? Asta e pe bune :twisted: |
In masina nu ascult niciodata manele!:evil:
Acasa mai ascult uneori cate o manea...e adevarat!:lol: |
OHO, si eu am fost DJ, TNG stie de la petrecerile care le-am dat in liceu !
Dar acum sunt cu masinile ! Pune melodiile sa le auzim si noi ! |
Quote:
|
:))) skama, uneori ai dreptate. dar poate stie ce vb
ia da-ne mai multe info. ce prog foloseai, pe ce te jucai... ca sincer..pe calc nu prea se numeste DJ. valabil si pt celalalt... |
se "juca" cu muzica in diverse programe de mixat .. nu-mi vin acum in minte
|
se "juca" cu diverse programe de mixat, nu-mi vin acum in minte numele
|
Stai linistit ca programe gen Atomix Mp3 sau Dance Dj sau Hip-Hop Dj ca sa nu mai zicem de Frooty Loops nush daca ai auzit de astea oricine poate sa invete sa le foloseasca ! Daca imi ziceai de scule profesionale mai ziceam ! ;)
|
Pai normal ca pe calculator, ca nu are toata lumea aparate de mixat ! Si eu mixam in virtual DJ , si compuneam muzica pe e-Jay, de acolo si porecla (TNG iti mai aduci aminte de DJ Marco, si ce muzica faceam noi ?)
Si in al doilea rand mai am si tot felu de lumini ca in disco(stroboscop, orga de lumini, neoane cu ultraviolet, glob de oblinzi...etc.) De unde atatea scule profesionale ? Poate e prost zis ca suntem DJ-i pt ca noi facem numai pe calculator totul ! |
Mama ce tare exact ca in discotecile alea de la tara ! Strobo am avut si eu stai linistit facut chiar de mine din 2 blitzu-ri de camera foto ! ;)
|
Eu am dalea ca lumea, nu facute de mine ! da nu e asta important, important este sa iasa petrecerile date de tine super bine, si eu pana acu nu am avut nicio plangere, numai laude ! Cunoscatorii stiu ce vorbesc...
|
Bah chiar dau si io un baieram vii cu muzica de acasa sa fii dj la mine?:lol: !
|
DJ nu e acelasi lucru ca VJ ;)
sa bagi o melodie intrun soft si sa dai pe acolo cu mouse-ul nu e cine stie ce.... tu poate ai sculele alea ca iti permiti ..;) |
Am eu cateva cd-playere portabile.
Le aduc la kef si asculta la casti fiecare ce vrea si dansam in acelasi timp :lol: :lol: :lol: Skama..., Frutty Loops e destul de greutz..., te descurci cu el? Am si eu programul si mi se pare cam complicat, insa mai am si Dance E-Jay si Hip-Hop E-Jay care au sunete super misto... |
In Frut-Loops nu mai m-am jucat de mult dar ma pricepeam intr-un timp !;)
|
Niste freestyle-uri :P
LE de ce imi spune ca .ace e invalid file ? :S |
1 Attachment(s)
melodia din filmuletzu ala...e marfa rau - 4 shantzu
|
3 Attachment(s)
10 caractere
|
1 Attachment(s)
deci o melodie care ma baga in boala. noaptea, viteza, posada..... :rolleyes2
|
e veche...2002-2003...classic hit...
Echomen - Perpetual (Retro F.uture Vocal Mix) Old school baby! Trezeste amintiri... Oxygene Club...Blu Pub...Downtown....cum vreti sa-i ziceti..............acuma e ICE...:rolleyes2 :cry: |
oxigen asta nou.....hahahah cea mai de kk locatie din PL.
la muzica Privi bate la fund orice in PL.. dar la atmosfera si persoane cunoscute..ICE. too bad :( |
Oxygene ala vechi zic...asta nou este O COPIE...au copiat si ei numele..ca au vazut ca a aparut la MTV de 2 ori la vremea lui...si sa zica lumea ca ala e clubul Oxygene....dar tot nu cred k o sa reziste mult...:evil:
Privilege cred k e singurul CLUB adevarat din Ploiesti...restu sunt discoteci dar le zic toti cluburi...e mare diferenta. ICE e pe locatia unde era vechiul Oxygene... |
Quote:
|
Privilege e ca un sat din ala din munti unde se stie fiecare cu fiecare... daca apare cineva nou... toate privirile pe el .... nasol...:(
P.S. nu am nimic cu cei care se duc acolo... era vorba de mentalitate. |
haahah..lasa man ca mergi cu mine si nu s euita nimeni la tine, bine ?
|
=))...asta e buna...facem o mik mare ieshire kndva...intr`un club sau pe undeva la distractie...:)
|
eu ies doar in Bamboo da? :)) ( glumeam )
|
Quote:
in legatura cu Privilege...pai cred ca se uita toti ciudat la cineva nou pt ca probabil sunt 10-12 clubberi ADEVARATI in orasu asta care merg acolo...restu ducandu-se sa asc bashini la discotecile din oras (majoritatea nu-s cluburi cum zic toti)...am vazut ca vin f multi dj-i tari din Buc...probabil ca vin si fanii lor...si d-aia sunt aceleasi persoane... |
Quote:
ma bate gandu la ceva frumos :twisted: |
hm..si km kre ar fi gandu` kre te bate asha cu ura??:)
|
vroiam sapun niste muzik dar nu mere:((
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning